• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

atasoylu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
4
0
6
35
İstanbul
Evlendiğim ilk günlerden beri eşim dediğim kişi tarafından hep aşagılanıyorum.kendime karşı olan güvenimi yaşama sevincimi öz güvenimi yok etti.a aynı yerdeyimrtık bıktım.onunla aynı evde değil aynı ortamda bile olmak istemiyorum ama yine

neyinizi aşağılıyor :44:
bu kadar bezdiyseniz boşanın ..

Evlendiğim ilk günlerden beri eşim dediğim kişi tarafından hep aşagılanıyorum.kendime karşı olan güvenimi yaşama sevincimi öz güvenimi yok etti.a aynı yerdeyimrtık bıktım.onunla aynı evde değil aynı ortamda bile olmak istemiyorum ama yine

öncelikle çalışan birimisn? çalısmıyosan bundan yapıyo olabılır ıkıncısı o senı asagılıyosa aynı tavrı sende yap dalganı gec baktın olmuyo cek bı kenara konus rahatsız oluyorum falan de

sevmediğiniz yani görücü usulü ya da mantık evliliği falan mi yaptınız ve bu kadar sizi üzüyosa ayrılın madem bu kadar kopmuşsunuz ondan çocuğunuz falan mi var ondan mi boşanma konusunda kararsızsınız? Konuyu ve durumunuzu biraz daha açıklarsaniz daha doğru cevaplar gelir bence

bazı paranoyak erkekler erkekliklerini üstün tutmak, kadının kendinden daha zeki olacağını tahmin ederek baştan ipi sıkı tutmak için partnerini aşağılamayı tercih eder... bu bir sindirmedir.. zamanla amaçlarına ulaşırlar.. sizin gibi farkedenler şanslıdır...
ama farkında olmayan kadınlar zamanla kendini ezik, özgüvensiz, hiç bir işe yaramayan biri olarak dünyaya geldiklerini düşünmeye başlarlar. sorunu kendilerinde ararlar.

hatta bunlar öyle erkeklerdir ki; sizin zamanla onu kusursuz görmenizi, sizin onu haketmediğinizi bile düşündürmeyi başarabilirler...

önleminizi alın. yoksa hayat sevincinizi elinizden alır bu adamlar...
sizde ona aşağılık bir böcek gibi davranabilirsiniz..:15: insan o zaman rahatlıyor

ne kadar zamandır evlisiniz?çocuk var mı?kaç yaşlarındasınız?
sizi hangi konularda aşağılıyor?

çok sordum ama bunlara cevap vermeden sağlıklı cevaplar gelmez buradan..

tıpsı tıpıne bakmadan senınımı asyalıyor
eger ımkanın varsa bosanın aılenızın yanıan gıdınız
calısmıyorsanız calısın ayaklarınızın uzerınde durun ve ayrılın ondan
o adam deyısmez

evliliginize dair bilgi vermemissiniz, kac yıl-ay?
asagılama dediginiz seye ornek?
ve calısıyor musunuz, cocugunuz var mı?
belki bunları bilsek daha farklı yorumlar yapılabilir... belki asagılama dediginiz sey sizin içerlemenizdne kaynaklanıyordur, belki abartıyorsunuzdur?

ama ne olursa olsun kimseye kendinizi ezdirmeyin, siz degerlisiniz ve onun sarfettigi kelimeler belirlemez sizin degerinizi.

Evlenmeden önce bir tanıma dönemi geçirmediniz mi?
Sonradan bu kadar mutasyona uğramadı değil mi?

Back
X