• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularima sahip cikamiyorum artik

Kusura bakmayın öyle anladım.
Yine de içinizde kalmasın. Anneniz de sizi atıp onları tutacaksa kendi bilir.

canim cok aciyor icim yaniyor sabahtan beri gözlerim hep dolu dolu, is yerinde bile kendimi ise veremiyorum...
böyle gidip de esim aksam isten gelincede karsisina cikmak istemiyorum. Ben öyle görünce daha cok sinirleniyor aileme.

canim cok aciyor icim yaniyor sabahtan beri gözlerim hep dolu dolu, is yerinde bile kendimi ise veremiyorum...
böyle gidip de esim aksam isten gelincede karsisina cikmak istemiyorum. Ben öyle görünce daha cok sinirleniyor aileme.
O zaman şöyle düşün.
Eşinle mutlu musun?
Onunla evlendiğin için kendini şanslı hissediyor musun?
Yanında olmasından mutlu musun?
O zaman boşver resmi düğünü....
5 yıldızlı otellerde masalsı düğünler yapıp iki ay sonra boşamaya kalkan çiftler var. Demek ki bunlar mutlu bir evlilik için garanti değil.

Kuzeninin mutsuz olmasını istemem ama evliliğinde senin gibi mutlu olacağının garantisi var mı?
Şimdi git gözlerini sil. Eşine güzel bir sürpriz yap. Harika bir akşam geçirin sonra da sana bunları yapanların tek tek ağızlarına tükür 😉

Kusura bakmayın öyle anladım.
Yine de içinizde kalmasın. Anneniz de sizi atıp onları tutacaksa kendi bilir.

böyle gidip de esim aksam isten gelincede karsisina cikmak istemiyorum. Ben öyle görünce daha cok sinirleniyor aileme
O zaman şöyle düşün.
Eşinle mutlu musun?
Onunla evlendiğin için kendini şanslı hissediyor musun?
Yanında olmasından mutlu musun?
O zaman boşver resmi düğünü....
5 yıldızlı otellerde masalsı düğünler yapıp iki ay sonra boşamaya kalkan çiftler var. Demek ki bunlar mutlu bir evlilik için garanti değil.

Kuzeninin mutsuz olmasını istemem ama evliliğinde senin gibi mutlu olacağının garantisi var mı?
Şimdi git gözlerini sil. Eşine güzel bir sürpriz yap. Harika bir akşam geçirin sonra da sana bunları yapanların tek tek ağızlarına tükür 😉

Allah senden razi olsun senden canim. Cok tesekkür ederim

böyle gidip de esim aksam isten gelincede karsisina cikmak istemiyorum. Ben öyle görünce daha cok sinirleniyor aileme

Allah senden razi olsun senden canim. Cok tesekkür ederim
Allah senden de razı olsun.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu 😊😊😊

Bence tam olarak düşündüğünüz şeyi yapın kimseyi de çağırmayoiın düğüne. En güzel gününüzü sizinle birlikte olmayı hakedenlerle geçirin. Ben olsam herkesi tek tek arardım, içimi döküp kimseyi de çağırmazdım. Hatta yorum bile yazardım kuzeninizin fotoğraflarına. Size yapılan büyük terbiyesizlik bence sessiz kalmayın, herkes haddini bilsin.

üff bunları takacak kadar aciz bir insan mısın sen ? eşinle mutlu musun ona bak.. onlar sana hiç bir akraba olmamış hepsini sil at gitsin.. göz yaşına değiyor mu acaba ???

Distan cayir cayir kiskaniyorum saniliyor ama zerre kadar kiskanmiyorum allah da sayidim. Benim tek istedigim Adalet. Bende yapmadiklarini (yapamadiklarini) o kizda 1000 kat yapiyorlar.... giyim kusam saclar baslar makyajlar cekimler...Dayim sanki uzun bir seyahaten sonra geri geldi de bir ben görmedim sanki...benim nikahimi kinami dügünümü hüsrana dönüstüren Teyzelerim Dayilarim Kuzenlerim simdi rahmetli dayimin kizinin özel günlerinde öyle san satafatlilar ki... bana baktiklarinda hic icleri acimiyordur... o kizin kinasinda ön saflarda bulunan akrabalar biz yazik Narine sunu sunu yaptik diye düsünmüyorlardir bile. Ve Annemde bu insanlarin icinde... en cokta bu koyuyor bana. Kendi kizinin dügününde Kinasinda yapamadigini o kizin özel günlerinde yapiyor... Ben Annemden biraz agirlilik beklerken o o kizin etrafinda dört dönüyor...

az önce bir kac kina resimleri daha gördüm...ben aslinda öyle asiri derecede kuzenime kizgin degilim, kirginim daha cok...benim akrabama anneme olan sinirim gözümü kör etmis ve ona daha cok sinirlenmisim.

Back
X