Bıktım artık şu küsmelerinden be kocacım;(

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun...eşinin yaptığı çok saçma..hamile olmasan bile küsmesi çok saçma..olurmu öle şey canım...yani çooook büyük bir olay olmalıki öyle..yatağı ayırmak falan..büyümemiş daha olgunlaşmamış kusura bakma hayatım..benim kuzenimin eşide böyleydi..yaşıda var bayağı kuzenimin...yılarca onunda kocası küstü hep..hep küstü..saçnalık yaa.ayrılmanın eşiğine geldi kadın canına tak dedi...sonra babam adama ve ailesine bir fırça attı adam bir daha küsmedi..bununda canı papara istiyor bence..koskoca insanın küsmesi mi olur yaa..ayy bide erkek..kız gibi nazlanıyor...
sen kendini harap etme canım...üstüne gitme bakalım ne kadar dayanacak...onun peşinden koşma sıkılmış gibi yap..ne halin varsa gör havalarında..kaçan kovalanırmış..belki dank eder kafasına...şimdi nasılsa üzülüyorsun önemsiyorsun,peşinden gidiyorsun garantisi var.. o zaman ne yapacak

cnm sen onun gönlünü iyice büyütmüşsün.bir kerede sen nazlan bakalım üstelik hamilesin.bence nasıl davranıyorsa aynısını yap.valla bana pozmu yapıyor.ağzımdan kelime alamaz.sizi üzmeye hakkı yok.tavrınızı koyun.bırakın o sizi pohpohlasın azcık.kötü alıştırmışsınız.hiç hoş değil.:1no2:

vallahi açıkcası erkeğin küseni kapris yapanını hiç sevmem hatta bir tanesi sevgili de olsa bende vardı ve çok kızardım kız gibi naz yapıyorsun bıktım diye, ama evlilik başka

canım anlayabiliyorum seni yufka yüreklisin küs kalamıyorsun bende öyleyim :) ama şunu yapmalısın, sıkacaksın dişini

bizim bi akraba kız evli, daha bir senelik evliyken kocasıyla tartışınca kocası küsermiş :S hemde aylarca! Aynı senin dediğin gibi, hiç konuşmazmış ayrı yatarmış. Kız diyor ki geliyor yemeğini yiyor geçiyor televizyonun başına, ben hiç yokmuşum gibi kanepede de yatıyor aylarca hiç mi bir yeri ağrımaz acaba diye merak ettim ama baktım konuşmaya niyeti yok tepem attı en sonunda (bu arada kaynanasıyla altlı üstlü oturuyordu) yemeğimi o gelmeden yedim, o gelince baktı yemeği hazırlanmıyor, sordu yemek varmı diye ben yok diyince de çıktı annesinde yedi, sonra çamaşırlarını seçtim yıkamadım sepette beklettim, üstünü değiştirmeye kalkınca baktı istediğini bulamıyor bana sordu, bende kirli sepetinde götür annen yıkasın dedim diyor, yıkanmış bikaç kıyafeti varsa da ütülü değildi bunlar niye ütülü değil diyince kalk ütüle dedim diyor. Eeee bunca şeyden sonra zafer kızın olmuş :) 3 sene aylarca küsmelerini çektim, şimdi küsüyor ama çok dayanamıyor diyor :)

allah allah garip ! koca da küser miymiş.:) canım bebeğin hayırlı olsun eşinle konuş anlamazsa sen de küs ben öyle yapardım allah yardımcınız olsun

bende senin gibi çok çabuk affeden kocamda çok tirip yapan biriydi ama artık takmıyorum hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum o dayanamıyor artık ama ben bu duruma gelene kadar kocamın az nazını çekmedim allah var ayrı yatmaz ama yinede bir şey yokmuş gibi davran bide eni sonunda konuşacan aşkım en iyisi gel yıpratma kendini ömür boyu küs kalacak değilsin ya de ozaman yumuşuyor

bu ne ya çocuk gibi..
tamam kırılırsın küsersin ama bukadar da uzatılmazzzz ki..
acaba biraz nazlı br babamı ki..:mymeka:

Üzerine düştüğün için öyle davraniyor seni incitmek hoşuna gidiyor
inan umursama sen küs bi defasinda da bakki yapiyormu daha
tabiki çok çirkin davranişlari onaylamiyorum ama sizin davranişlarinizi da onaylamiyorum
bir erkek bu kadar şimartilmaz ki çikar tepene indiremezsin böyle işte

Küs kalmaya dayanamadığın için seni üzmek için yapıyor,yerinde olsam hiç takmam, hatta o battaniyesini almadan ben alırım ve derim ki "hayatım sen rahatsız olma yatağımızda rahatça uyu ben yatarım bu sefer kanepede" derdim. Üzüldüğümüde hiç belli etmezdim, aksine çokda mutlu görünürdüm, nasılsa dayanamayıp gelecek.

