Turkiyede doktora gitmeyi çok istiyorum ama o konudada eşim saolsun.ben burdan arayıp izin zamanimiza hastanelerden randevu aldım ki gidince beklemeyelim diye ama eşim saolsun onu da reddetti.izini bin bir iki bahaneyle iptal etti.30 yaşındayım. Şuan tek çare acil bi şekilde
tüp bebek gittiğim doktorda bunu ona söyledi.ordan da randevu aldık, randevu zamanı gelince ara iptal et benim iş görüşmesi sebebiyle yurt dışına gitmem lazım dedi.aradim randevuyu iptal ettim.doktor çok kızdı.bu kan değerleriyle ne kadar daha erteleyeceksin diye.
Kür leri denedim canım.faydasini görmedim.zaten bendeki kistler kendiliğinden gidecek gibi değil. Fazla büyümüş. Baba olma konusunda ona söyleyecek sözüm yok.hakkina giremem .Çok güzel bi baba olur.cocuklara çok düşkün. Görumcemin çocuklarıyla sanki babalarıymış gibi ilgilenir.herseylerini üstlenir.dersleri giydikleri yedikleri hasta olurlarsa doktorları maddi ihtiyaçları herşeylerini o üstlendi.bi nevi eksikliği onlarla doldurmaya çalışıyor.merhameti ne gelince de, yolda düşkün birini görse varını yoğunu verir.ama bana gelince bambaşka bir insan.