Bıktım artık..

İnanın aynı hareketleri yaptım ama olay daha kötü oldu bana misilleme yapma aynı şey değil biz beraber büyüdük kardeşiz deyip kapattı olayı. İlk zamanlar belli etmiyordum ama sonra çevreden onların ilişkisi olduğunu düşünenler çıkınca söylemek zorunda kaldım insan da bir yere kadar dayanabilir tabi.

Peki yok mu çevrende sana yaş olarak yakın bir akraba?

Onları başbaşa bırakmak benimde aklımdan geçiyor ama kalbime söz geçiremiyorum, bu kadar çok seviyorken nasıl terk edebilirim ki?

Sen de kuzeninle o derece yakınlaş yani yakınlaşmış gibi yap bakalım. Sevgili bey bunu hazmedebilecek mi bakalım?:41:

Bence az tepki vermissiniz anlattilariniz akraba iliskisinin de otesinde durumdan rahatsiz oldugunuzu bile bile devam ediyorlarsa bence erkek arkadasinizda da suc var
Hic kiskandirmak misilleme yapmak falan ugrasmayin kizi direk gormezden gelin erkek arkadasinizla da tekrar konusun
Kolaylar gelsin:)
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Kuzeni olmasa nerdeyse huylanıcam haa
Erkek arkadaşımla tanıştığımız zamanlar bende onları sevgili olarak biliyordum. Sonradan o benim kuzenim falan dedi.

ben kuzenin art niyetli olduğunu düşünüyorum hiçbir kadın eğer içinde art niyet yoksa bir erkeğin -ki bu erkek kuzeni de olsa -sevgilisinin bu samimi davranışlardan rahatsız olduğunu bile bile buna devam etmez kendini geri çeker.o kız kuzenine kardeş gözüyle bakmıyor bence baksa bile bu kadar samimiyet sürekli beraber vakit geçirmenin hiçbir anlamı yok.herkesin kuzeni var herkes böyle mi:19:sen bence sevgiline iyi bir gözdağı ver:20:

bu ne böyle ya hu kim kuzeniyle aynı kıyafeti giyip dışarı çıkar :26: Kuzeninin sevgilisi yok heralde seninkini sevgilisi yerine koymuş ..Madem ikiside rahatsız olduğunu biliyo ve aynı şeylere devam ediyo sen göz yumup ararsan bu hep böyle gider..O iki yıllık ilişkisine acımıyosa sende acıma ve yumuşama derim sonra üzülen sen olursun..Barışmak istese bile sen isteme biraz peşinden koştur,hemen yumuşayıp affedersen nasıl olsa hemen barışıyo der devam ettirir aynı şeyleri..Farklı şeyler yap gül gez eğlen burnuna burnuna sok bide bunları bak neler oluyo

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Erkek arkadaşımla tanıştığımız zamanlar bende onları sevgili olarak biliyordum. Sonradan o benim kuzenim falan dedi.

Evet cevap burada saklı arkadaşım. Sen bile sevgili sanmışsın bunları. Eee daha ne olsun kendin gözlemlemişsin dışardan. Yani bence hiç haklı mıyım haksız mıyım diye bize sorma yani...

Peki yok mu çevrende sana yaş olarak yakın bir akraba?
Benim erkek kuzenlerimin yaşları büyük gerçi onlarla da denedim ama herhangi bir etkisi olmadı.
Sen de kuzeninle o derece yakınlaş yani yakınlaşmış gibi yap bakalım. Sevgili bey bunu hazmedebilecek mi bakalım?:41:

Dediğim gibi denedim ama beyefendi biz beraber büyüdük aramızda 1 yaş var senin kuzenlerin büyük bana misilleme yapma aynı şey değil deyip konuyu kapattı.

[/QUOTE]

Ablalarından biri 24 biri de 22 yaşında erkek arkadaşımda 19 yaşında.

kuzeni de 17- 18 civariysa hem arkadas hemde kardes gibi cok iyi anlasmalari normaldir. Bunlarin ki bana ve sana göre abartili AMA senden öncede böyleymisler demek ki bak. Sevgili sanmissin ilk zaman onlari. Onlar icin alisilmis bir durum demek ki. Senin rahatsizligini anlayamazlar. Saskinlikla karsilarlar anlayisla degil! Ama kendi baslarina gelse mesela sende kedi kuzeninle bu derece samimi olsan inan her sevgili siddetle rahatsiz olur bu durumdan. Arkadaslarin da dedigi anca sende ona aynisini yaparsan görür, yasar ve öyle anlar sonunda.

bence ilerde evlenir iki kuzen gerçekler acıdır cnm yaaa

bende hiç evlenmeden önce aynı durumla karşılaştım sonuç bana göz yaşı onlara evlilik oldu

bunu sakın unutmaaa olacağı bu

Evet cevap burada saklı arkadaşım. Sen bile sevgili sanmışsın bunları. Eee daha ne olsun kendin gözlemlemişsin dışardan. Yani bence hiç haklı mıyım haksız mıyım diye bize sorma yani...

