- Konu Sahibi belginakskl
kepek icin sirke kullan,su ile kariştir harika kepek dokuyo:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantarmı varki canım yaradan kepekten falan bahsettinya yarayı bilemiyrum ama head&sholders kepeğe birebir tavsiye ederim güzel şampuan ama doktora git bence sende saç mantarı var büyük ihtimal losyon ve fungoral şampuan vercek![]()
DEmir ilacı kullanmıyor musunuz ? BEn kullandıktan sonra saç dökülmesi de azalmıştı ayrıca demir eksikliği b12 eksikliği de yapıyor bu da ileride alzheimer a kadar gidiyormuş hamilelikte bile büyük sorunlar yaşatır eğer demir ilacı kullanmıyorsanız bir an önce tedaviye başlayın derim ki saç dökülmenizde azalacaktır
Yasadigin durum muhtemelen seberoid dermatit denen yari genetik mantar. bende cok sık yasiyorum kepek yara ve dokulme ozellikle stresli donemlerimde aninda fark ediyor. Ben marketlerde satilan sampuanlari kullanmiyorum, bitkisel sampuanlari en fazla 2 ser kutu kullaniyorum cunku sac alisiyor ve basa donuyorum, tresan otaci sebamed ilk aklima gelenler kepekli saclar icin olan cesitleri. hafta da iki-uc kere kepekli saclar icin olan bakim yaglari ile yaglayip 1 saat kdr beklerim, yumusatiyor parlatiyor sac derisi besleniyor. Asiri kepek varsa doktorun onerdigi bir damla var ismini yazamam istersen bir doktora gozukup sorabilirsin yine onun onerdgi sampuanlarida kullandim ve sonuc aldim. ama kesin cozumu olan bsy deil stres ardina surekli tekrarliyor bende alistim artik.
kepek icin sirke kullan,su ile kariştir harika kepek dokuyo:44:
Hindistan cevizi yagi oneririm nemli saca bir iki saat diplere masajla sürerek bekliyorsun dökülme ve kepeğe çok iyi geliyor ve yumusaxik bir sacin oluyor
demir ilacı kilo yapıyormuki hic kullanmadım
verdi zatn ise yaramadı ısırganlı bi sampuan verdi bide yag gibi losyonla masaj yaptırdı ama ise yaramadı
yakmaz demi derimi kepekten kurtulacam derken komple sactan olmayayım :)
Yok canım yapmıyor yani bana kilo yapmadı hatta benim sindirim sistemime bile fayda etti :)) ayrıca emin ol sağlığından önemli değil hamilelikte demir ilacının yanında bir sürü ıvır zıvır vitamini kullanmak zorunda kalirsin en iyisi yol yakınken harekete geçmek kesinlikle ihmal etme sonra çok pişman olursun
ben kapalı olsam saçımı kazıtırım evli değilsemyeni saçlarım sağlıklı ve daha gür gelir boyasız olur sağlıklı olur
o değilde stres ve demir eksikliği saç dökülmesi yapıyor diyet yapıyorsan eğer ondan da olabilir meyve sebze ye düzenli benimde bi ara çoktu dökülme kan ilacı kullandım doktora gidip 15 yaşından beri saç boyuyorum ama saçlarım gür ve sağlıklı bence vitaminlerine ve demirine baktır bi kan testi ile
doktor sampuan verdi işe yaramadı demisşin peki kan testi fln istemedi mi.yani madem işe yaramadı baska bi doktora git saçına ne bakım yaparsan yap neyle yıkarsan yıka sorunun kaynağını bulmadan faydası olmaz