• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik

Septemby90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
108
4
11
Almanya
Surda bi kac gün sonra ucuyorum esimin yanina ama bana konusmayalim sen gelene kadar diyor.
Biktim artik zaten herseyi burnumdan getirdi. Bekarliga VEda kutlamasi organize etti arkadaslarim onu bile burnumdan getirdi. Uzatmamak icin hakli yerde msj attim. Simdi de kavga ettik. Nedeni ailesi ve akrabalarinla araba tutup hep beraber yaylaya cikcaklarmis vesayire. Bu bir gün süren birsey degil, ve Ben yapim gereyi böYle yabanci hissediyorum kendimi öyle ortamda. Akrabalarini bi kac kez gördüm ama elimde olan birsey degil. Cekingen oluyorum ruhum daraliyor resmen ve ordan kacasim geliyor. Simdi bunu duyunca aynisini onada söyledim. Cünkü o erkeklerle beraber kesin biryerlere gidecek veya onlarla takilcak Ben yanliz kalcam kadinlarin arasinda. Elimde olmayan birsey bu karakterim böyle kendimi iyi hissetmiorum yabanci gibi oluyorum. Oda bana senle hic mutlu degilim hic mutlu olamicam Buna benzer seyler yazdi. Yok bana yazma gelene kadar seni almaya gelirim. Aramiz böyleyken niye ucim ki. Surda dügünümüze ne kadar kaldi yaptigina bakin. Bende mutlu degilim ne yapacagimi bilmiorum. Sizce yanlismi davraniyorum?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Surda bi kac gün sonra ucuyorum esimin yanina ama bana konusmayalim sen gelene kadar diyor.
Biktim artik zaten herseyi burnumdan getirdi. Bekarliga VEda kutlamasi organize etti arkadaslarim onu bile burnumdan getirdi. Uzatmamak icin hakli yerde msj attim. Simdi de kavga ettik. Nedeni ailesi ve akrabalarinla araba tutup hep beraber yaylaya cikcaklarmis vesayire. Bu bir gün süren birsey degil, ve Ben yapim gereyi böYle yabanci hissediyorum kendimi öyle ortamda. Akrabalarini bi kac kez gördüm ama elimde olan birsey degil. Cekingen oluyorum ruhum daraliyor resmen ve ordan kacasim geliyor. Simdi bunu duyunca aynisini onada söyledim. Cünkü o erkeklerle beraber kesin biryerlere gidecek veya onlarla takilcak Ben yanliz kalcam kadinlarin arasinda. Elimde olmayan birsey bu karakterim böyle kendimi iyi hissetmiorum yabanci gibi oluyorum. Oda bana senle hic mutlu degilim hic mutlu olamicam Buna benzer seyler yazdi. Yok bana yazma gelene kadar seni almaya gelirim. Aramiz böyleyken niye ucim ki. Surda dügünümüze ne kadar kaldi yaptigina bakin. Bende mutlu degilim ne yapacagimi bilmiorum. Sizce yanlismi davraniyorum?

nikahınız kıyıldımı ?
senle mutlu değilim sözü geröekten çok ağır
bence böyle düşünen çiftlerin evlenmesi yanlış

:50:
ayrıca haksızsın
sana bariz bir sorun yaşatmıyorlar ise
eşinin akrabaları ile vakit geçirmek istememek
yabaniliktir

ayni seyleri bende yasiyorummm...benimde bitek esimin akrabalari ailesi burda benim ailem uzaktaa...esimin sulalesiyle olunca kendimi dislanmis issizzz adada hissediyorummm...sanki ben o ortama ayit degilimm..esimede bundan bahsettim benimm ailem seninde ailen dedi bu kadar cekingen olma dedi...evlenince cok kez birlikte oturmak zorunda kaliyorsunn hatta bende hep esime derdimm beni yalniz birakma onlarin arasinda...elimi kolumu nereye koyacagimi sasiriyorumm ne diyecegimi bilmiyorummm...amaa evlenince mecbur kaliyorsun canimmmm...gitmezsen seni dislarlar...bu sefer daha da kotu duruma dusersinnnn....tanisirsinnn belki kafa dengi birileri vardir sana gore...isinmaya bakk baska caresi yok bununnn...:50:

