Bıktım artık yol gosterin akıl verin

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Artık insanlardan soğudum bıktım tükendim. Lanet olası bir komşumuz var her allahın günü tadilat yapıyor şuan evinde iki haftadır var. Bu adam buraya taşındı tasinali her yaz abartmiyorum her yaz evde matkap calistiriyor. Bizim yan komsumuz evde ne yapsa bizim evde ses ve isin kotusu baska sebeplerden husumetliyiz konusmuyoruz senelerdir. Daha önce cok olaylarimiz oldu ama artik ben bıktım her an bir sey olacak telasindan ben şikayet etsem anlaşılır gelir satasir yine olay olur diye cekiniyorum ama artik biktim. Of of nedir ne yapmam lazim cekiniyorum kavga cikar diye ama her gun ses her gun yarin pazar bu adam yine calisicak kesin ve hala çalışıyor. Ne yapmam gerek lutfen soyleyin yol gosterin bana . Böyle insanlardan biktim artik. Oturduğumuz yer gece kondu tarzi bir yer kim kime dum duma ama bir yolu olmali caresi

Sırasıyla konuşacaksınız olmadı tartışacaksınız olmadı şikayet edeceksiniz onda olmadı taşınacaksınız. Yapamam diyprsanız boşvermeyi deneyeceksiniz. Allah sabır versin. Komşu işi zor

Kotu komsu insani ev sahibi yaparmis. Sat yeni ev al ya da umursama. Omur bu gecmezki bu sekilde. Bir de karsi komsu.

Kotu komsu insani ev sahibi yaparmis. Sat yeni ev al ya da umursama. Omur bu gecmezki bu sekilde. Bir de karsi komsu.
Yaptirdi gerçekten ama suan o eve tasinmamiz imkansiz kursa gidicez kardesimle annemin isi buraya yakin tasinirsak annem calisamaz ve kurs parasini dahi odeyemeyiz her gun dua ediyorum ama yok caresizim ben cok

Sırasıyla konuşacaksınız olmadı tartışacaksınız olmadı şikayet edeceksiniz onda olmadı taşınacaksınız. Yapamam diyprsanız boşvermeyi deneyeceksiniz. Allah sabır versin. Komşu işi zor
Hemde ne zor ne zor sinirim bozuldu artık panik hastasi oldum galiba sürekli kotu seyler düşünüyorum icim daraliyo eve girince eve girmek bu insanlarin sesini duymak beni deli ediyor

Siz de alın elinize bir matkap , sabahın köründe , gecenin br vaktinde olur olmaz saatlerde çalıştırın durun , rahatsız etmek neymiş görsün .
Evet bundan sonra böyle ama biz bu insanlar gibi değiliz bunlar saatin kac oldugunu umursamadan tak tuk tak tuk. Yemin ederim iki hafta her sabah matkap sesi duvari deliyo biseyler yapiyor of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…