- 2 Mart 2012
- 13
- 0
- 36
- Konu Sahibi serseri_kiz
-
benımde aynı problemım varrrben ıcıyorum esım ıcmıoo.. bırak dedı bırakamadımm ne yapım.. gızlı ıcıyorummm
kavga edıyoruzzz cunkuu....ondan gızlıyorum.. ama tbıkı zor oluyorr
aynı dert bende de vardı ama hallettik çok şükür anladı yani umarım sizde aşarsınız ...
eşiniz siz tanıştığınızda sigara içiyor muydu ? eger bunu bile bile evlendiyseniz şuan onu değiştirmeye calısmanız cok saçma. bi söz vardı erkek bi kadınla hiç değişmez diye evlenirmiş kadın da erkeği inşallah değişir diye kabul edermiş. sizinki de o hesap
Esinize cocuk muamelesi yapmaya devam ettiginiz surece sizden kacacaktir. Hele ki onun sigara birakmak gibi bir niyeti yoksa... Emin olun sigara icenler de en az icmeyenler kadar sigaranin zararlararini biliyorlar. Onlar zaten yararli oldugunu sandigi icin icmiyor bunu. Sigara icen bir insana sigaranin zararlarini anlatmak ve ustune baskiyla sigara biraktirmaya calismak, benim gozumde o insani aptal yerine koymaktir. Karsinizdaki kisi kara cahil degilse tabii. Seni doktora goturcem demek, baskiyla kavgayla biraktirmak yerine ona destek olarak ikna yoluna gidebilirsiniz. Mesela sorun onun birakmak istememesi mi, yoksa isteyip de basaramamasi mi? Oncelikle bunu belirleyin. Istemiyorsa bosa ugrasmayin, artik ona sigaranin zararlarini anlatmaktan vazgecin, cok bayiyordur onu artik bu konular.
Ha yok, isteyip de birakamiyorsa, sigara biraktirma tedavilerini arastirip sakince onun yaninda destek olabilir, desteginizi hissettirebilirsiniz.
Su anda sizin yaklasiminizi sonuna kadar haksiz buldum. Karsinizdaki cocuk degil cunku, sizin gibi bir yetiskin, kendine ne yaptiginin da bilincinde. Artik gerisi ona kalmis.
benımde aynı problemım varrrben ıcıyorum esım ıcmıoo.. bırak dedı bırakamadımm ne yapım.. gızlı ıcıyorummm
halledecegımızı zannetmıyorum cunku tahammulu yok kesınlıklee... delırıyorrr
Hayret bişey insanları bir rahat bırakın ya :) herkes eminim zararlarını biliyordur bende içiyorum erkek arkadaşım içmiyor bıraktı.ve bu yüzden belki defalarca kez kavga ettik sonuç değişmedi biz yıprandık ilişkimiz yıprandı.ben hala içiyorum o içme dedikçe de daha bi içesim geliyor.herkesin aklı kendine yeter insanların üzerine gitmeyin. Sevdiklerinizde istediğiniz iradeyi bulamamak sizi üzüyor eminim ama ya onların sizden beklediği anlayış ne olacak !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?