- 4 Ekim 2012
- 43
- 1
- 48
- Konu Sahibi serseri_kiz
-
ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu çok iyi biliyorum! bende nişanlıyken neler yaptım, küstüm konuşmadım, aradı açmadım.. ya o ya ben dedimayrılırım senden dedim.. sonunda baskılarımla ve kendi de istediği için zooorrla bıraktı... yani çok iyi anlıyorum durumunu, kusura bakmayın kızlar hayatımı paylaştıgım adam kendine bile bile zarar veriyorsa,"bırakmak istemiyorsa zorlamam" diyemiycem... ya gönüllü, ya zorla..
içereğini okumadım başlığa göre yorum yapıcam bu kadar üstüne düşersen geri teper
sana kilondan dolayı habire yeme az ye sağlığın için kötü neden yiyorsun bu kadar seni diyetisyene götürücem dersen ne kadar hoşlanırsın
neden bu kadar baskı uyguluyorsunuz bunun için küs kalmak ne demek
insanlar evinde rahat etmek isterler biraz rahat bırakırsanız daha iyi olur bence
tamam sağlık önemli bırakması ama bu şekilde olmaz
siz bıraktınız diye onunda bırakmasımı gerekiyor herkesin bunyesi farklı isler neden bunun icin onuda zora sokuyorsunuz benim anladıgım ve gordugum sigara icen ve daha sonra bırakan insanlar sonrasında sanki hic agzına sigara surmemis gibi icenlere karsı daha tepkili olurlar yanlıs ben hic kullanmam ama yarın oburgun esim kullansa dahi bu kdr baskı yapmam sahsen sizinde yapmamanız gerekir o isterse bırakır zorlamayla olucak sey degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?