• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık!

bu dedikleriniz güzel ve her bayanın yapması gereken şeyler,
ancak, olmuyor. ben ağzımı açtıgımda beni öldürecek diye korkuyorum ya ! deliriyor resmen.
evde bişeylere zarar veriyor. konusmak bi çözüm olsa deniyeceğim olmuyor :KK43:
cok zor durumdayım

senin sorunun k.validen değil kocan.

böyle korku dolu evlilik olur mu?

bana her kavga da gecmişimi öne sürüyor.
yani aile büyüklerin bile sana sırt cevirdi bilmem ne ordan vurmaya calısıyor.
hepsi seni sindirmek için. seni yerle bir edip ayrılmaya cesaretin olmasın diye yapıyor.
daha fazla seni ezmeden ayrıl bence.
hani derler ya herkes herkesi kendi gibi bilir diye. meğer senin koca tam bir yılanmış.

hepsi seni sindirmek için. seni yerle bir edip ayrılmaya cesaretin olmasın diye yapıyor.
daha fazla seni ezmeden ayrıl bence.
hani derler ya herkes herkesi kendi gibi bilir diye. meğer senin koca tam bir yılanmış.

bilmiyorum cok karışığım.
artık umudum da kalmadı.
ben ona sunu anlatamıyorum; senin aileni babanı, kardeşini hiçe saymıyorum yada istemiyorum değil, sadece artık bak biz bir aileyiz.
evet onlarda bizim hayatımızda olucak. yaslandıklarında bakıcaz edicez ama öncelik burası, benim yanın.
yok anlamıyor ya:(((((

anneci ztn, evlenmeden böyle degildi.
herşeyi bilmek zorunda sanki.
evindeki karısı ben bile bircok seyini bilmem.
yani bilmem derken anlat diye sıkboğaz etmem. anlatırsa dinlerim.
ama herşeyi anlatıyor ya ,anne şöyle oldu böyle oldu. iş yerinde su is var olursa güzel olucak bakalım bilmem ne.
bizim müdür şuna şunu dedi bunu dedi.

valla ben dinlerken içim daralıyor napacagımı bilmiyorum.
askerdeyken de eşimin asker oldugu yerde evde kalıyordu, o zaman da annesi gelseydi yanına o zaman bakmaya?
canım bu adama hadiidini bildirmen gerek bosanacam lafını sana karsı böyle almamalı. belki blöf yapıp senide sindiriyor olabilir
ama sen sorunlarını belirle ve konus olmassa senn bilirain ama hayat gecermi yolumuza bakalım de.

kaynetmekten korkar bir tavrın olmasın aksine saglam dur

Ay yaaa konuyu okurken bi an kendim yazdim sanki. Cunku senin hareketlerin
Benimkiyle kocaninki de kocaminkiyle ayni.
Tek farkla bosanma lafini o degil ben agzima aliyorim maalesef. Ve biz de agustosta evlendik. Sanirim evlilige adaptasyon sureci. Annesinden hala bagini koparamamis. Benimki de annesini arayip benle konusmadigini onla konuşuyor deliriyorum. Ki biz ailesiyle ayni sehirdeyiz mutlaka her hafta gorusuruz. Bu seferde beraber tatile gidelim diye baski oluyor insanın uzerinde. Nasi taktik uygulamak lazim ben de takipteyim. Ama kesinlikle bosanmak icin bi sebeb goremiyorum bunlar cozulebilir bence zamanla

hanımlar ben sunu düşünüyorum,
siz ne dersiniz bilmiyorum ama
bir arkadasımın annesine konusturtsam , hani büyük görmüş gecirmiş bir kadın.
konuyu acsalar da eşimle konussalar olur mu sizce ne dersiniz????
hani şu üslubla;
oğlum bak bu kızı üzme , yapma, siz çift oldunuz senin ailen o.
kalmasınlar buraya tabi evine gelsinler ziyarete annendir vs vs
Canim koca şehir gidip o adamla konussada is sende biter.
Adam sana boşuycam seni mi dedi
O adamı pişman et.
Keyfin bilir,ne sen bana mecbursun NE DE BEN SANA....diyip kaybedenin o olacağını hissettir adama.
O seni bosuycam deyince ne cvp verdiğini merak ettim şimdi.
Şiddete meyilli bir adamsa karsisinda konusmakta sıkıntı ...
Adamın herseyi sıkıntı
Hala annesinin etegini cekistiren adamlari da erkek oldu sanıp evleniyoruz ya yazık bize....

bilmiyorum cok karışığım.
artık umudum da kalmadı.
ben ona sunu anlatamıyorum; senin aileni babanı, kardeşini hiçe saymıyorum yada istemiyorum değil, sadece artık bak biz bir aileyiz.
evet onlarda bizim hayatımızda olucak. yaslandıklarında bakıcaz edicez ama öncelik burası, benim yanın.
yok anlamıyor ya:KK43:((((
seni şimdilik dövemediği için eşyaya zarar veren adam seni anlamak için uğraşır mı sence?
bir de böyleleri karısını hemen hamile bırakmak ister ki kocaya mahkum olsun. doğumu falan beklemeyip gebelikte şiddete başlarlar.
şu an seni sınıyor gider misin diye?
o yüzden sen değil eşyalar zarar görüyor.
ama şimdilik.

