Bıktım artık şu küsmelerinden be kocacım;(

Okuduklarıma inanamıyorum ya. Eşler arasında küsmek, konuşmamak ne demek
Ben küs kalmaya dayanamayan bir insanın, umarım böyle şeyler yaşamam

eşinin huyu benm eski huyuma benziyormuş canım..o yüzden seni anlayabiliyorum..ben bu huyumdan dolayı çok sevdiğimi kaybettim.bana da ders oldu.çok berbat bi huy. kolay kolay bırakılmıyo. ben şahsen karşımdakini kırdığımı bile bile devam ediyodum taframa,istemiyodum ama içimden biri destekliyodu beni yap diye.o konuşmak istemese de ,tamam sadece dinle de ve geç karşısına konuş.dök içini. bu huyunun yanlış olduğunu,boşu boşuna yıprandığınızı ve seni üzdüğünü anlat..bunları duymak belki onu bi nebze akıllandırır.

aahhh hicde konusmaya calismam üzüldügümü belli etmem kurban olsun bana inadina gülerim eglenirim konusurum günümü cok güzel gecirrim eskidenmi$ o eskiden artik yapmiyorum cünki olan BANA oluyo ona hiiiiicbiseycik olmuyo ne bu naz ne bu tavir ya erkekde küsermiymis ne sacma.

Ayyyy canım ya:) Benim sevgilim de aynı böyle yaaa ve seneye evlenicez ben neredeyse vageçmek üzereyim bu küsme huyları yüzünden.Kendisi haksız bile olsa ben küsersem o da bana küsüyo:)Bi kere sarılsa özür dilerim aşkım dese unutucam ama bunları yapmıyo 1senedir beraberiz ve söyledim de böyle böyle yap diye.3 gündür konuşmuyoruz yine ben alındım bişeye konuşmadım o da bana küstü:):):)Ben de küslük sevmiyorum aah napcaz biz bana da akıl verin.Yemek bilmez temizlik bilmez sürekli küser:))El sütünde tutmuşlar hep

konu sahibi kocasıyla kaç defa küsüp barışmıştır kimbilir, konu açılalı 9 ay olmuşkaydirigubbakcemile3

Götü kalkmış apaçık..Yüz verirsen beşyüz ister salla takma izle tv ni sonra kendi baktı ki sende bıktın kendi gelir.Adam seni hamile halinle düşünmüyor üzüyor sen hala onu düşünüyorsun.Sallaaa

Benimki de farklı değil. :)

Neyse, o sana küstüğünde sen de ona küs, umursamadığın zaman daha çabuk barışıyorlar. Bugün benimki de küstü. O kadar dandik bir sebepten ki söylesem gülersiniz.

Bahçeye gidecektik, o çocuğu aldı çıktı, ben de arkadan çantaları alıp çıkacaktım, susadım, su içtim ve haliyle 1 dk geç kaldım diye küstü.
Artık kafasında ne kurduysa :44:
Çok ta tın

Edit: 4 yıl öncesinin konusunu niye güncelliyorsunuz ya? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…