İnanamıyorum, erkekler ne kadar çok birbirine benziyor. seni çok iyi anlıyorum erkeğin küsmesi de öyle tuhaf oluyor ki. biz de öyleydik. neye küstüğünü bile anlayamazdım. hala çok alıngandır. espri bile yapılamaz kendisine. hiç aldırma canım o küstümü sen daha fazla küs. arkadaşların ve ailenle ilgilen şımartma sakın. sevgiler.

Canım ya hamile olmasan bile bu davranış üzücü;kaldı ki sen hamilesin üstelik...Valla aklıma çözüm getirmeye çalışıyorum ama kaç defa yemin etmiş yine aynısını yapmış ,o yüzden ben de ne önecereğimi şaşırdım valla.Ben de aynı senin gibi bi sarılmaya barışırım ,hayatta küs kalamam,küs yatamam,uyuyamam,10 dk bile küs duramam.Biz böyle olunca işimiz zor oluyo tabi.Eşinin 3 günü sana 3yıl gibi geliyodur eminim.
Bak ne dicem ,ona bi mektup yaz tüm duygularını ve bebişinim duygularını da katarak yaz hatta mektubu" sevgili babacım ..."tarzında bebeğinin diliyle yaz "biz çocuklar(bebekler) annemizle babamızı küs görmeye dayanamayız,beni mutlu bi ortamda ,beni mutlu yaşayan bi anne ve babam beklesin istiyorum" en sonunda da "seni ve annemi çok seviyorum babacım " diye bitir.Mektubu onun cebine filan koy ya da görebileceği bi yere ki okusun,okurken de sen yanında olma.
Amaç onu etkilemek ve yaptığı hatayı anlamasını farketmek .
Umarım sana yararlı olur arkadaşım aklıma bu geldi.Eşin yanlış davranıyor ama buna bi çözüm bulmak gerek dene bakalım istersen...

en haz etmediğim şey .. ne demek yahu küsüp yastığı yorganı alıp kanepeye kıvrılmak...
Bu çok yanlış birşey ne olursa olsun çiftler yatakalrını ayırmamalı...
nasıl çine sindirip yalnız yatabiliyor , hamile karısını ansıl bu kadar incitebiliyor..
Amaç size ders vermek mi acaba? Yok yok bence daha büyümemiş...
Allahım akıl fikir ver yarabbim...
Her evlilikte olduğu gibi bizimde illaki kavgalarımız oldu ama biz bırakın yatak ayırmayı asla küs bile yatmadık...
Mutlaka uyumadan önce barışır öyle yatardık..
Naçizane tavsiyem sizde taviz vermeyin..
Bir kez daha konuşun eğer böyle devam ederse bende seninle konuşmayacağım iki yabancı gibi yaşayalım bu evde deyin..
Ve dediğinizi yapın, kaçan kovalanır derler ya inanırım ben buna...
Allah ıslah etsi , aklını başına versin...

2,5 aylık hamilesin ve eşin yatağını ayıracak kadar şiddetli bir şekilde küsüyor. bu adamın kafasındamı var?nazlı ve kaprisli olmak bir erkeğe yakışmıyor.eşini sert bir dille uyar bence.en sinir olduğum ve tahammül edemediğim şey şu yatak olayını ayırmak.o zman evlilik olmaz bence.yani sensiz uyuyabilirim sensizde yapabilirim bak der gibi birşey. o nazı kaprisi anasının evinde kalmalı sana yansıtmamalı.şimdi çocuğun düşse allah göstermesin nasıl hesap verecek sana.sen üzülme sakın.tek yapman gereken eşinle ciddi bir konuşma yapman

bence de eşinin üzerine fazla gitme...
Nasıl olsa o kendini almadan barışmayacak madem okadar konuşmaya çalıştın nazlandı sende konuşmadan onun gelmesini bekle bu seferde...sen sürekli bu şekilde yaparsan oda devamlı bu hatasını tekrarlar.bırak rahat kalsın mecburen gelecek konuşacak...

