Bıktım artık yeter!!!

ya bi arkadaş ayarlamaya çalışıyo diyince o arkadaşı bulmaya kalktılar, o yüzden artık yalan sölemicem ama ben şikayet etmeyi düşünüyorum, dediğim gibi onun yaptığını nasıl ispatlayabilirim ben?

canim mesajlarin geldigi numara ona aitse isin kolay degilse ispatlayamssin galiba yada zor olur telefonla konustuysaniz polisler ses kaydini falan bulabilir ama hat kimin uzerineyse onun da gelmesi lazim yada msnden faceden gelen mesajlari gostersen

ya şöle gelen mesajlar da hep saçma şeyler var, kimsiniz diye falan işte, yaa insan hiç alakası olmayan bi numaraya kimsiniz diye mesaj atmaz, arkasından başka bi numaradan çağrı almaz, heleki bu hat sürekli kapalı duran bi hat ise... eminim o yapıyo ama numaralar farklı olduğu için ben yapmadım deyip işin içinden çıkabilir...

aman bu adamın seni sevdiği falan yok, tamamen ruh hastası, bence polise şikayet et, korkar keser belki saçmalıklarını, en azından başınıza bişey gelirse, önceden verilmiş bi dilekçenizin olması iyi olur

bence de bu kesinlikle takıntı, 3 haftada ne sevgisi Allah aşkına, hem de yüzyüze bile doru düzgün gelmemişken, üç beş telefon mesajıyla mı aşık oldu; zaten böyle olduğunu ben de biliyorum, şikayet edicem de işte size soruyorum bu numaralardan bana mesaj atan ikişinin o olduğunu nasıl ispat edicem, kendi numarasından atmıyor mesajları ve çağrıları...

bencede bu insan ruh hastası onun hakkından anca onun gibi ruh hastası olan biri gelir.yokmu oralarda onun gibi psikopat biri ona havale et.alsanaalsanasmile

Bence annenlere gerçeği anlat yine devam ederse şikayet etceğini söyle olmadı şikayet et derim ben

Back
X