bıktım artık

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
2 yıllık evliyim .Eşimle severek evlendim ,şu an eşim askerde herşey bana bakıyor .Kendi ailemin yanında kalıyorum .Kendi kullandığı telefon faturası abartı fazla geliyor, istediği harcadığı paralar da aynı, sigara da kullanmıyor .Eşimin ailesinden de destek yok, kimsenin yardım ettiği yok. herşeyi benim ailem yapsın istiyorlar ,evi kız ailesi alsın,masrafları kız ailesi yapsın yani aklınıza gelecek herşeyi .Bir ablası var ,kayınvalidemin durumu da çok iyi, kayınvalidem şu an görümcemin yanında kalıyor, lüks içinde yüzüyorlar ,bana yada eşime gelince yok artık çok sıkıldım eşimin sorumsuzluğu bir yana ,bunların yaptıkları hareketler bir yana bişi desem sen sus ailesine bir laf ettirmiyor haklı olduğumu bildiği halde biraz önce kavga ettik artık bıktım dedim eşim ordaa ya kızlarla harcıyor yada arkadaşlarına yediriyor artık kafayı yiyeceğim yardım edin bana ne yapmam lazım

tabiki gönderdiğin parayı keseceksin faturasınıda ödemeyeceksin.

sorduğundada annemin babamın vs.borcu çıktı onu kapattık annenden iste bu ay benden para çalışmıyor maalesef diyceksin..

adam içgüveyi halini çok yanlış anlamış seni ve aileni sömürüyor sömürüyor maalesef

ayrıca askerde çok para harcaması anormal gerçekten.

2 yıllık evliyim .Eşimle severek evlendim ,şu an eşim askerde herşey bana bakıyor .Kendi ailemin yanında kalıyorum .Kendi kullandığı telefon faturası abartı fazla geliyor, istediği harcadığı paralar da aynı, sigara da kullanmıyor .Eşimin ailesinden de destek yok, kimsenin yardım ettiği yok. herşeyi benim ailem yapsın istiyorlar ,evi kız ailesi alsın,masrafları kız ailesi yapsın yani aklınıza gelecek herşeyi .Bir ablası var ,kayınvalidemin durumu da çok iyi, kayınvalidem şu an görümcemin yanında kalıyor, lüks içinde yüzüyorlar ,bana yada eşime gelince yok artık çok sıkıldım eşimin sorumsuzluğu bir yana ,bunların yaptıkları hareketler bir yana bişi desem sen sus ailesine bir laf ettirmiyor haklı olduğumu bildiği halde biraz önce kavga ettik artık bıktım dedim eşim ordaa ya kızlarla harcıyor yada arkadaşlarına yediriyor artık kafayı yiyeceğim yardım edin bana ne yapmam lazım

Nasıl bu kadar rahatsınız. Sigara da içmiyor da o kadar para nereye gidiyor :S

Nasıl bu kadar rahatsınız. Sigara da içmiyor da o kadar para nereye gidiyor :S

biraz önce söyledim benden artık kimseye para çalışmaz affedersiniz eşek gibi çalışıyorum dünya kadar kredi kartı borcu kalmış ayrıyeten kredi borcu nereye para vereceğimi şaşırdım ailesine de öfkeliyim nasıl bu kadar sorumsuz vurdumduymaz bir evlat yetiştirdikleri için kaynanam da eşim için oğlum zamanında kızlarla bir ev parası harcadı dedi lanet olsun kaderime eşimin ağzından 2 sene boyunca zorlama dışında hiç seni seviyorum lafı çıkmamıştır artık bunaldım

sorumsuz ve ilgisiz koca ve herşeyi ailemin yapması böyle olacağını bilseydim hiç evlenmezdim

oyle aıleden boyle çoçuk ... sabret canım kes para gondermeyı fatura odemeyı bıraz azalt.geldıgındede bıraz bak bakalım nasıl davranıo ona gore karar ver..

onu bugün kaç kere uyardım ve en kötüsü en zoruma gideni arkadaşlarıyla çarşıya çıktığında benimle normal birisiymiş gibi konuşuyor

onu bugün kaç kere uyardım ve en kötüsü en zoruma gideni arkadaşlarıyla çarşıya çıktığında benimle normal birisiymiş gibi konuşuyor

canım benım uyar uyarrrr anlamayan anlamazz...pekı senı kıskanıyomu oradan karısıyomu yanı,naptın nettın nerdesın falan dıye?

ay kıyamam aynı ben, eşimin ailesi zengin ama benim bebeğimin arabasını, yatagını herşeyini annemler alıyor. bi lohusa geceliği alacaklardı gittik hepberaber beyendim bi tane, başka yerlerede baktık, iyi onu alın dedim bekleki alacaklar. kayınvaldem 4 tane uzun kollu yaşlı işi gecelik gönderdi, geri verdim ben giymem bunları diye.

lafa gelince kefenin cebi yok, vallaaaahhh var :1::1::1: şükür durumumuz kötü değil, anam babam arkamda. yoksa insan kafayı yer, anlıyorum seni tatlım.

gitti cici gelin geldi kötüsü :52:

arkadaslarının yanında senınle resmı konusması cok enteresan geldı bana askerde o kadar para harcamasıda cabası bence parayı kes bakalım napıcak acıma bır kerede sen ona acıma

ay kıyamam aynı ben, eşimin ailesi zengin ama benim bebeğimin arabasını, yatagını herşeyini annemler alıyor. bi lohusa geceliği alacaklardı gittik hepberaber beyendim bi tane, başka yerlerede baktık, iyi onu alın dedim bekleki alacaklar. kayınvaldem 4 tane uzun kollu yaşlı işi gecelik gönderdi, geri verdim ben giymem bunları diye.

