bıktım artık

Vay be...
Esim orda tek basina calissin, didinsin, para gonderecek, bende asker arkadaslarima o kadar cok parayi yedirecem he. :19:
Allah esine akil fikir versin, bir an once kendine gelirde bu yuvayi kurtarir.
Valla baska ne diyecegimi sasirmis durumdayim :50:

senin yerinde olsam gram para yollamam o nasıl istiyo hayret valla insan biraz utanır sıkılır bide sen orda yalnız kalmışsın laf bası geldiğinde kayınvalide kayınpeder bizim namusumuzsun derler eee şimdi ne oldu insan bi arar ya bişeye ihtiyacınmı varmı derdin sıkıntın varmı diye ohh ne ala sen calış paramatik gibi istedikce gönder evlat onların olsun sanki senin çocugun askerde arkadasım zor işin valla ama artık susma sakın konuş anlat derdini bu evlilik böyle olmaz o sonuçta orda asker yemeyi versin ikide bir dışarda gezmeye gitmeydiya askerlik yapmaya gitti

senin yerinde olsam gram para yollamam o nasıl istiyo hayret valla insan biraz utanır sıkılır bide sen orda yalnız kalmışsın laf bası geldiğinde kayınvalide kayınpeder bizim namusumuzsun derler eee şimdi ne oldu insan bi arar ya bişeye ihtiyacınmı varmı derdin sıkıntın varmı diye ohh ne ala sen calış paramatik gibi istedikce gönder evlat onların olsun sanki senin çocugun askerde arkadasım zor işin valla ama artık susma sakın konuş anlat derdini bu evlilik böyle olmaz o sonuçta orda asker yemeyi versin ikide bir dışarda gezmeye gitmeydiya askerlik yapmaya gitti

geçenlerde düğüne gitmiştim eşimin tarafından halaları falan beni sever sordular napıyorsun nasıl geçiniyorsun kaynanan çocuğuna bakıyordur falan dediler

bende nerde para yollamak orda hiç yollamadılar uğurlamaya gelmediler yemin törenine gelmediler şu an eşime 2 saat uzaklıkta olmalarına rağmen oraya dahi gitmediler dedim ben parayı geçtim manevi destek nerde ve ben bunları söyledim kaynanamı ayıplamış herkes eşime gitmiş laflar sen mi dedin dedi bende yalan yada abartılmış bişi var mı söylediklerimde hepsi birebir olan şeyler kusura bakma ailenin yaptıklarını bu zamana kadar örtbas ettim bundan sonra edemem
ama suçlu gene benim benim görevim eşimin tüm ihtiyaçlarını gidermekmiş sanki ben doğurdum

geçenlerde düğüne gitmiştim eşimin tarafından halaları falan beni sever sordular napıyorsun nasıl geçiniyorsun kaynanan çocuğuna bakıyordur falan dediler

bende nerde para yollamak orda hiç yollamadılar uğurlamaya gelmediler yemin törenine gelmediler şu an eşime 2 saat uzaklıkta olmalarına rağmen oraya dahi gitmediler dedim ben parayı geçtim manevi destek nerde ve ben bunları söyledim kaynanamı ayıplamış herkes eşime gitmiş laflar sen mi dedin dedi bende yalan yada abartılmış bişi var mı söylediklerimde hepsi birebir olan şeyler kusura bakma ailenin yaptıklarını bu zamana kadar örtbas ettim bundan sonra edemem
ama suçlu gene benim benim görevim eşimin tüm ihtiyaçlarını gidermekmiş sanki ben doğurdum

en güzelini yapmışsın bunları söylemekle. duyarlarsa duysunlar. belki kıymet bilirler azıcık. Uğurlamaya bile gelmediler mi?? çok garip. ama çok da şaşırmıyorum aslında. benim ablamın kocasının ailesi de böyle. ablamlar evlendi. başka şehirdeler ailesi adamın. ama 2 yıl oldu, ablamlar ev aldı, 1 kere bile gelmediler evin nasıl bi ev olduğunu görmeye bile. çocuklarını da hiç çok özlüyor gibi bi halleri yok.

Niye sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz?
Kesin parayı pulu bakalım görsün ailesi destek çıkacak mı eşinize.
Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten bundan sonrası iyi niyeti hoyratça kullanmak olur.

Niye sizi bu kadar üzmesine izin veriyorsunuz?
Kesin parayı pulu bakalım görsün ailesi destek çıkacak mı eşinize.
Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten bundan sonrası iyi niyeti hoyratça kullanmak olur.

zaten dün akşam kıyameti kopardım bundan sonra eşime tek kuruş yollamayacağımı telinin otomqatik ödemesini iptal ettirdim bende gencim ve bu saattten sonra kendi ihtiyaçlarımı karşılayacağımı söyledim anneyse anneliğini bilsin tek kurş yollamam savurgan , sorumsuz ve değer bilse eşim yollardım ama yok artık maymun gözünü açtı