Ama o zamanlar bu kadar yakın değillerdi ya da ben bu kadar yakın olduklarını bilmiyordum sorun burda. Bilseydim halledemeyeceğim bir işe kalkışır mıydım? Her seven kadın mücadele etmez mi? Ben sadece sorun bende mi diye size danışmak istedim.

kuzeni de 17- 18 civariysa hem arkadas hemde kardes gibi cok iyi anlasmalari normaldir. Bunlarin ki bana ve sana göre abartili AMA senden öncede böyleymisler demek ki bak. Sevgili sanmissin ilk zaman onlari. Onlar icin alisilmis bir durum demek ki. Senin rahatsizligini anlayamazlar. Saskinlikla karsilarlar anlayisla degil! Ama kendi baslarina gelse mesela sende kedi kuzeninle bu derece samimi olsan inan her sevgili siddetle rahatsiz olur bu durumdan. Arkadaslarin da dedigi anca sende ona aynisini yaparsan görür, yasar ve öyle anlar sonunda.[/QUOTE]

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Anladım ki resti çekip aynı şeyi bende ona yapmalıyım sonucu ne olursa olsun.

Ama o zamanlar bu kadar yakın değillerdi ya da ben bu kadar yakın olduklarını bilmiyordum sorun burda. Bilseydim halledemeyeceğim bir işe kalkışır mıydım? Her seven kadın mücadele etmez mi? Ben sadece sorun bende mi diye size danışmak istedim.

Sorun sende degil cnm? Asiri kiskanmiyim falan diye hic düsünme! Abartili davranan onlar. Olayin icinde olmayinca disardan bakarak hmm ben öyle sandim diye gecistirivermissin. Iliskiniz de baslayinca sevgiden ötürü de kiskanclik ve sahiplenme duygusu da ise eklenince bizzat kendin yasayarak anlamissin gercekten ABARTTIKLARINI! Ama onlar belli ki hep böyleydiler. Onlar icin normal bizim icin de anormal bir durum. Sen en iyisi kiza acilen bir sevgili bul ;)

Sorun sende degil cnm? Asiri kiskanmiyim falan diye hic düsünme! Abartili davranan onlar. Olayin icinde olmayinca disardan bakarak hmm ben öyle sandim diye gecistirivermissin. Iliskiniz de baslayinca sevgiden ötürü de kiskanclik ve sahiplenme duygusu da ise eklenince bizzat kendin yasayarak anlamissin gercekten ABARTTIKLARINI! Ama onlar belli ki hep böyleydiler. Onlar icin normal bizim icin de anormal bir durum. Sen en iyisi kiza acilen bir sevgili bul ;)

Size ilginç bir cevap veriyorum kızın da sevgilisi vardı :3: Birkaç hafta önce onların arasında da bu sorun vardı ama kız o benim kuzenim senden önemli değil deyip postayı koydu çocuğa.

Canım kuzenler de birbirinden hoşlanıp, aşık olup evlenebilir.. Bizim sülalede var evlenenler.. Kuzenlerimden bana yazan olmuştur mesela..
Kardeş gibiyiz ayağına pek inanmıyorum ben, kardeş değiller sonuçta... kesinlikle abartmıyorsun, sabırlı olup, gereğinden fazla bile katlanmışsın.. Durumu güzel bir dille, kendinden emin, kararlı bir şekilde tekrar erkek arkadaşınla konuş, tavrını koy.. siz böyleyseniz, ben de böyleyim, buna gelemiyorum de.. Hatasını anlayıp mesafe koyarsa kuzeni ile ilişkisine isteğine kavuşursun.. Kendine çeki-düzen vermezse de sana kuzeninden daha az değer verdiği ortaya çıkar.. böyle biriyle yine de devam etmek ister misin sana kalmış.. :19:

Back
X