Bıktım Artık

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Eşim hiçbir dediğimi dinlemiyor; ne dersem sen karışma, kes sesini, sen ne anlarsın gibi şeyler söylüyor. Beni çok değersiz hissettiriyor, hiçbir dediğim umurunda değil. O benim herşeyime karışır internette ne yaptığıma bile karışıyor. Buraya girmeme bile izin vermiyor şuan gizli yazıyorum. Ama benim, onun hiçbirşeyine karışmama izin vermez. Birileriyle konuşur ben çıkıyorum der, ben ne kadar gitme desem de dinlemez ama ben neredeyse markete bile ona söylemeden çıkamam. Nereye gitsem sürekli arar şu saatte evde ol der.

Bazen çok iyi davranır; sensiz yaşayamam, beni sakın bırakma gibi şeyler söyler ama herşeyime çok karışması, beni hiç dinlememesi beni çok bunaltıyor. Hiç sevgim kalmadı ona karşı ama bazen yaptığı iyi şeyleri düşünüp bırakamıyorum da. Belki beni eleştireceksiniz ama içime atmaktan bıktım artık buraya dökmek istedim, bunları çevremde anlatacak hiç kimsem yok.

Bi sorsana eşine mısırdan köle olarak mı getirmiş seni?
Böyle eşlerin birbirini küçümseyici cümleler kullanmasını hiç doğru bulmuyorum.
Erkekler evlilikte belli bir süreyi geçtikten sonra kendilerini bir halt sanmaya başlıyorlar.

Ondan koca olmazzz ben sana söyliyim boylede ömür hayat gecmez yol yakınken yollarınızı ayırmanız daha iyi hiç olmazsa kafan rahat eder en azından

Bence Senin Sahibin Sanıyor kendini..
Sen Onun Eşisin.. Eş olduğunu bir kez daha hatırlat..
Eğer böyle davranmaya devam ederse artık Eşi olamayacağınıda.

Canım okadarda taviz verme herkes birbirine saygi duymali benimki de buna benzer aşırı degil ama okadarda degil yavas yavas oturuyor rayına. O sana nekadar karisiyor ozgurlugunu herseyini kisitliyorsa hersey esir sende ne yaptını ettigini bileceksin.

O size karışınca siz neden onun dediği gibi sanane , sen karışma, kes sesini gibi cevaplar vermiyorsunuz?
Veremiyorum maalesef öyle dememe hayatta izin vermiyor
Eşinizi ikna edebilirseniz evlilik terapiye gidin. Aksi takdirde özgürlüğünüzü tekrar kazanın derim
Kabul edeceğini sanmıyorum, çok sinirli olduğu için psikiyatriye gidelim dedim onu da kabul etmedi
Kişi kendinden bilirmiş,kendisi yanlış bir şeyler yapıyor ki,seni engellemeye çalışıyor.
Arada ben de öyle düşünüyorum ama emin olamiyorum telefonun kilidini değiştirmeye başladı şu aralar
Ben yaptım öyle her dediğini kabul ettim hep sustum sonra da böyle tepeme çıkardım
Ben,sensiz yasayamam diyen adamdan korkarim sahsen.
Onlar yasiyor da,birakip giden kadini yasatmiyor genelde,Allah korusun..
Normal bir dusunce degil,ama bunu isitenin hoşuna gidiyor nedense...
Evet çok haklısınız maalesef öyle
Anneleri oğullarını nasil büyütüyor ben anlamıyorum...
16 yaşından beri çalışıyor ailesi pek ilgilenmemiş
O da aklıma geliyor bazen hatta söylüyorum eğer beni aldatırsan giderim diye ama gülüp geçiyor
E siz olmadan yaşayamaz tabi kim sessiz sessiz yemeğini ütüsünü temizliğini yapıp ona bakacak pardon hizmetcilik edecek ?
Ben ondan ufak birşey istesem kalk kendin al diyor
Dediklerini yapma bu kadar basit :)
Öyle bir şansım yok maalesef
Ondan koca olmazzz ben sana söyliyim boylede ömür hayat gecmez yol yakınken yollarınızı ayırmanız daha iyi hiç olmazsa kafan rahat eder en azından
Ayrılamıyorum da
Bence Senin Sahibin Sanıyor kendini..
Sen Onun Eşisin.. Eş olduğunu bir kez daha hatırlat..
Eğer böyle davranmaya devam ederse artık Eşi olamayacağınıda.
Anlatmaya çalışıyorum ama bakalım anlayacak mı
Ben alıştırdım şimdi de vazgeçmiyor huyundan

karşısındaki insanin özgüvenini yikarak kendine bağımlıymış gibi hayat sürmesini saglamaya calisan klasik kıskanç kendine özgüveni olmayan türk erkeği

Ucuz sevici. Lafta herkes herkesi seviyor, ben de derim ölür biterim senin için, sensiz bir hayat düşünemem diye. Efor gerekmiyor ki buna.

Ama iş icraate gelince kimin kimi ne kadar sevdiği belli oluyor; bu kadar kolay kalp kıran, sizin düşüncenize hiç önem vermeyen adam sadece kendini seviyordur.

Kaç yaşındasın
Yazdıkların kafamda hiç yaşamamış, hayat tecrübesi olmayan, yirmili yaşlarının başında bir genç kızı düşündürdü
Seni saymayan adam sever mi güzel kardeşim kandırma kendini, yoluna git bu adamla evlilik, mutluluk olmaz

Sen de ona öyle davran diyoruz, el cevab: Yapamam.
Hesap verme bağımsız davran diyoruz, el cevab: Yapamam.
Eee ne yapalım biz buradan? Sen korktukca tepene binmiş işte. Hala korkmaya devam mı edeceksin?

Sınırları çizmemişsin kötü davranmasına izin veren sensin...Sana boyle davranmasına izin veriyorsun...Ne demek gizli yazıyorum.
Sen kendine güvenmezsen, böyle ezik durursan her erkek seni ezer zaten...

Erkeklere ceza-ödül olarak davranmak lazım yoksa işte böyle cozuturlar...
Bunun da maddi olarak ona bağımlı olmanla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…