kızlar en mutlu olacagım zamanlar babam yuzunden kabus oluyor..1 ocakta nıkahım var ıst.da 7 ocakta nısanlımın memleketınde dugun var evim de ankarada olacak..bu zamana kadar sorun etmedı sımdı bagıra cagıra her gelen mısafıre benı ve annemı kötülüyor..İçki sorunu da var babamın..Nısanlımın aılesı nıkahtan sonra benı ve ceyızımı alacaklar yanımda da annem gelır benım yanımda 1 hafta durur evimi yerlestırırım dıyordum..sımdı babam annemı gondermıyor benım yanımda.''Nıkahla dugun arası bı hafta olur muymuş kız orda bekler mıymıs bu ne ahlaksızlıkmıs onun da bı gururu varmıs'' boyle laflar edıp duruyor.....kızlar cocuklugumdan berı babama o kadar doluyum kı 4 sene unı.de okudum benı dogru duzgun merak etmedi,, sımdı annem borç paralarla ve nısanlımın gonderdıgı paralarla ceyızımı yapıyor babam bı kere bıle sormuyor bu alınanlar neyle alındı paraya ıhtıyacınız var mı dıye sımdı de gururdan bahsediyor...ceyızını onceden alsınlar bız de senı nikahtan sonra ankarada evine yerleştirelim bi hafta sonra da dugune de gıtmeyelım onlar dugun mu yapıyor ne yapıyorlarsa yapsınlar dıor ya da sen nıkahtan sonra gıtme onlar cuma gunu bı daha gelsınler senı burdan alsınlar dıor..nısanlım da siz istediniz nikahla düğün arası 1 hafta olsun diye( ilk basta istanbulda pers gunu nıkah,, sonra nısanlımın memleketınde cumartesi günü dugun olacaktı oyle konusulmustu sonra bızımkıler hafta ıcı nıkaha kımse gelmez dıye pazar yaptılar nıkahı dugun de bı hafta sonra olsun dedıler onlar da kabul ettı)
Nişanlım sen nıkahtan sonra resmen eşim oluyorsun bunda tuhaf gorulecek ne var o zaman gelsin bı hafta annen veya yengen kalsın senle dugune kadar dıyor.Babamda her gelen mısafıre alkolunde etkısıyle benı kotuluyor benım bı seyden haberım yok kendı kendıne ısler yapıyorlar bu işin altında bi iş var da çıkar kokusu dıyor ben bu lafları duydukca beynımden vurulmusa donuyorum gelen mısafıre boyle denır mı kım bılır arkamdan neler dıyor sankı ben namussuzluk yaptım sankı ayıplanacak bi şey yapmısım gıbı, neler dıyor o gelen mısafır kım bılır ne dusunuyor... bunları dusundukce cıldırıyorum alıp basımı gıdesım gelıyor ama annemı dusunuyorum
((( offff kızlar bı nebze de olsa içimi rahatlattım napayım sizce iki arada kaldım evlılık stresi bir de bu olaylar cok bunaldım....
Nişanlım sen nıkahtan sonra resmen eşim oluyorsun bunda tuhaf gorulecek ne var o zaman gelsin bı hafta annen veya yengen kalsın senle dugune kadar dıyor.Babamda her gelen mısafıre alkolunde etkısıyle benı kotuluyor benım bı seyden haberım yok kendı kendıne ısler yapıyorlar bu işin altında bi iş var da çıkar kokusu dıyor ben bu lafları duydukca beynımden vurulmusa donuyorum gelen mısafıre boyle denır mı kım bılır arkamdan neler dıyor sankı ben namussuzluk yaptım sankı ayıplanacak bi şey yapmısım gıbı, neler dıyor o gelen mısafır kım bılır ne dusunuyor... bunları dusundukce cıldırıyorum alıp basımı gıdesım gelıyor ama annemı dusunuyorum