biktim artik kocamdanda anasindan da babasindan da

Asil bebekle bir başına olan sizinbihtiyaciniz var arabaya. eve dondunuzmu ?
dün çok kavga ettik eşim sinirden koltuğun döşemesini accık yırtmış napcam ben şimdi bu döşemeyi bilmiyorum döndüm eve ama eskisi gib olması çokzaman alacak

Gidiyorum diyeceksin ve gideceksin , eşinin tavrı hoş değil bu erkek aileleri nedense kız ailelerine tavırlı kendi annesi olnca her şey mübah bunları evlenmeden konuşmadın mı?

Sizi sürekli fotoğraftan hatırlıyorum. Kendinizi boşa heba ediyorsunuz...

Gidiyorum diyeceksin ve gideceksin , eşinin tavrı hoş değil bu erkek aileleri nedense kız ailelerine tavırlı kendi annesi olnca her şey mübah bunları evlenmeden konuşmadın mı?
Konuşsan ne fark edecek ki imzayı atınca herseyi yapmayı kendilerine hak görüyorlar

dün çok kavga ettik eşim sinirden koltuğun döşemesini accık yırtmış napcam ben şimdi bu döşemeyi bilmiyorum döndüm eve ama eskisi gib olması çokzaman alacak

Cok fevrisiniz ikinizde. Yazik değil mi evliliginize ? Bir yolu yok mu konusmanin; aile buyukleri, terapist ?

Bu arada kitapta bir yanlislik gormedim. Tabi siz daha iyi tanirsiniz kp.yi

bugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
Kardeşi de , yengesi de gelmişi de geçmişi de :KK50: ben de bıktımmmmmmmmmmmm:KK34:

Millet çocuğu olunca güç bela da olsa bebek var acil bi şey olur, lazım diye araba alır, senin eşin de olan arabayı eşinden, bebeğinden alıp babasına mı bırakıyor?

Ne diyim, büyük konuşmak istemiyorum da allah iyilerle, akıllılarla karşılaştırsın hepimizi işallah..

Back
X