sizinle mutlu olamayacağını düşünüyorsa düğün yapmanın anlamı yok.baştan söylemiş bence sizde bunu bir düşünün.ayrıca başlarda tabiki yabancı gibi oluyor insan hepimiz yaşadık bunu ama zamanla alışıyorsun.bir yerde mecbursunda.artık onlar senin de akraban oluyor.eşin aynı şeyi senin akrabaların için söylese senin gücüne gitmez mi?

yanlış davranıyorsun, ben istemiyorum diyeceksin ve dik duruşundan vazgeçmeyeceksin sevgili arkadaşım. Ben de eşimin memleketime gitmek istemedim, bi takım sebeplerim vardı gerçi ama eşim ama ben memleketimi özledim, sana doğduğum evi gösterecektim hem dedi. O zaman dedim kalacağımız süre boyunca gezmeye gidicez beni evde bırakmayacaksın ve hiçbi şeye elimi sürmem. Tamam dedi çünkü çok ciddiydim biliyordu illa gitmek isterse tek başına gidecekti.

Ya siz evleneceksiniz ne demek yabancı gibi hissediyorum aynı ortamda olmak istemiyorum bu nereye kadar böyle gidecek peki hiç mi ailesiyle bir araya gelmeyeceksin soğuk olacaksınız. Kendiniz yakınlık göstermeniz lazım ne var bunda muhabbet edersiniz konuşursunuz. Kendi aileniz gibi görmeye çalışın eşiniz de aynı şekilde ben senin ailenle bir araya gelemiyorum yabancılık hissediyorum dese görüşmese bir yere gitmese kabul eder misiniz evlenince hep görüşeceksiniz. Ne yani eşim gitsin ben gitmem mi diyeceksiniz hiç aile ortamlarına girmeyip ayrı gayrı mı takılacaksınız çok saçma bir düşünce. Herkes hemen eşinin ailesine alışmıyor zamanla oluyor ama bunun için adım atmanız lazım hiç görüşmezseniz nasıl ısınacaksın evlilik sadece iki kişi arasında olan bir şey değil bu soğukluk eşinize de evinize de yansır. O zaman çöpsüz üzüm bulun kendinize.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QU

bende kişilik olarak sizinle aynıyım diyebilirim sıkılgan utangaç yeni girdiği ortamlarda geride kalan ama ben bu özlelliğimi sevmiyorum. sizde bence akrabalarıyla bir araya gelerek bir adım atın sonra sıkılmanız utanmanız kalmıcak emin olun :34:

yanlış davranıyorsun, ben istemiyorum diyeceksin ve dik duruşundan vazgeçmeyeceksin sevgili arkadaşım. Ben de eşimin memleketime gitmek istemedim, bi takım sebeplerim vardı gerçi ama eşim ama ben memleketimi özledim, sana doğduğum evi gösterecektim hem dedi. O zaman dedim kalacağımız süre boyunca gezmeye gidicez beni evde bırakmayacaksın ve hiçbi şeye elimi sürmem. Tamam dedi çünkü çok ciddiydim biliyordu illa gitmek isterse tek başına gidecekti.

Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.

Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.

Ağzına sağlık canım. :46: Seni çok beğenmişim :34: beğenemedim. Yazayım dedim bende. :34:

Ailesinle hic sorunum yok, sadece ailesi olsan hicbir sorun olmazdi Benim tatafimdan. Sadece akrabalarinla kac gün ne yapacagim ne konusacagim. Ben böyle kendimi yabanci hissetigim bir ortamda cok utangac sesi solu cikmayan bir insana dönüsüyorum. Ben ne yapim benimde böyle bi yapim var. Ayrica fazlada konusamiyorum cünkü yurt disinda kaldigim icin konusmak da veya kendimi ifade etmekde zorlaniorum bu dahada geriye cekilmeme sebeb oluyor.