Boşanalım dediğinde sen ne tepki veriyorsun? Bence birazda senin tavırların önemli. Mesela ağlayıp sızlıyor musun? Zayıf mı görünüyorsun? Eşini seviyor musun yoksa yalnız kalma düşüncesi mi korkutuyor seni? Lütfen önce bunları irdele.

Tek farkla bosanma lafini o degil ben agzima aliyorim maalesef. Ve biz de agustosta evlendik. Sanirim evlilige adaptasyon sureci. Annesinden hala bagini koparamamis. Benimki de annesini arayip benle konusmadigini onla konuşuyor deliriyorum. Ki biz ailesiyle ayni sehirdeyiz mutlaka her hafta gorusuruz. Bu seferde beraber tatile gidelim diye baski oluyor insanın uzerinde. Nasi taktik uygulamak lazim ben de takipteyim. Ama kesinlikle bosanmak icin bi sebeb goremiyorum bunlar cozulebilir bence zamanla
Zamanla bu halleri torpuleniyor ama %100 bir duzelis bekleme hayal kirikligindan başka birşey getirmiyor.
Benim eşim 8 saat lik yola 20 günde bir giderdi yeni evliyken bende ses cikarmazdim gezme oluyor diye ama gidince her türlü pislik yapılınca adam zamanla aydi..şimdi en son bayramda gittik gidincede edepsizlik edeni susturuyor.
Ama degistimi Hayır yine yalan yere annesi iki damla gözyaşı doksun tüm yağları erir adamin

senin bu yasadigin sorunlari evliliginin ilk baslarinda yasayan cok kisi var yanliz degilsin bunu bil once ama herseyi degistirmekte senin elinde bunuda unutma yorum yazmayacaktim ama bir yorumunda ailem yok hep ondan demissin icim ciz etti benimde yok 10 yillik evliyim ve esimle hala ilk gunki gibi birbirimize asigiz ve masallh cok mutluyuz bu asamalardan bir cok kadin gibi bende gectim onyargini kiracaksin kendini surekli doldurmaktan vazgeceksin o onun annesi ve oyle degismeyecek onu zamanla oldugu gibi kabulleneceksin suan cok kizgin oldugunu biliyorum ama kendinde anne oldugunda ona bakis acin biraz daha yumusacak .esinin yaninda asla onlari kotuleyecek bir soz soyleme tam aksine daha cok sahipleniyor gibi davran yargilayarak degil hissettiklerini paslasarak konus onlarin ne soyledigini degil senin ne hissettini paylas kocanla, herseyi kafanda buyutme bazen cok basit seyler ustunde durdukca buyur gider her sorunu ona yansitmaz ve onlari sanki ondan daha cok dusunuyor gibi gozukursen emin ol ilerde yasayacaginiz cok buyuk sorunlarda bile esin senin yaninda olacaktir iyi niyetli olman ve gozukmen lazim yoksa hep kotu dusunceli fesat olan sen olursun esini kazanmak ve mutlu olmak istiyorsan nacizana tavsiyem tabi oda seni gercekten seviyorsa buna inaniyorsan yuvana sahip cik gercek bir aile olmayi basardiginiz zaman kimse sizi üzemez

ben ağzımı açtıgımda beni öldürecek diye korkuyorum ya ! deliriyor resmen.
evde bişeylere zarar veriyor.
konusmak bi çözüm olsa deniyeceğim olmuyor :KK43:
cok zor durumdayım
kocan gerçekten tehlikeli.
eğer ben bu adamın anasına da, dayağına da katlanırım, baba da yaparım dersen sen bilirsin.
sana zarar, bize değil.

Bende bu gavur adetlerine dinimizce yasak olmasina ragmen bu kadar bagli olan muslumanlari anlamiyorum yilbasi nedr arkadaş dinden cikmak icin kutlama yapmak nedir

öncelikle yazın için tesekkur ederim.
ben şöyle düşünyorum boşanmak kolay ama bir yuvayı yapmak zor.
benim ailem yok evet, ama kendimi de savunacak yastayım. ancak aile arkada olması cok baska bişey inanın ki bu böyle.
evet evlisin ailen orda , sende evlisin evinde.
ama benm dedigim her kavgada aileye gitmek değil. psikolojikmen kocanın ,senin arkanda birilerinin oldugunu bilmesi çok baska bir mesele.
bu bende yok.
yoksa bnmd e ailem olsaydı, 24 saat kavgamızı anlatmayacaktım.ama en azındn eşim korkacaktı. bana bu kadar rahat konusamayacaktı.

