• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik

Öyle ya da böyle akrabalarıyla bir araya geleceksiniz bugun olmasa baska zaman ..evet gerilmekte haklisiniz hic kimse eşinin ailesinin akrabalarinin yanina güle oynaya gitmiyor zaten de esinizin ne yapmasini istiyorsunuz?

Uyum sağlamayan ve bu konuda caba sarf etmeyen sizsiniz... Gitmeye bilirsiniz ancak bunun sonuçlari iyi olmaz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düğün öncesi tartışmalar çok oluyor.
Ben de çok sevmiyorum kalabalık ortamda bulunmayı, daha doğrusu samimi olmadığım insanlarla yalnız bırakılmayı diyeyim. Sorun da bu zaten, beraber olacaksanız mesele yapmayın. Yok o sizi henüz kaynaşmadığınız akrabalarıyla yalnız bırakacaksa gerilmekte haklısınız.

Aynen daha henüz kaynasmadigim insanlar. En fazla iki kere gördügüm insanlar ve bir aile degil sadece, üc Dört aile. Birde onun ailesi ve Ben. O kadar insanin yaninda nasil rahat davranabilirim ki? Hadi diyelim bir gün tmm onada raziyim ama üc dört günlük birsey buda. Beni anladiginiz icin cok tessekürler...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Öyle ya da böyle akrabalarıyla bir araya geleceksiniz bugun olmasa baska zaman ..evet gerilmekte haklisiniz hic kimse eşinin ailesinin akrabalarinin yanina güle oynaya gitmiyor zaten de esinizin ne yapmasini istiyorsunuz?

Uyum sağlamayan ve bu konuda caba sarf etmeyen sizsiniz... Gitmeye bilirsiniz ancak bunun sonuçlari iyi olmaz ...

Tabikide gelicez ki geldik zaten. Bi iki kere yemege gelmislerdi esimin ailesinin yanina. Yani ama bir yemek misafirlik degil ki bu. Üc Dört gün beraber gecirilcek hep beraber. Kimseyi dogru dürüst tanimiyorum ailesi haric.

Aynen daha henüz kaynasmadigim insanlar. En fazla iki kere gördügüm insanlar ve bir aile degil sadece, üc Dört aile. Birde onun ailesi ve Ben. O kadar insanin yaninda nasil rahat davranabilirim ki? Hadi diyelim bir gün tmm onada raziyim ama üc dört günlük birsey buda. Beni anladiginiz icin cok tessekürler...

Benzer şeyleri yaşadığım için anlıyorum:)
Ben de yeni evliyim çok da severim ailesini yalnız da takıldım ama yine de can ciğer değiliz henüz. Doğal olarak tedirginim elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum:26: Hele bir de yeni tanıdığım akrabalar olursa herhalde sus pus olurum ve ne suratsız gelin diye düşünürler:9: bir şey de demek istemiyorum "ailemi istemiyor" diye anlaşılmamak için ama insan huzursuz oluyor anormal bir durum yok. düğününüz olur ondan sonra zaten yavaştan sülalenin içine girersiniz...

Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.

ağzına sağlık kelimesi kelimesine katılıyorum :46: öyle saçma iş mi olur sen onun ailesine gitme o da senin ailene gelmesin o zaman sonra da otur o evlilikten hayır bekle. Alışıyorsun arkadaşım eşini seviyorsan alışmak da zorundasın. 5 senedir tanışıyorum nişanlımın ailesiyle 2 yıldır da nişanlıyız ilk zamanlar zorlanmadım mı zorlandım ama saygını ve mesafeni koruduktan sonra ortak konuşabilecek bişeyler bulabiliyorsun

Ben sizi anladim hanimefendi. Almanya'da mi buyudunuz? Burdaki insanlar da sizin gibi kolay isinmaz, hemen samimi olmaz. Siz de burda veya benzer bir ulkede buyuduyseniz boyle olmaniz normal. Evet , ben de bazen bu toplumdaki insanlarin soguk, bazen yabani olduklarini dusunuyorum, toplumlarimiz farkli. Burda akrabalik iliskisi vs de yok zaten, adamla evlendin diye didisinin didisiyla gorusmek zorunda degilsin. Bence de adamin cekirdek ailesi disinda istemiyorsaniz cok da samimi olmaya gerek yok. Adamin teyzesi diye tanimadiginiz bir insana hemen isinacaksiniz diye bir sey de yok bence. Aksini ben yapmacik buluyorum, evlendin diye hic tanimadigim bir kadini sappur suppur opmemi, teyze, anne vs dememi benden de kimse beklemesin. Hemen isinamayan, kaynasamayan, yapmacik sekilde canim cicim cekemeyen biriyseniz, tanimadiginiz onca insandan strese girmeniz normal. Birbirlerini taniyan insanlar konusuypr, ediyor siz dista kaliyorsunuz sonucta.

Gelelim sizin herife, madem mutlu degilim diyor, evlenmeseydin abicim? Evlenirken gozu kor muymus, sizin "yaban" oldugunuzu bilmiyor muymus? Tanimadan, gorucu usulu falan mi evlendiniz?

Benim gorusume gore sizin bu evlilikten basiniz daha cok agrir kardesim. Sizin yerinizde olsam nikah iptali yapardim. Cicim gunleri olmasi gereken gunlerde kimse mutlu degilse bence zorlamanin alemi yok.

Yok hayir severek evlendik biz. Nikahimiz da oldu dügün olacakdi önümüzdeki ay.
Belkide suan o da dügün stressdinden böyle davrandi. Bir anlam veremiyorum yoksa.

Benzer şeyleri yaşadığım için anlıyorum:)
Ben de yeni evliyim çok da severim ailesini yalnız da takıldım ama yine de can ciğer değiliz henüz. Doğal olarak tedirginim elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum:26: Hele bir de yeni tanıdığım akrabalar olursa herhalde sus pus olurum ve ne suratsız gelin diye düşünürler:9: bir şey de demek istemiyorum "ailemi istemiyor" diye anlaşılmamak için ama insan huzursuz oluyor anormal bir durum yok. düğününüz olur ondan sonra zaten yavaştan sülalenin içine girersiniz...

Allah mesut etsin bir ömür boyu... Bende sanirim esimi sevidigim icin katlancam. Tartisma cikmasin diye altan alicam.

Tabikide gelicez ki geldik zaten. Bi iki kere yemege gelmislerdi esimin ailesinin yanina. Yani ama bir yemek misafirlik degil ki bu. Üc Dört gün beraber gecirilcek hep beraber. Kimseyi dogru dürüst tanimiyorum ailesi haric.

Düşün ki bütüüün ailen toplanmis kocani alip gidiosun sen annenle teyzelerinle bir odada muhabbet ediosun esin amcanlarla dayinlarla babanla bir odada cay içip muhabbet ediyor...aksam tüm ailen ve esin sofraya oturuyor.. Hos değil mi ?

Birde eşinin buraya giderken gitmek istemiyorum sevmiyorum gelmicem oturmicam yanımda dur kimseyi tanimiyorum dediğini ve söylenip durduğunu düşün?

Back
X