Bıktım artık yeterrr

Kv azıcık yaşlı olaymisgenç olunca ve öylece oturunca insanın sinirleri ziplar. Pesinat birikene kadar sabır artik napican!

İnsan kendi evinde gece 1 e kadar ayakta kalsa gözüne batmaz da işte işin içine kayınlı şeyler girince galiba çekilmez oluyor. Ne kadar süre daha birlikte kalmak durumundasınız ortalama?

İşte çalış , evde de çalış kadının görevi bitmezz...!
Allah sabırlar versin..!!

ev için peşinat biriktiriyormuşsunuz. yarın o evi alacaksınız ama ömrünüzden 5-10 yıl gitmiş olacak. böyle evlenip hizmetçi gibi köle gibi yaşayacağıma kiraya çıkar, kiracı olarak ölürüm daha iyi.

Kaynanan kendi evini kendi hicmi temizlemiyor

Ev aldınız çıktınız diyelim
Eviniz olunca işten çıkacak mısınız
Çıkmazsanız çocuğunuza kim bakacak
Gene kv bakacaksa değişen ne olacak

Cok dogru tespit. Ben kiraya cikmak istefim esim ellere para yediremem dedigi icin pesinat biriktiriyoruz. Ya gercekten cekilir dert degil
O zaman eşini de o işlere dahil edeceksin. Ya da eve gelince yorgunumm deyip çekileceksin odana gittiği yere kadar gitsin. Biraz naza çekmezsen sanırım bu iş sürekli sende kalacak.

Ben olsam elimi hic birseye sürmem eşimede söylerim madem annen yapmiyor ozmn gunluk bir kadin tutuyorum.der parasinida catir catir vereceksin derim. Ama ben boyle genc yaslarda ev araba icin ciftlerin hayatlarini mahvetmesine karsiyim bizde kari koca calisiyrz ve kiradayiz elbet ilerde bir evimiz olacaktir simdiden kendimizi sıkıntiya sokmayi hic dusumedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…