Bıktım artık..

eslemeva

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
17
0
16
Tekirdağ
Öncelikle merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat bugünkü kadar derdimi paylaşma isteğim hiç olmadı. Belki ben çok kıskancım belki abartıyorum bilmiyorum.2 yıllık bir ilişkim var, kavgayla mutlulukla yuvarlanıp gidiyoruz ama erkek arkadaşımın kuzenine dayanamıyorum artık.:43:İlişkimizin ilk yılında bana yapmadığını bırakmadı, erkek arkadaşım o zamanlar yanımdaydı tabi ama sonra nolduysa kız taktik değiştirdi ve ben şimdi kıskanç biri olup çıktım. Erkek arkadaşım sorun çıkaranın ben olduğumu düşünmesin diye aynı kıyafetin kız-erkek versiyonunu beraber giyip sokakta kol kola dolaşmalarına; haftada 3-4 defa buluşup pikniğe, sinemaya, yemeğe, alışverişe gitmelerine sesimi çıkarmadım. Bana daha önce yaptıklarını sineye çektim.Erkek arkadaşımla sınavlarımızdan dolayı pek fazla görüşemiyoruz, en sonunda bir boşluk yakalayıp plan yaptık.Sorun çıktı gidemedik ya neyse.Sorunumuzda kuzeninin sınıftaki arkadaşlarıyla arası bozulmuş ona destek olması gerekiyormuş.Onlar o gün gitti eğlendi sonra geldiler üstüne bana çektikleri fotoğrafları gösterdiler.Bu olaya da sesimi çıkarmadım ama erkek arkadaşım problemin ciddi olduğunu biliyor çünkü 3 gündür konuşmuyoruz.:19: Beni en çok üzen de şu; onların kuzen olduğunu bilmeyenler gördükleri zaman ilişkileri olduğunu sanıyor. Bu konuda erkek arkadaşımı birçok defa uyardım ve her defasında dikkat edeceğine dair söz aldım. Bu olay da üstüne gelince patladım ve kavga ettik. Ona göre ben durumu abartıyor ve kıskançlık yapıyormuşum.
Lütfen söyleyin bana eğer ben abartıyor ya da kıskançlık yapıyorsam bunun önüne nasıl geçeceğim? :14:

Misilleme yapsanız? Sizde aynı hareketleri yapsanız?

Birde kıskandığınızı belli ediyor musunuz erkek arkadaşınızı kuzeniyle görüştüğünde?

Bizdede aynı şekilde bir yeğen vardı çıkarken evliyken heryerde herzaman lakayıt tavırlarıyla yanımızdaydı ki benim esım onu kardeşi gibi gördüğünu öyle yetıstıklerını söyler dururdu bırgun dedmkı benım yegenlerım kuzenlerım(erkek olanlar)gelıp aynı tavrı sergıleseler senın hoşuna gıdermı bırkere bunu ben kendıme yakıştıramam dedim ve bu konuşma olayların kesılmesıne sebep oldu keşke daha önce buşekılde konuşsaymışım. kusura bakmayın ama hala kuzenlerın yegenlerın bırbırıne eş olabılecegı fıkrını tasıyan ınsanlarla aynı memlekette yasıyoruz.Bunuda tırnak ıcınde belırtınız.

Sende taktik degistir artik hic umursama ve arama erkek arkadasin hatasini anlar bu sayede...

Senin abarttigini dusunmuyorum ne demek ayni giyinmek yahu sen tepkini yerinde gostermissin guzelim hatta masallah iyide sabrin varmis ben kendimi dusunemiyorum bile eger ki bilerek ayni giysileri falan giyiniyorlarsa...

Sen arayip sorma artik erkek arkadasini nasil olsa senden cok kuzenine vakit ayiriyor gibi -.-

Misilleme yapsanız? Sizde aynı hareketleri yapsanız?

Birde kıskandığınızı belli ediyor musunuz erkek arkadaşınızı kuzeniyle görüştüğünde?

İnanın aynı hareketleri yaptım ama olay daha kötü oldu bana misilleme yapma aynı şey değil biz beraber büyüdük kardeşiz deyip kapattı olayı. İlk zamanlar belli etmiyordum ama sonra çevreden onların ilişkisi olduğunu düşünenler çıkınca söylemek zorunda kaldım insan da bir yere kadar dayanabilir tabi.

Kuzen kardeştir de bu kadar da değil.
Şimdi kuzeni kardeşi sayılır felan denilir ama kuzeni kardeş gibi görmeyip evlenenler, aşık olanlar var. O yüzden bu kişiden kişiye değişir.
Şimdi sevgilin ya kızın niyetini biliyor kuzen ayağına kızı idare ediyor. Ohh valla gel keyfim gel 2 kız var ikisi birbirinden haberdar, harem kurmuş beyfendi.:ssz:
Ya da cidden anlamıyor durumu...
Ve anlamamakta ısrar ediyorsa çık aradan onlar kuzen kuzene(!) mutlu mesut yaşasınlar.:1:

Son düzenleme:
Bence az tepki vermissiniz anlattilariniz akraba iliskisinin de otesinde durumdan rahatsiz oldugunuzu bile bile devam ediyorlarsa bence erkek arkadasinizda da suc var
Hic kiskandirmak misilleme yapmak falan ugrasmayin kizi direk gormezden gelin erkek arkadasinizla da tekrar konusun
Kolaylar gelsin:)

Ona göre o beni ihmal etmiyormuş, sonuçta kuzeniyle vakit geçiriyormuş yabancı bir kızla beraber değilmiş!

insan kendi öz kizkardesiyle bile o kadar vakit gecirmez ki. Bence gercekten abartiyorlar anlattigina göre. Birde ayni kiyafetleri giymeleri sirf bi kereye masus birsey miydi yoksa arada yapiyorlar mi? Sen de giyin kiz onunla öyle partner-look yaparsiniz. Asil senin hakkin bu!

sevgilisinin yerine koymuslar birbirlerini sen abartmıyorsun abartan onlar hemde fazlasıyla
İşte ben bunu onlara anlatamıyorum ki..