Ben parayı da geçtim ama enayi yerine konuluyorum yalan söyleniyor içimdeki his yanlış bişeyler olduğunu hissettiriyor en az 500-600 yolluyorum tel acısında nasılsın der insan ama ben para makinesiyim ya

gönderme hayatım.sen bebeğinin ve kendi ihtiyaçlarını niye erteleyeceksinki :47::47:kendi harcamalarını yap geri kalan paradan aylık 200 tl gönder.isterse param kalmadı dersin.askerdeki adam 500 -600 tl ile ne yapar ki.:47:ya kızlara yada elaleme yediriyor besbelli.:47:

valla bunca zaman nasıl görmemişim kendi enayiliğimi milleti sırtrımda bir güzel gezdirmişim sıkıntıyı ben çekmişim amaherkes kendi hayatını rahatça yaşamış ama insanlarda az biraz vicdan olur

Eşiniz size kesinlikle yalan söylemiş.Ben iki kere evci izniyle eşimle görüştüm.
Bu kadar da kuyruklu yalan söylenmez.Anne babaya evci izni var eşe yok öyle mi?
Kusura bakmasında değil askeriye hiçbir kurumun aile birliğini bu kadar yok
sayacağını sanmam.Sanırım eşiniz ailenin tam kavramını bilemiyor.Eşi aileden saymıyor
aklı sıra.7 kat yabancı mı ki eş ona izin olamazmış.Bu konu bence öylesine bir konu
değil,çok sinirlendim resmen yalan söylüyor.
Ayrıca askere telefon yasak diye biliyorum.Gizleyen gizleyebilen konuşuyor demişti eşim.
Üstelik sizin ki 1000 dk konuşuyor.Hayır sivil bir insan bile bu yoğunlukta bu kadar boş
vakti bulamaz.Tek boş vakit gecedir.Ama hiçbir normal insan da geceleri uyanık kalmaz.
Bir şey daha söylemek istiyorum.Eşim 700 ytl civarı bir harçlıkla gitmişti.
Her zaman harçlık göndereyim mi diye sordum.İstedim ki bol bol yesin,içsin,harcasın
Harcayacak yer yok ki demişti.Askeriyenin kantini ucuzmuş.Dışarıda da pek harcayacak yer olmadığını
söylerdi.Üstelik bizim durumumuz daha müsaitti.
Eşine çok sinir oldum.Herşeyi yalanla hallediyor.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen.Allah yardımcınız olsun.

Ben parayı da geçtim ama enayi yerine konuluyorum yalan söyleniyor içimdeki his yanlış bişeyler olduğunu hissettiriyor en az 500-600 yolluyorum tel acısında nasılsın der insan ama ben para makinesiyim ya

Dikkatli olun derim bence gidin görün mümkünse çarşı izinlerinde yalnız bırakmayın çarşıya her çıktığında da msne gelsin görüntülü konuşun başka şeylere zamanı kalmasın. benim erkek arkdaşıma ailesi 250 gönderiyormuş her ay ve sigarda içiyor düşünün kıt kanaat yetiyor yine de diyor .

Son düzenleme:
Eşiniz size kesinlikle yalan söylemiş.Ben iki kere evci izniyle eşimle görüştüm.
Bu kadar da kuyruklu yalan söylenmez.Anne babaya evci izni var eşe yok öyle mi?
Kusura bakmasında değil askeriye hiçbir kurumun aile birliğini bu kadar yok
sayacağını sanmam.Sanırım eşiniz ailenin tam kavramını bilemiyor.Eşi aileden saymıyor
aklı sıra.7 kat yabancı mı ki eş ona izin olamazmış.Bu konu bence öylesine bir konu
değil,çok sinirlendim resmen yalan söylüyor.
Ayrıca askere telefon yasak diye biliyorum.Gizleyen gizleyebilen konuşuyor demişti eşim.
Üstelik sizin ki 1000 dk konuşuyor.Hayır sivil bir insan bile bu yoğunlukta bu kadar boş
vakti bulamaz.Tek boş vakit gecedir.Ama hiçbir normal insan da geceleri uyanık kalmaz.
Bir şey daha söylemek istiyorum.Eşim 700 ytl civarı bir harçlıkla gitmişti.
Her zaman harçlık göndereyim mi diye sordum.İstedim ki bol bol yesin,içsin,harcasın
Harcayacak yer yok ki demişti.Askeriyenin kantini ucuzmuş.Dışarıda da pek harcayacak yer olmadığını
söylerdi.Üstelik bizim durumumuz daha müsaitti.
Eşine çok sinir oldum.Herşeyi yalanla hallediyor.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen.Allah yardımcınız olsun.

canım anne baba eş yada her kimse komutan kimseyi evci çıkartmıyormuş bunu vermiyor ama onun yerine 2 gün çarşı izni veriyormuş zaten bu hafta gidemesem de haftaya kesin gideceğim göreceğim hanyayı konyayı

canım anne baba eş yada her kimse komutan kimseyi evci çıkartmıyormuş bunu vermiyor ama onun yerine 2 gün çarşı izni veriyormuş zaten bu hafta gidemesem de haftaya kesin gideceğim göreceğim hanyayı konyayı

şimdilik eşimle olan sorunlarım çözüldü gibi bakalım kaynanamla ilgili sorunlar çözülecek merak etmekteyim

Back
X