Bıktım artık...

Perilla_06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
47
40
8
Arkadaşlar ben bir kere nişanlandım ilk nişanlım kendini çok farklı gösterdi din iman dedi yok karakterli gösterdi kendini ama tam tersi çıktı ayrıldık 2 sene oldu şimdi başka biriyle nişanlandım 1 yıllık tanışmadan sonra nişanlandık, en başlarda konuşmadan duramazdı ilgi ilgi ilgi devamlı böyleydik birbirimize karşı nişanlanana kadar herşeey çok güzeldi ne zaman nişanlandık herşey ttersine döndü elazığda aaskeri personel kendisi aramasan aramıyor sormasam sormuyor eski ilgisi yok düğüne 4-5 ay var mesela dün küçük bi tartışma oldu bende yeter artık bi süre konuşmayalım belki anlarsın o zaman seni arayan soran merak eden insanın değerini dedim oda bana saygı duyduğunu söyledi ve tamam dedi 3 gündürde aramıyor benmi anlamıyorm erkekleri çok ilişki yaşamadım bilginize tecrübenize sığınıyorum bayanlar bu inatçı erkekler nasıl dize getirir o aramadı bende aramayı düşünmüyorum napmalıyım

Dayanamayıp arama.
Bekle 1 ay aramazsa at nişanı.
Ne var nişan atmakta korkma dedikodulardan...
Hem bir sonrakine gözdağı olur.
Dersin "bak ben 2 kere nişan attım, asabımı bozma ona göre" :)

Senin bilmemen değil. Sen, doğru insanı bulamamışsın bence.
Seni kaybetmekten korkusu olmayan, sanki yoğun duygulara sahip olmayan biri gibi davranıyor şuan nişanlın.

Dugune 4 ay kala yapilacak is olmadigini dusunuyorum acaba ayrilmak icin yol mu yapiyor?Oyleyse de uzulmeyin sonradan uzulmektense basinda olsun.

Dayanamayıp arama.
Bekle 1 ay aramazsa at nişanı.
Ne var nişan atmakta korkma dedikodulardan...
Hem bir sonrakine gözdağı olur.
Dersin "bak ben 2 kere nişan attım, asabımı bozma ona göre" :)

Senin bilmemen değil. Sen, doğru insanı bulamamışsın bence.
Seni kaybetmekten korkusu olmayan, sanki yoğun duygulara sahip olmayan biri gibi davranıyor şuan nişanlın.

Belki çok yogundur belki bi derdi vardir. Rahatsız olduğum şeyleri açıkça konuş

Arkadaşlar ben bir kere nişanlandım ilk nişanlım kendini çok farklı gösterdi din iman dedi yok karakterli gösterdi kendini ama tam tersi çıktı ayrıldık 2 sene oldu şimdi başka biriyle nişanlandım 1 yıllık tanışmadan sonra nişanlandık, en başlarda konuşmadan duramazdı ilgi ilgi ilgi devamlı böyleydik birbirimize karşı nişanlanana kadar herşeey çok güzeldi ne zaman nişanlandık herşey ttersine döndü elazığda aaskeri personel kendisi aramasan aramıyor sormasam sormuyor eski ilgisi yok düğüne 4-5 ay var mesela dün küçük bi tartışma oldu bende yeter artık bi süre konuşmayalım belki anlarsın o zaman seni arayan soran merak eden insanın değerini dedim oda bana saygı duyduğunu söyledi ve tamam dedi 3 gündürde aramıyor benmi anlamıyorm erkekleri çok ilişki yaşamadım bilginize tecrübenize sığınıyorum bayanlar bu inatçı erkekler nasıl dize getirir o aramadı bende aramayı düşünmüyorum napmalıyım
Aramaa:KK12:Erkekler üstlerine düştükçe şımarıolar. Arama kendini ağırdan sat. eğer 1 ay 2 ay sürerse at nişanı. Zaten seni gözden çıkarmış demektir bu canım:sus:

Bu adam sana değer vermiyor apaçık meydan da .
Arayana kadar arama .
Arayınca da nişanı at .

Back
X