Ben sizi anladim hanimefendi. Almanya'da mi buyudunuz? Burdaki insanlar da sizin gibi kolay isinmaz, hemen samimi olmaz. Siz de burda veya benzer bir ulkede buyuduyseniz boyle olmaniz normal. Evet , ben de bazen bu toplumdaki insanlarin soguk, bazen yabani olduklarini dusunuyorum, toplumlarimiz farkli. Burda akrabalik iliskisi vs de yok zaten, adamla evlendin diye didisinin didisiyla gorusmek zorunda degilsin. Bence de adamin cekirdek ailesi disinda istemiyorsaniz cok da samimi olmaya gerek yok. Adamin teyzesi diye tanimadiginiz bir insana hemen isinacaksiniz diye bir sey de yok bence. Aksini ben yapmacik buluyorum, evlendin diye hic tanimadigim bir kadini sappur suppur opmemi, teyze, anne vs dememi benden de kimse beklemesin. Hemen isinamayan, kaynasamayan, yapmacik sekilde canim cicim cekemeyen biriyseniz, tanimadiginiz onca insandan strese girmeniz normal. Birbirlerini taniyan insanlar konusuypr, ediyor siz dista kaliyorsunuz sonucta.
Gelelim sizin herife, madem mutlu degilim diyor, evlenmeseydin abicim? Evlenirken gozu kor muymus, sizin "yaban" oldugunuzu bilmiyor muymus? Tanimadan, gorucu usulu falan mi evlendiniz?
Benim gorusume gore sizin bu evlilikten basiniz daha cok agrir kardesim. Sizin yerinizde olsam nikah iptali yapardim. Cicim gunleri olmasi gereken gunlerde kimse mutlu degilse bence zorlamanin alemi yok.