Duygularima tercuman olmussunuz parmaklariniza saglik :) evli degilim erkek arkadasim var ama aynenn sizin gibi dusunuyorum. Ogullari alirken iyi ama onlarinda bir ailesi oldugunu kabullenmeye gelince olay kopuyo.bencillik dizboyu ...

nikahınız kıyıldımı ?
senle mutlu değilim sözü geröekten çok ağır
bence böyle düşünen çiftlerin evlenmesi yanlış

:50:
ayrıca haksızsın
sana bariz bir sorun yaşatmıyorlar ise
eşinin akrabaları ile vakit geçirmek istememek
yabaniliktir

Evet nikahimiz kiyildi. Ama dügünümüz daha olmadi. Evet ve dügün arefesinde böyle duymak gercekdende güzel degil. Bana hakaret etmenize gerek yokdu, yaban degilim sadece Yeni ortamlara hemen ayak uyduramiyorum. Hele türkiyede Benim icin daha zor oluyor. Bir tedirgin oluyorum dogrumu yanlis mi yapiyorum suan. Konusurken bile heyecanlaniyorum cünkü bazen türkce kelimeler aklima gelmiyor. Kaliyorum öyle. Yani bunlari bi iki kere gördügün insanlarin yaninda olmasi beni utandiriyor. Ailesinin yaninda kendimi iyi hissediyorum zaten sorun o degil, sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.

Evet nikahimiz kiyildi. Ama dügünümüz daha olmadi. Evet ve dügün arefesinde böyle duymak gercekdende güzel degil. Bana hakaret etmenize gerek yokdu, yaban degilim sadece Yeni ortamlara hemen ayak uyduramiyorum. Hele türkiyede Benim icin daha zor oluyor. Bir tedirgin oluyorum dogrumu yanlis mi yapiyorum suan. Konusurken bile heyecanlaniyorum cünkü bazen türkce kelimeler aklima gelmiyor. Kaliyorum öyle. Yani bunlari bi iki kere gördügün insanlarin yaninda olmasi beni utandiriyor. Ailesinin yaninda kendimi iyi hissediyorum zaten sorun o degil, sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.

hakaret değil di maksatım
yarattığın algı akrbalarına karşıda böyle olucak
doğal ol yeter
kimse insan yemezki

Benim ailesinle zaten sorunum yok gittigimde tabikide yardim ediyorum ev temizligi olsun mutfakta olsun. Kendi ailem olarak gördügüm icin onlari, onlarin yaninda cekinmiyorum. Sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.

hakaret değil di maksatım
yarattığın algı akrbalarına karşıda böyle olucak
doğal ol yeter
kimse insan yemezki

Tabikide yemiyor:) hatta hepsi iyi insanlar ama Ben cekiniyorum ve dogal olamiyorum. Buda bende stress yaratiyor. Bilmiyorum, yani sorun bende mi? Ama Benim böyle oldugumu biliyoru basdan beri. Bana sormadan böyle bir karar almasi nasil sizce? Hem dügünden bir iki gün sonra düsünülen birsey bu. Ben beraber zaman geciririz saniyordum. Benimde dügün öncesi stressim var bende dügünden sonra rahatlamak istiyorum o ama beni rahat edemedigim bir ortama sokuyor.

Arkadaşım daha başlangıçta böyle sözler duyman kötü olmuş ama eşininde biraz haklılık payı var gibi. Henüz yeni olduğunuz için seni akrabalarıyla görüştürmesi doğal. Hiç kendini kasma ve önyargını yık. Onlar nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran. Ben okul hayatımda yada dışarda hep çok çekingen biri oldum. Ama düşündümde nereye kadar sürecek bu? böyle küçük birşey için şimdiden tartışmayın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ailesinle zaten sorunum yok gittigimde tabikide yardim ediyorum ev temizligi olsun mutfakta olsun. Kendi ailem olarak gördügüm icin onlari, onlarin yaninda cekinmiyorum. Sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.