Bizdede aynı şekilde bir yeğen vardı çıkarken evliyken heryerde herzaman lakayıt tavırlarıyla yanımızdaydı ki benim esım onu kardeşi gibi gördüğünu öyle yetıstıklerını söyler dururdu bırgun dedmkı benım yegenlerım kuzenlerım(erkek olanlar)gelıp aynı tavrı sergıleseler senın hoşuna gıdermı bırkere bunu ben kendıme yakıştıramam dedim ve bu konuşma olayların kesılmesıne sebep oldu keşke daha önce buşekılde konuşsaymışım. kusura bakmayın ama hala kuzenlerın yegenlerın bırbırıne eş olabılecegı fıkrını tasıyan ınsanlarla aynı memlekette yasıyoruz.Bunuda tırnak ıcınde belırtınız.
Ben söylemekle kalmadım onların yaptığı davranışların aynısını bile yaptım ama bana mısın demedi, üstüne suçlu olan ben oldum.

Sende taktik degistir artik hic umursama ve arama erkek arkadasin hatasini anlar bu sayede...

Senin abarttigini dusunmuyorum ne demek ayni giyinmek yahu sen tepkini yerinde gostermissin guzelim hatta masallah iyide sabrin varmis ben kendimi dusunemiyorum bile eger ki bilerek ayni giysileri falan giyiniyorlarsa...

Sen arayip sorma artik erkek arkadasini nasil olsa senden cok kuzenine vakit ayiriyor gibi -.-

Bende öyle yaptım konuşmuyoruz işte.Çevremdekiler ise ilişkine yazık etme seviyorsunuz birbirinizi deyip aklımı çeliyor. İçinde bulunduğum durumu da düzeltemiyorum aynı durumu tekrar yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum :14:

canım kızın sana karsı mısılleme yaptıgı orta da acık ve net .
kız senın rahatsız oldugunu da sezıyor ıse,kı sezıyordur kadınlar
bırbırının hallerınden durusundan hemen anllar,sırf sana ınadına
yapıyor bundan emın ol .
ben de kuzen ılıskılerıne asla karsı degılım .ama samımıyet cıvıgınca
tepkılı oluyorum boyle ılıskılere .sevıyelı olmalı hersey .
tabıkı de kuzenı sevecek deger vercek koruyacak kolluyacak ama ,
hersey dozun da ve sevıyesın de olacak .
ben de erkek arkadasımın kuzenınden cok cektım .senın kı benımkının yanın da
hıc bırsey .kız bana resmen mısııleme yapıyordu bılıyordum .
madem oyle dedım ,restımı cektım ,ben bu kadar samımıyete gelemem dedım sevgılıme .
sevgılım de bana hak verdı sımdı mesafelı kuzenıne karsı .

Son düzenleme:

Bende öyle yaptım konuşmuyoruz işte.Çevremdekiler ise ilişkine yazık etme seviyorsunuz birbirinizi deyip aklımı çeliyor. İçinde bulunduğum durumu da düzeltemiyorum aynı durumu tekrar yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum :14:
Yazik etme de bu sekilde sadece sen zarar goruyorsun. Bu sekilde devam edilmez yani burnunu surt iyice mesafeni ve tavrini koy. Erkek arkadasinda cok dusunuyorsa seni ve iliskini bu rahat hareketlerinden vazgecer...

ya cnm cok merak ettim senin sevgilinin kardesi yok mu? acaba olmadigi icin kuzenini ABARTILI bir sekilde kardesten de öte tutuyor olabilir mi??! :44: Yedikleri ictikleri ayri gitmiyor anladigim kadariyla masallah...

Kuzen kardeştir de bu kadar da değil.
Şimdi kuzeni kardeşi sayılır felan denilir ama kuzeni kardeş gibi görmeyip evlenenler, aşık olanlar var. O yüzden bu kişiden kişiye değişir.
Şimdi sevgilin ya kızın niyetini biliyor kuzen ayağına kızı idare ediyor. Ohh valla gel keyfim gel 2 kız var ikisi birbirinden haberdar, harem kurmuş beyfendi.:ssz:
Ya da cidden anlamıyor durumu...
Ve anlamamakta ısrar ediyorsa çık aradan onlar kuzen kuzene(!) mutlu mesut yaşasınlar.:1:

Onları başbaşa bırakmak benimde aklımdan geçiyor ama kalbime söz geçiremiyorum, bu kadar çok seviyorken nasıl terk edebilirim ki?

Ona göre o beni ihmal etmiyormuş, sonuçta kuzeniyle vakit geçiriyormuş yabancı bir kızla beraber değilmiş!

Yine ne sinir oldum!
Yok mu kız senin bi kuzenin falan aynılarını yap. Arasın aç kuzenim üzgün onla olmalıyım de kapat teli buna benzer şeyleri
uzun süre yap burnu sürtene kadar! görüşelim desin tamam de ayarlayın buluşma sabahı kuzenim aradı bana ihtiyacı var
gitmem gerek de buluşma kalakalsın..
Abartan sen değilsin onlar! Herkesin bunları çift sanması doğal biz bile burdan okuduğumuz kadarıyla sandık:ssz:

Back
X