Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar davet ettiği zaman evde olmadığınızı falan söyleseniz
Planlarımizi yapıyoruz birlikte haftasonu şunu yapalım şuraya gidelim diye ama arayınca planlar bozuluyor cumartesi için kendisi söyledi biryerlere gidelim diye bugün annesi arayıp bizim için başka bir plan yaptı 2 aydır balayına bile gidemedik plan yapıyoruz gidelim diye dışardaki etkenlerden bu hafta duralım isim var diye diye bu vakte geldik ama söyledim artık benden sabır bekleme ya sen yada ben bu durumu düzelteceğiz diye abartıyormuyum çok mu şey istiyorum bilmiyorum
Halen haklısın diyor ama annesi arayınca iş değişiyor. Sabır ediyorum zaten ama artık yüzlerine gülemiyorum bile zor zoruna aslında rahat bıraksalar birbirimizi daha çok sevecegiz. Evimize birşey bile almamıza izin vermiyorlar gidince yemek veriyor ekmek veriyor biz alırız diyorum dinlemiyor bayram şekerimizi bile onlar verdiler
Planlarımizi yapıyoruz birlikte haftasonu şunu yapalım şuraya gidelim diye ama arayınca planlar bozuluyor cumartesi için kendisi söyledi biryerlere gidelim diye bugün annesi arayıp bizim için başka bir plan yaptı 2 aydır balayına bile gidemedik plan yapıyoruz gidelim diye dışardaki etkenlerden bu hafta duralım isim var diye diye bu vakte geldik ama söyledim artık benden sabır bekleme ya sen yada ben bu durumu düzelteceğiz diye abartıyormuyum çok mu şey istiyorum bilmiyorum
Tabiii senin esinde hemen tamam diordurNeredesiniz geçerken uğrayın diyorlar
Valla bizim ayni kaderi paylasioz benim esimde haklisin der ama telefonda civir.bak ben artik yuz vrrmiom esimin aylesine nebilim eskidenn donerdim etraflarinda yemekler pastalar nebilim mutfaktsn cikmasdim sonraaa daha bidee yapmiosun bisey dediler yok nebicim is yapiom diye dalga gecti ama simdi neoldu hiccc bisey yapmiom artik kendileri kaybettii.. fazla yuz vermee esinede hep disari cikmayi teklif et onlar gelmeden.para yoksa bile bul bulusdur yinede gidin gezmeye...ahhh ben iki sene once bu aklim olsaydiii
kv o zaman oğlunu paylaşamıo canım seninle her an gözünün önünde yidirsin içirsin istio evlenip başka bi yuva kurduğunun farkında deil galiba
bizde hafta içi hep kv yiyip içioruz çalışıorum bende çünkü o yüzden ölesi işime gelio açıkcası ama hafta sonları evdeyiz
ya da ne biliyim ramazanda gitmicem geç iftar oluo evimizde yiyelim aramıoruz nasılolsa yemeği yaparıs bişeyler dedim yok illa gidicek benimki aynı şeyi kv yanında bidaha tekrarladım birazda tavrımı koydum kv ben getiririm her gün yemeği eve nasılolsa markete falan inip çıkıyorum dedi Allah razı olsun ramazan boyunca getirdi evimizde yedik
anladığım kadarıyla senin hem eşin hem kv bu durumdan memnun ben kendimi belli ettim mi kv anlar hemen benim dediğimi yaptırtır oğluna o da biricik annesi kıramaz zaten
Allah sabır versin canım ne diyim
Yok hic yuz verme korkma sakin.ben salak gibi korkuodum oysa sunu anladimkii ben kendo aylemden korkmuorken bunlardan niye korkuymkii. Bizde yarin gidecegizzz amaa allaha dua ediorumm su kadin plani bozmadin diye. Bu tur kaynanalar ogularini kiskaniolar hemdeee cok .sakin yuz verme canim esinede hep soyle rahatsiz oldunuuu ben boyle alisik dilim de .bekarken boyle deildi de..Bıraksalar oda istiyor eminim para problemi yok çok şükür ama huzur vermiyor haber vermiyoruz bir plan yaptığımızda ama hergün aradığı için haberi oluyor anlamıyorum evlatları mutlu olacak bu kötü birşey mi ister istemez huzurumuzu bozuyorlar bende ilk günkü gibi değilim gittikçe soğuyorum kardeşini götüreceğimizde hadi götürelim diyordum ama artık hiç birşey demiyorum istemediğimi anlıyorlar artık
Ne tuhaf anneler var.. Kaç yaşında eşiniz? Öyle saçma şey olur mu? Güzelce konuşsun. Anne desin bak artık bizim de bir evimiz var, kendi düzenimizi kurmalıyız, her gün her gün gelemem desin. Zaten işte de yoruluyorum, evimde uzanmak istiyorum, tekrar trafiğe çıkmak istemiyorum desin. Bence ayda 2 hafta sonu falan maksimum gider insan ailesine.
Bu onun annesi sonuçta, annesiyle konuşmaya mı çekiniyor?
Yok hic yuz verme korkma sakin.ben salak gibi korkuodum oysa sunu anladimkii ben kendo aylemden korkmuorken bunlardan niye korkuymkii. Bizde yarin gidecegizzz amaa allaha dua ediorumm su kadin plani bozmadin diye. Bu tur kaynanalar ogularini kiskaniolar hemdeee cok .sakin yuz verme canim esinede hep soyle rahatsiz oldunuuu ben boyle alisik dilim de .bekarken boyle deildi de..