• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artik

aydanntugutt

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
175
2
33
İzmir
Buraya hep hayatımda kötü olan dönemlerde konu açıyorum ama gerçekten yazılan herseyi ciddiye alip hayatimda uyguluyorum öncelikle ben çok özgüveni bır insanım ve bunu hep dış görünüşe bagliyorum çünkü hiç arkadaşım yok gibi oyüzden danışmanı kimsede yok bende hep buraya yazıyorum burdaki kullanıcılara soruyorum bazısı beni ciddiye alip cevpversede bazılarında cevremdekiinsanlar gibi hep belirli kişilerle konuşuyorlar ve bu durum çok soruma gidiyor sizce bende mi bır sorun var ben sadece soru soruyorum ama kimsede beni ciddiye almıyor başka bır konu ise kimden hoşlanmayabaslasaam fark ediyorum ki varlığımin farkında bile değiller bu güzellik kavramı herkesi ilgilendiriyor erkeklerde olduğunu biliyordum ama bayanlarda bile varmış ben mi hatalı yim şimdi ne olursunuz düşüncenizi belirtin kafayı yemek uzereyim:(

Burda sizi görmemiş insanlar nasıl dış görünüşünüz yüzünden sizi dışlayabilir ki? Siz fazla beklenti içindesiniz çevrenizden sanırım.

Bu arada yazınız berbat, okuyanlar anlayamadıkları için size cevap yazmıyor olabilirler. Konunuzu düzenlemenizi ve bundan sonra yazmaya dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Belki verilen cevaplar verilmistir belki de anlattıgınız olay hakkında kisinin bir düsüncesi yok diye cevap vermemistir ciddiye almalık bir durum yok ortada.Hoslandıgınız erkekler konusunda cogu insanın hayatının bazı dönemlerinde olur böyle seyler umursamayın fazla dogru insan karsınıza cıkacaktır.Dogru kisi degillerse hepsi gereksizdir zaten.Sizin varlıgınızdan haberi olmayan insanlar demek ki sizin icin dogru kisi degilmis

Neden yazim kurallari yokkk?nokta da olmazmi?virgulu gectim.

Evet duzeltin bi zahmet.
Ozguveni yazmissiniz ama orda galiba ozguvensiz demek istemissiniz.
Galiba o_O, bilemedim ben cikamadim isin icinden.

Sosyallikle ilgili problemleriniz var galiba. Herkes ilk görünüşe bakar ama kişi ağzını açıpkonuşunca güzelliğin hiç bi onemi kalmaz bazen. Çirkin diye nitelenenler de çok karizma kişiye dönüşebilir. Çaba harcamadan kendinden vermeden kenara çekilip başkasından bekleyemezsin.

Lütfen yazdıklarını bir okur musun canım çok berbat yazmışsın... Belkide konun ile ilgili fikir sahibi değiller ondan yazmıyorlar olamaz mı? Çevrende ki insanlarada kendini anlatamıyorsundur belkide. İnsanların seni farketmesi için illa çok güzel olman gerekmez.

Ben ilk defa sizi gördüm.
Bi de özgüvenli değilsiniz anlattığınıza göre özgüvensizsiniz.
Özgüven kıyafetle oyla buyla olmaz. Özgüveni olan insan üstündeki yırtık bir donla bile özgüvenini korur. ( tamam bu abes olabilir :KK53: )
Önemli olan çekinmemek, dik durmak, hata yapacağım diye korkmamak.
Bu dünyada herkes güzel değil, değil mi? Mesela çirkin kadınlar vardır ama o asaletleriyle, kendileriyle barışık tavırlarıyla hayran bırakırlar insanı.
Sürekli çirkinim de çirkinim diyen bir insandan ben de uzaklaşıyorum.
Bana çok itici geliyorlar...
Acaba sizde bir sorun olabilir mi? ( Güzellik dışında )
Mesela neden arkadaşınız yok?
Kaç yaşındasınız??
Eğitim durumunuz nedir??

yazılan hiçbir şeyi ciddiye alıp hayatında uyguladığın falan yok öyle olsaydı hala böyle konu açmazdın diğer konularına baktım herkes sana gayet olumlu tavsiyeler vermiş sen hala aynı kafadasın boşa yazmışlar , sen aynı kafada devam edersen tabi ki göz ardı edilirsin artık insanlarda bıkmıştır senden hep depresifmi takılıyorsun böyle takmışsın güzelliğe , kiloandan felan sıkıntın varsa spor yap.

Sanal alemde güzellik para etmez ki, biz şimdi seni tanımadan niye dışlayalım ?
Birbiriyle samimi olan insanlar belli bi süre yazışıyorlar, konuşuyorlar öyle sohbet ilerliyor.
Gerçek hayatında özgüvenli biriysen sanal alemi kafana takmanı anlamsız buldum açıkçası.

Back
X