O peşinatı biriktirirken bakın da hayatınızdan neler götürdüğünüzü görün.Cunku ev almak icin pesinat biriktiriyorz
Cok dogru tespit. Ben kiraya cikmak istefim esim ellere para yediremem dedigi icin pesinat biriktiriyoruz. Ya gercekten cekilir dert degilO peşinatı biriktirirken bakın da hayatınızdan neler götürdüğünüzü görün.
Bu ruh sağlığıyla eviniz olsa ne olur ki?
Azıcık aşım kaygısız başım diye boşa dememişler.
çok titizlenme bence, zaten çalışıyorsun. İşler birikince mecbur yapacak oda... sen yaptığın için ellemiyor bence...Selam kizlar
Ben çalışan bayanım akşam 19 da evde oluyorum kv ile oturuyorum eşim ben oğlum vee kv kp ile 5 kişilik aileyiz
Artik gerçekten biktim hayatimdan. Is ev arasında mekik dokuyorum. Ev isi hic bitmez mi? Peki ya hic gelinine yardımcı olmaz mi? Tamam bazen yemek yapar. Allah razi olsun da amma velakin aksam eve geli nce , hic abartmıyorum 23 ekadar ayaktayım.oğlumu uyutuyorum öyle rahat nefes aliyor oturuyorum bide aksam yemeği yerken oturuyorum.. ben artik çok sıkıldım her gece toparliyorum sa bah ise gitmeden gene evi derliyorum aksam eve gelince sonuç hüsrann kv ile de konuştum. Anne ev dagimasin. Ben zaten yorgun geliyorum ev daginik olunca rahat oturup dinlenemiyorum diyorum.. 2 gün guzel gidiyor sonra gene ayni kv genç 50 li yaslarda...ne yapcam boyle bilemiyorum artik cok sıkıldım yeter artik
Peki ne zaman birikecek para. Yıl mı?Cunku ev almak icin pesinat biriktiriyorz
Cunku ev almak icin pesinat biriktiriyorz
Eşiniz parasını ellere yedirmemeye çalışırken siz kendinizi yiyorsunuz farkında mı acaba?Cok dogru tespit. Ben kiraya cikmak istefim esim ellere para yediremem dedigi icin pesinat biriktiriyoruz. Ya gercekten cekilir dert degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?