bıktım artık!!

Kpssden iyi bir puan aldım bekliyorum aynı zamanda polislik falan denedim sonuç bekliyorum.

Yaşça benden küçük olduğunuzu düşünerek tabiri caizse size akıl veriyorum.
Veya ismine siz ne demek isterseniz.... Ama nedense bu açıklamayı yapmayı kendime görev edindim.
Biz kadın milleti öyle varlıklarız ki bir erkeğin karşımızda 15 dk konuşması yeterli amacını anlamak için,
Bu bence bize doğuştan verilmiş bir nimet (hatta ganimet:)
Karşımızdaki erkeğin A demesinden bellidir sana nasıl geldiği,
Erkek arkadaşın bu kızcağıza net olsa bu kız bu cesareti bulamaz.
Hele ki kadınlar daha dikkatlidir.
Mesleğinizi sorma nedenime gelince,
Erkek arkadaşınız düzen oturtmaya çalışıyor, O kız üniversite okuyor henüz hayata atılmasına var tabi.
Sizin tekrar biraraya gelme nedeniniz erkek arkadaşınızın mantığı ile hareket etmesi yüzünden olmuş.
1 sene hayata küsmemiş bu adam, boş da durmamış
Yani demem O ki canım benim bu adam bana hata gibi geliyor ama tabi en iyisini sen bilirsin :KK39:

Yaşça benden küçük olduğunuzu düşünerek tabiri caizse size akıl veriyorum.
Veya ismine siz ne demek isterseniz.... Ama nedense bu açıklamayı yapmayı kendime görev edindim.
Biz kadın milleti öyle varlıklarız ki bir erkeğin karşımızda 15 dk konuşması yeterli amacını anlamak için,
Bu bence bize doğuştan verilmiş bir nimet (hatta ganimet:)
Karşımızdaki erkeğin A demesinden bellidir sana nasıl geldiği,
Erkek arkadaşın bu kızcağıza net olsa bu kız bu cesareti bulamaz.
Hele ki kadınlar daha dikkatlidir.
Mesleğinizi sorma nedenime gelince,
Erkek arkadaşınız düzen oturtmaya çalışıyor, O kız üniversite okuyor henüz hayata atılmasına var tabi.
Sizin tekrar biraraya gelme nedeniniz erkek arkadaşınızın mantığı ile hareket etmesi yüzünden olmuş.
1 sene hayata küsmemiş bu adam, boş da durmamış
Yani demem O ki canım benim bu adam bana hata gibi geliyor ama tabi en iyisini sen bilirsin :KK39:
Ama benim de henüz bir isim ve kurulu düzenim yok belki yine kpss çalışacağım . Belki de haklısınız hayırlısı .

Bende bu adamın bıraktığı izlenim şu;
Konu sahibi ve erkek arkadaş bir ilişki yaşamış araya 1 senelik bir zaman dilimi girmiş (epey uzun)
Erkek arkadaş hayatına birini almış (kiii sevgili olmadıklarını iddia ediyorlarsa da yemem)
Bu durumda konu sahibi tercih edilen olmuş erkek tarafından buna da tamamım
Peki vakti alınan kıza ne olmuş ????
Kızın hesap sormasın en doğal hakkı
Katılıyorum. Olan kıza olmuş

Ama benim de henüz bir isim ve kurulu düzenim yok belki yine kpss çalışacağım . Belki de haklısınız hayırlısı .

1. Sizin geleceğiniz O kızınkinden daha yakın gibi geldi bana yani en azından okul bitmiş çalışacaksınız.
2. Aslında bu konuyu açmanız anlamsız çünkü Ben ve diğer hanımlar erkek arkadaşınızın yanlış kişi olduğunu söylüyor tamamen sizi düşündüğümüz için.

Ama siz erkek arkadaşınıza toz kondurmuyorsunuz
Eeeee neden açtınız konuyu O zaman ? (bunu sizi kırmak için söylemiyorum)
Tek istediğim tarafsız bakmanız ötesi yok
Mutluluklar....

1. Sizin geleceğiniz O kızınkinden daha yakın gibi geldi bana yani en azından okul bitmiş çalışacaksınız.
2. Aslında bu konuyu açmanız anlamsız çünkü Ben ve diğer hanımlar erkek arkadaşınızın yanlış kişi olduğunu söylüyor tamamen sizi düşündüğümüz için.

Ama siz erkek arkadaşınıza toz kondurmuyorsunuz
Eeeee neden açtınız konuyu O zaman ? (bunu sizi kırmak için söylemiyorum)
Tek istediğim tarafsız bakmanız ötesi yok
Mutluluklar....
Mersi cınım

Back
X