- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
Size ilginç bir cevap veriyorum kızın da sevgilisi vardıBirkaç hafta önce onların arasında da bu sorun vardı ama kız o benim kuzenim senden önemli değil deyip postayı koydu çocuğa.
Ooooooo benim diyecek biseyim kalmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size ilginç bir cevap veriyorum kızın da sevgilisi vardıBirkaç hafta önce onların arasında da bu sorun vardı ama kız o benim kuzenim senden önemli değil deyip postayı koydu çocuğa.
Ooooooo benim diyecek biseyim kalmadiAllah yardimcin olsun cnm ne diyim.
Canım kuzenler de birbirinden hoşlanıp, aşık olup evlenebilir.. Bizim sülalede var evlenenler.. Kuzenlerimden bana yazan olmuştur mesela..
Kardeş gibiyiz ayağına pek inanmıyorum ben, kardeş değiller sonuçta... kesinlikle abartmıyorsun, sabırlı olup, gereğinden fazla bile katlanmışsın.. Durumu güzel bir dille, kendinden emin, kararlı bir şekilde tekrar erkek arkadaşınla konuş, tavrını koy.. siz böyleyseniz, ben de böyleyim, buna gelemiyorum de.. Hatasını anlayıp mesafe koyarsa kuzeni ile ilişkisine isteğine kavuşursun.. Kendine çeki-düzen vermezse de sana kuzeninden daha az değer verdiği ortaya çıkar.. böyle biriyle yine de devam etmek ister misin sana kalmış..![]()
Erkek arkadaşın senden daha öte tutuyorsa kuzenini zaten burada durulması gerek.Genelde sevgili olunduktan sonra iki taraf ta birbirini herşeyden öte görür.Herkesten fazla zaman geçirir.Sizinkinde durum çok farkllı.
Erkek arkadaşın o kadar söylemene,uyarmana rağmen hala anlamıyor,inat ediyorsa,bence o da kuzeninin ilgisinden çok memnun oluyor.Bizimde kuzenlerimiz var,ama sevgilisi varken ister istemez geri çekiyorduk kendimizi.Bu böyle olmak zorunda zaten.Kız belli ki kuzenine içten içebir şeyler besliyor.Bence uzak durmaya devam et.Nereye kadar giderse artık.
Sonunda sana dönen düzelen olmazsa mutluluklar dilersin.Sürekli üzülüp acaba mı demektense olay biter bir kez üzülürsün.Diyelim evlendiniz,şimdi kendini düzeltmeyen arkadaşın sonrada düzelmez.Ve senin hayatın onara bakıp acaba demekle geçer....YAZIK ETME KENDİNE BENCE...
kesinlikle abartmıyorsun... çok da haklısın kızmakla..
sonuçta kuze.. kardeşi olsa anlarım ama kuzenler arasında ilişki olabiliyor. zaten kardeşi olsa emin ol bu kadar sıkı fıkı olmazdı.
İşte bende ona bunu anlatmaya çalışıyorum ablalarıyla yakın değil ama kuzeniyle sıkı fıkı..
kuzenı sence neden bunları yapıyor ?? herhangı bır tahmının var mı :44::44:Öncelikle merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat bugünkü kadar derdimi paylaşma isteğim hiç olmadı. Belki ben çok kıskancım belki abartıyorum bilmiyorum.2 yıllık bir ilişkim var, kavgayla mutlulukla yuvarlanıp gidiyoruz ama erkek arkadaşımın kuzenine dayanamıyorum artık.İlişkimizin ilk yılında bana yapmadığını bırakmadı, erkek arkadaşım o zamanlar yanımdaydı tabi ama sonra nolduysa kız taktik değiştirdi ve ben şimdi kıskanç biri olup çıktım. Erkek arkadaşım sorun çıkaranın ben olduğumu düşünmesin diye aynı kıyafetin kız-erkek versiyonunu beraber giyip sokakta kol kola dolaşmalarına; haftada 3-4 defa buluşup pikniğe, sinemaya, yemeğe, alışverişe gitmelerine sesimi çıkarmadım. Bana daha önce yaptıklarını sineye çektim.Erkek arkadaşımla sınavlarımızdan dolayı pek fazla görüşemiyoruz, en sonunda bir boşluk yakalayıp plan yaptık.Sorun çıktı gidemedik ya neyse.Sorunumuzda kuzeninin sınıftaki arkadaşlarıyla arası bozulmuş ona destek olması gerekiyormuş.Onlar o gün gitti eğlendi sonra geldiler üstüne bana çektikleri fotoğrafları gösterdiler.Bu olaya da sesimi çıkarmadım ama erkek arkadaşım problemin ciddi olduğunu biliyor çünkü 3 gündür konuşmuyoruz.
Beni en çok üzen de şu; onların kuzen olduğunu bilmeyenler gördükleri zaman ilişkileri olduğunu sanıyor. Bu konuda erkek arkadaşımı birçok defa uyardım ve her defasında dikkat edeceğine dair söz aldım. Bu olay da üstüne gelince patladım ve kavga ettik. Ona göre ben durumu abartıyor ve kıskançlık yapıyormuşum.
Lütfen söyleyin bana eğer ben abartıyor ya da kıskançlık yapıyorsam bunun önüne nasıl geçeceğim?![]()
Aralarında cekim olabilir kusura bakmasın kimse ama daha gecen gun bir haber vardı amca yeğeniyle kaçıp evlenmis suc oldugu icin nikahı kiyanlara soruşturma açılmış ...bence sevgilisini ihmal edecek kadar abartİysa durum adını koymasalar da cekim vardır aralarında sana tavsiyem tavrını net koy daha da olmuyosa kıza acik oyna kartları ...yani direkt söyle
Haklısınız desteğiniz için çok teşekkür ederim.