Ben sizi anladim hanimefendi. Almanya'da mi buyudunuz? Burdaki insanlar da sizin gibi kolay isinmaz, hemen samimi olmaz. Siz de burda veya benzer bir ulkede buyuduyseniz boyle olmaniz normal. Evet , ben de bazen bu toplumdaki insanlarin soguk, bazen yabani olduklarini dusunuyorum, toplumlarimiz farkli. Burda akrabalik iliskisi vs de yok zaten, adamla evlendin diye didisinin didisiyla gorusmek zorunda degilsin. Bence de adamin cekirdek ailesi disinda istemiyorsaniz cok da samimi olmaya gerek yok. Adamin teyzesi diye tanimadiginiz bir insana hemen isinacaksiniz diye bir sey de yok bence. Aksini ben yapmacik buluyorum, evlendin diye hic tanimadigim bir kadini sappur suppur opmemi, teyze, anne vs dememi benden de kimse beklemesin. Hemen isinamayan, kaynasamayan, yapmacik sekilde canim cicim cekemeyen biriyseniz, tanimadiginiz onca insandan strese girmeniz normal. Birbirlerini taniyan insanlar konusuypr, ediyor siz dista kaliyorsunuz sonucta.

Gelelim sizin herife, madem mutlu degilim diyor, evlenmeseydin abicim? Evlenirken gozu kor muymus, sizin "yaban" oldugunuzu bilmiyor muymus? Tanimadan, gorucu usulu falan mi evlendiniz?

Benim gorusume gore sizin bu evlilikten basiniz daha cok agrir kardesim. Sizin yerinizde olsam nikah iptali yapardim. Cicim gunleri olmasi gereken gunlerde kimse mutlu degilse bence zorlamanin alemi yok.

Son düzenleme:
Ya siz evleneceksiniz ne demek yabancı gibi hissediyorum aynı ortamda olmak istemiyorum bu nereye kadar böyle gidecek peki hiç mi ailesiyle bir araya gelmeyeceksin soğuk olacaksınız. Kendiniz yakınlık göstermeniz lazım ne var bunda muhabbet edersiniz konuşursunuz. Kendi aileniz gibi görmeye çalışın eşiniz de aynı şekilde ben senin ailenle bir araya gelemiyorum yabancılık hissediyorum dese görüşmese bir yere gitmese kabul eder misiniz evlenince hep görüşeceksiniz. Ne yani eşim gitsin ben gitmem mi diyeceksiniz hiç aile ortamlarına girmeyip ayrı gayrı mı takılacaksınız çok saçma bir düşünce. Herkes hemen eşinin ailesine alışmıyor zamanla oluyor ama bunun için adım atmanız lazım hiç görüşmezseniz nasıl ısınacaksın evlilik sadece iki kişi arasında olan bir şey değil bu soğukluk eşinize de evinize de yansır. O zaman çöpsüz üzüm bulun kendinize.

Niye bu kadar negativsiniz? Ben zaten mutsuzum suan sizin yorumunuzu okuyunca daha mi oldum saniyorsunuz? Tabikide Benim ailem onun ailesi. ZATEN AILESINLE SORUNUM YOOOK!!! ama akraba ortamindan konusamiorum edemiyorum. Herseye daha dikkatli oluyorum buda beni geriyor. Tabikide saygimi yitirmiyorum daima saygili davraniyorum. Ne yapabilirim ki Ben bu durumda rahat olamiyorum bir türlü o kadar insanin yaninda. Stressde ter basiyor hatta. O kadar yani. Ayrica cöpzüs üzüm bulun demek ne demek? Biz zaten evliyiz. Lafinizin nereye gittiinin farkindamisiniz?

Düğün öncesi tartışmalar çok oluyor.
Ben de çok sevmiyorum kalabalık ortamda bulunmayı, daha doğrusu samimi olmadığım insanlarla yalnız bırakılmayı diyeyim. Sorun da bu zaten, beraber olacaksanız mesele yapmayın. Yok o sizi henüz kaynaşmadığınız akrabalarıyla yalnız bırakacaksa gerilmekte haklısınız.

Back
X