Biktim artık

Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun tabi ki önce sağlık ama anne olma isteğinizi de çok iyi anlıyorum. Eşinizin bu kadar geri çevirmesinin bir sebebi olabilir psikolojik ya da yanlış bildiği birşeyler. Kayınvalideniz falan konuşsa ikna edemez mi acaba. Vicdanlı bir adam diyorsunuz siz de vicdanını sızlatsanız işe yaramaz mı.

Eşimin annesi hayatta değil .Ablasıyla konuştum bir kere.agrilarima şahit olmuştu.aciklamam gerekti.

Ablasi konustmus.ama hic birseye yaramadi.tersine daha kötü oldu.onun başkasının aklına ihtiyacı yokmuş.boyle birseyi başkasına anlatmam çok büyük yanlışmış.

Tessekkür ederim .
Kendisi çok geri görüşlü. Maço. Geçen yıl benden gizli gidip kontrol olmuş.ve kendisinde sorun yok diye çok rahat.ben bu süreçte mahvoldum her ay negatif görmek beni bitirdi.bunlar onun umrunda değil.cok uzerine gidince.zamani gelince olur diyor.olmazsada yapacak birşey yok diyor.son iki aydır ağrılarım çok arttı.bu ağrılar yüzünden elimden gelse vücudumu terk edesim geliyor..
Us yerimde artık herkese agrım var demekten biktim.utaniyorum.

Böyle bir eşten neden ille de çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum?

Bebek özlemi yüzünden sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorsunuz anlaşılan.
Herhalde bir olsun da sever, ilgilenir, ilgilenmezse ben ona yeterim falan diye düşünüyorsunuz ama daha karısına ilgi göstermeyen erkek çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir ki?
Bebeğin sadece anneye değil babaya da ihtiyacı var. Eşinizin umurunda değil ki bebek sahibi olmak..

Çok doktora gittim.hepsi aynı şeyi söylüyor.bagirsak ameliyatı çok riskiymiş.ameliyati olmaktan da korkuyorum.
Peki ameliyattan sonra bağırsak düzelmezse.omur boyu karnımda torbayla yasayacagim. Bu şekilde hamilelik mumkunmudur

Sizi üzmek hiç istemem ama malesef ameliyattan sonra hayatınızın daha zor olacağını biliyorum.
Anneannem olmuştu ve kişisel ihtiyaçlarını hep birileri yapmak zorundaydı. Daha da detay vermeyeceğim ama biraz daha geniş düşünün diye yazıyorum.
Oldu ki eşiniz tüp bebeği kabul etti ve mucize gerçekleşti. Ya durumunuz daha kötüye giderse. Bebeğe tek başınıza bakamayacak duruma gelirseniz? Ki birebir bakacak kişi de eşiniz olmaz bana o ışığı vermedi nedense.

Annelik duygusunu yaşamak istemenizi çok çok iyi anlıyorum. Hamile kalmadan önce aklınız fikriniz bebek oluyor. Ama biraz da sonrasını düşünmek gerek.

Önce sağlıkla ilgili sorunlarınızı giderin. Hamilelik normal sağlıklı bir kadını bile yıpratan bir şey.
Allah size şifa versin. Ama belki eşinizden bebek sahibi olmamak daha hayırlıdır. Zira kendisi çok bencil..

Turkiyede doktora gitmeyi çok istiyorum ama o konudada eşim saolsun.ben burdan arayıp izin zamanimiza hastanelerden randevu aldım ki gidince beklemeyelim diye ama eşim saolsun onu da reddetti.izini bin bir iki bahaneyle iptal etti.30 yaşındayım. Şuan tek çare acil bi şekilde tüp bebek gittiğim doktorda bunu ona söyledi.ordan da randevu aldık, randevu zamanı gelince ara iptal et benim iş görüşmesi sebebiyle yurt dışına gitmem lazım dedi.aradim randevuyu iptal ettim.doktor çok kızdı.bu kan değerleriyle ne kadar daha erteleyeceksin diye.

Kür leri denedim canım.faydasini görmedim.zaten bendeki kistler kendiliğinden gidecek gibi değil. Fazla büyümüş. Baba olma konusunda ona söyleyecek sözüm yok.hakkina giremem .Çok güzel bi baba olur.cocuklara çok düşkün. Görumcemin çocuklarıyla sanki babalarıymış gibi ilgilenir.herseylerini üstlenir.dersleri giydikleri yedikleri hasta olurlarsa doktorları maddi ihtiyaçları herşeylerini o üstlendi.bi nevi eksikliği onlarla doldurmaya çalışıyor.merhameti ne gelince de, yolda düşkün birini görse varını yoğunu verir.ama bana gelince bambaşka bir insan.

Sıra Size gelince bu halinizle merhamet etmeyen insana lütfen iyi demeyin.onun önceliği yeğenleri değil sizsiniz.nikah sırasında hastalıkta sağlıkta ifadesinin karşılığı bugünlerde belli olur.karşınıza alın konuşun.sizinle çocuk sahibi olmak istiyor mu istemiyor mu? Madem çocukları seviyor,evladı da olsun istiyor sırf sizin için yere batasıca erkeklik gururunu (ne demekse anlamadım hiç bir zaman) ezicek ve ve tek görevi olan bir daha da kendisinden tedavi sırasında beklenmeyecek şeyi yapıcak.çocuk için değil sizin için yapması gerekirken üstüne çocuk da alıcak nasipse.daha ne istiyor bu adam.ŞÖyle düşünün de size bu ağrılardan kurtulmanın şifa bulmanın tek yolunun çocuk sahibi olmak gerektiğini söylese yine de aynı mı davranırdı? Malesef evet.o yüzden onun olmayan ilgisi için kendinizi yıpratmayın ve tüp bebek tedavisine başlatın.tekrar geçmiş olsun

Böyle bir eşten neden ille de çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum?

Bebek özlemi yüzünden sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorsunuz anlaşılan.
Herhalde bir olsun da sever, ilgilenir, ilgilenmezse ben ona yeterim falan diye düşünüyorsunuz ama daha karısına ilgi göstermeyen erkek çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir ki?
Bebeğin sadece anneye değil babaya da ihtiyacı var. Eşinizin umurunda değil ki bebek sahibi olmak..
Konu sahibinde bulunan cikolata kisti bende de var doktorlar bizzat cocuk yapmayi oneriyorlar. En kesin tedavi cozumu gebe kalmak. İsrarci olmasinin sebebi de bu .. Yasayan anliyor cidden :(

Zır cahil. Tüp bebek onun maçoluğunu bozacak bir şey değil. Kafaya bak arkadaş. Yani kusura bakmayın ama sizi de düşünmeli.

Back
X