Kocacımm sen küstüğünde en çok salında yatmanı seviyorum, sayende kocaman yatak benim oluyor inadına çapraz yatıyordum de:) Yorganı çekiştirip üstümü açan da yok, horlayan da...Aynen böyle de...CİDDİYİMMMM.....
Ayrı yatmana dayanamadığını bilirse sırf senin canını yakmak için salona gider...

aman be arkadaşım takma kafanı ya
erkekler hep böyle be canım benimkide ne kadar üzerdi beni seninki gibi olmaz birşeye küserdi haftalarca konuşmazdı bende oralıklı olmazdım gene kendi barışırdı sende oralıklı olma ve kendini aç bırakma bebeğine yazık canım hiç değilse eşini bir köşeye fırlat bebeğini düşün annesi
bende ilk hamileliğimde ne küserdi bana yani beni yıpratmak için ne yapacagını bilmezdi bende hırsımdan hep yerdim sende aynısını yap gülüm aldırış etme ve zamanla bırakacaktır bu huyunu canısı
sana sağlıklı hamilelik dilerim canım kendini ve bebğini düşün fıstık
el oğlu için üzülme ve takma kafana
kendilerini ne sanıyorlarsa klava: kötükedihüso

bende eşimle çok küserim ama tez barışırım...oda nadir küser bazen sizin eşiniz gibi keçiliği tutar... hiç umursamamayı deneyin komedi açıp kahkahalarla gülün bakın nasıl sinir oluyor ne gülüyosun diye başlayacak sonra karşılıklı konuşmalar gece bi bakmışınız yatakta bitivermiş...valla benimki öyle yapmıştı...

Aman yarabbiii:1shok::1shok:
Benim eşimin ikizi sanki...
Cnm aynı durum benim başımda da var malesef 7 senedir evliyiz, baştan yanlış yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum. Bizde her kavga ettiğimizde, suçlu o olsa bile dahi yağ gibi üste çıkar, çoğu kez fevri hareketlerimden dolayı haklıyken haksız duruma düşmüşümdür.
Bi kez anası yüzünden tam 1 ay konuşmamıştık bende hep benmi alttan alıcam dedim o kadar sabrettim, ama gene ben barıştım...
Bizimkinde yemin ederim ki katırdan beter inat var:mymeka: bende senin gibi küs durmayı sevmeyen bi insanım şu yalan dünyada...
Bazı arkadaşlar demişlerya yemek yapmayın, ütü yapmayın, bizimki hepsini kendide yapabildiği için sırf onlar için bana ihtiyacı yok...
Bende senin gibi bazen çıkmazda hissediyorum kendimi insan elbette tartışır bikaçgün konusmayablir ama bu haftalarca olmazki...
Ben en büyük hatayı kendi ailem farketmesin diyerek herdefasında alttan alarak yaptım onunki istanbul dışında olduğu için rahat tabi onlar bişey hissetmezler...
Sen derdine derman ararken bende kendi derdimi yazdım bende yardım istiyorum...
Bizimki o 1 aylık kavga dışında ayrı yatmaz ama bi yastık alır ona sarılır, surat beş karış olur, ben laf atarım cvp vermez off offf nedir bizim bunlardan çektiğimiz...

Bebeğin anne karnında bile olanlardan haberdar olduğunu ve etkilendiğini söyle belki işe yarar...

kaçan kovalanır canım
konusmuyorsa konuşmasın
tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkçü dükkanıdır
tıpıs tıpıs konuscak nasıl olsa
sen üstüne gittikçe daha cok nazlanıyor...
bırak umrunda deilmiş gibi davran baktı gördü ki senden ses gelmıo
kendiliginden konuscak

canım ya, hamilesin bak, stres yapma kendine, onlar sevmediklerinden falan değil,huyları öyle, benimkide aynıydı, hatta annesiyle bile küstüler bi ara aynı evin içinde zor barıştırdım.Valla bak aslında melek gibidir, düşün anası küstü buna, bu bi iki anlatmaya çalıştı yanlış anlaşıldığını baktı olmuyo o da annesiyle konuşmadı. Bende huyunu mu aldım nedir bilmem, artık eskisi gibi yaşamıyoruz bu küslükleri. Yalnız benim şöyle bi taktiğim oldu. Ondan ne zaman bi yanlış görsem, bak ben bu hatayı yapsaydım sen bana hayatı zehir ederdin, oysa ben seni anlayışla karşılıyorum aynısını sendende bekliyorum diye hep söyledim. Bi de ben de hiç küs duramam. İşte canım galiba üzüm üzüme baka baka karardı. O benden biraz aldı, ben onun huyunu anladım Daha iyiyiz. Bence zamanla kesin düzelir.Ama son tavsiyem yinede fazla şımartma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…