lafa gelince kefenin cebi yok, vallaaaahhh var :1::1::1: şükür durumumuz kötü değil, anam babam arkamda. yoksa insan kafayı yer, anlıyorum seni tatlım.
gitti cici gelin geldi kötüsü :52:

hem durumunuz iyi, hem de anne babanız maddi destek olmasa, kayınvalide destek olmadı diye kafanızı mı yiyeceksiniz?

ne kendi ailemden, ne eşimin ailesinden hiç bir yardım almadan, akıl sağlığım yerinde, bütçeme göre yaşıyorum gayet güzel :44:

askerliği bitmeden bende evlenmek istemezdım ama şartlar insanların istekleri mecbur kaldım askerlikten önce evlendiğim için pişman değilim onun ve ailesinin yüzünü gördüm içimi açsam o kadar çok şey varki canım yandı ama hep sabrettim kimse kırılmasın diye tek laf etmedim kaynanama yakın ev tuttum sırf kaynanam istedi diye ne oldu kendi görümcemin yuanına gitti eee sonuç ben yaptığım zararla kaldımve bu yüzden işe gitmek için en erken 2 saat önce evden çıkmak gerek şimdi de onun yüzünden evi işe yakın yere taşımak zorundayım yapılan haksızlığa vurdum duymazlığa gelemiyorum

evet kızlar konusunda haklısınız herşeyini kesmem lazım şimdi otomatik ödemeyi iptal ettim

faturası her yöne 1000 tl tüm dakikalar bitmiş 49 tl gelen fatura 110 tl

ne düşüneyim ben

herşey ortada ama görmek istemiyorum ve işin en ilginci ben onun yanına gitsem bile evci çıkamazmış

eşi askerde olan herkes bilir eş anne baba gelirse evci çıkılıyorrrrr

askere gitmeden neden evlendiniz ki?

her neyse hadi evlendiniz cidden o kadar fatura ile kimle konuşuyor

faturasını neden siz ödüyorsunuz

aileniz desteğini çekmeli

siz de öyle

bu arada kayınvalidenizin lüx içinde yüzmesi mi bu konuda mühim olan

yoksa eşinizin sorumsuzluğu mu

kadın kazandığı parayı istediği şekilde harcar

burada ana nokta eşiniz

askerliği bitmeden bende evlenmek istemezdım ama şartlar insanların istekleri mecbur kaldım askerlikten önce evlendiğim için pişman değilim onun ve ailesinin yüzünü gördüm içimi açsam o kadar çok şey varki canım yandı ama hep sabrettim kimse kırılmasın diye tek laf etmedim kaynanama yakın ev tuttum sırf kaynanam istedi diye ne oldu kendi görümcemin yuanına gitti eee sonuç ben yaptığım zararla kaldımve bu yüzden işe gitmek için en erken 2 saat önce evden çıkmak gerek şimdi de onun yüzünden evi işe yakın yere taşımak zorundayım yapılan haksızlığa vurdum duymazlığa gelemiyorum

evet kızlar konusunda haklısınız herşeyini kesmem lazım şimdi otomatik ödemeyi iptal ettim

faturası her yöne 1000 tl tüm dakikalar bitmiş 49 tl gelen fatura 110 tl

ne düşüneyim ben

herşey ortada ama görmek istemiyorum ve işin en ilginci ben onun yanına gitsem bile evci çıkamazmış

eşi askerde olan herkes bilir eş anne baba gelirse evci çıkılıyorrrrr

her işte bir hayır vardır

umarım bu da bir hayra vesiledir..

okuduğum kadarıyla bu iş bitse de seni çok yaralamayacak

çektiklerin sana yetmiş :(

İstediği kadar para yollama,bu ay bu kadar param var anca bu kadar yollayabiliyorum de.
Eşinizdir tabiki aileden önce sizden istemesi gerekir.Ama gereksiz yere harcaması sorumsuzca davranması iyi niyetini suistimal ettiğini gösterir.
Paran yoksa da param yok de.Askerde ne parası yiyomuş onu da anlamadım.
Askerde para biriktireni duymuştum da çok harcayanı ilk defa duydum.

yok yanlış anladın lüks içinde yüzmesi değil görümceme veriyor maaşını ondan para istediğim de şükür olmadı

bir isteğin var mı diye bile sormadı demek istediğim o

eşiyim para vereceğim ama hem çok para harcıyor sorumsuzca hemde ailesinin sanki ben yada oğlu hiç yokmuş gibi davranmaları

her yöne 1000 TL mi :53:

seninle o kadar konuşuyor mu annesiyle falan?
Ben her yöne 100 tl yi 1 ayda zor bitiriyorum.Çenem telefonda fena düşer yani ona rağmen
Hayırlısı olsun.

yok yanlış anladın lüks içinde yüzmesi değil görümceme veriyor maaşını ondan para istediğim de şükür olmadı

bir isteğin var mı diye bile sormadı demek istediğim o

eşiyim para vereceğim ama hem çok para harcıyor sorumsuzca hemde ailesinin sanki ben yada oğlu hiç yokmuş gibi davranmaları

110tl ye bir insan kimle konuşur

bizim şirket hattımız var müşteriler için kullandığımız

hergün onlarca müşteri aranıyor

ama 30-40tl bir limiti var ve yetiyor da...

acaba askerden dünyayı mı yönetiyor bu adam?

iyi bir araştırmalısın nereyle görüştüğünü

Back
X