Bu erkeklerin bu sinsi yılan vs. laflarından nefret ediyorum asıl sinsi kendileri ve anneleri. Pis düşünceli ana kuzuları.

senin bu yasadigin sorunlari evliliginin ilk baslarinda yasayan cok kisi var yanliz degilsin bunu bil once ama herseyi degistirmekte senin elinde bunuda unutma yorum yazmayacaktim ama bir yorumunda ailem yok hep ondan demissin icim ciz etti benimde yok 10 yillik evliyim ve esimle hala ilk gunki gibi birbirimize asigiz ve masallh cok mutluyuz bu asamalardan bir cok kadin gibi bende gectim onyargini kiracaksin kendini surekli doldurmaktan vazgeceksin o onun annesi ve oyle degismeyecek onu zamanla oldugu gibi kabulleneceksin suan cok kizgin oldugunu biliyorum ama kendinde anne oldugunda ona bakis acin biraz daha yumusacak .esinin yaninda asla onlari kotuleyecek bir soz soyleme tam aksine daha cok sahipleniyor gibi davran yargilayarak degil hissettiklerini paslasarak konus onlarin ne soyledigini degil senin ne hissettini paylas kocanla, herseyi kafanda buyutme bazen cok basit seyler ustunde durdukca buyur gider her sorunu ona yansitmaz ve onlari sanki ondan daha cok dusunuyor gibi gozukursen emin ol ilerde yasayacaginiz cok buyuk sorunlarda bile esin senin yaninda olacaktir iyi niyetli olman ve gozukmen lazim yoksa hep kotu dusunceli fesat olan sen olursun esini kazanmak ve mutlu olmak istiyorsan nacizana tavsiyem tabi oda seni gercekten seviyorsa buna inaniyorsan yuvana sahip cik gercek bir aile olmayi basardiginiz zaman kimse sizi üzemez

elimden geldiğince bende deniyorum bişeyleri rayına oturtmaya calısıyorum.
benim aklımdan bosanmak gecmiyor. düşünmüyorum, yani en azından düşünmüyordum ama artık bana onu empoze etmiş durumda. suan evliliğimin kacıncı ayı ya?
ben bosanmak düşünüyorum.
aile terapistine gitmek istiyorum ancak merak ediyorum sunu merak ediyorum, düzelecek mi? arkadaslarımın anneleri var benim yanımda bana destek olduklarını soyleyen, onları mı konustursam diyorum. blmiyorum.
cok çıkmazdayım. arıyabileceğim bir aile büyüğüm bile yok. arkadaslarıma anlatıyorum ancak herkesin bir hayatı ve yasamı var. sıkıyorum belkide insanları konusurken rahat değilim.
bilmiyorum nolucak bunun sonu deniyorum. cabalıyorum ama cırpındıkca işte böyle hatalar yapabiliyorum. su konuyu okuyan insanlar belki bana gülebilir, neden bunu yaptın hatta bak eleştirmişler.
ama inan ben de evlilikte master yapmadım,insanoğlu hata yapar, belki orda o telefonla konusurken de demem yanlıstı ama ben her lafımda sözümde yılan, bilerek yapılmış gibi , hor görülüyorum.

öncelikle yazın için tesekkur ederim.
ben şöyle düşünyorum boşanmak kolay ama bir yuvayı yapmak zor.
benim ailem yok evet, ama kendimi de savunacak yastayım. ancak aile arkada olması cok baska bişey inanın ki bu böyle.
evet evlisin ailen orda , sende evlisin evinde.
ama benm dedigim her kavgada aileye gitmek değil. psikolojikmen kocanın ,senin arkanda birilerinin oldugunu bilmesi çok baska bir mesele.
bu bende yok.
yoksa bnmd e ailem olsaydı, 24 saat kavgamızı anlatmayacaktım.ama en azındn eşim korkacaktı. bana bu kadar rahat konusamayacaktı.

Canım bence cok yanlış düşünüyorsun. sürekli ailem yok o yüzden böyle diye diye eşine de bunu yüklemişsin.
Adam başta öyle düşünmese de sen şimdi kendini ailem yok adam istediğin der yapar düşüncesin de oldugun
için ister istemez o da bu duyguya kapılıyordur. Durumun zordur anlıyorum ama bu düşünceden cık. Kendine
sesli bi şekilde arkanda bir ailen olmasa da bunları yapmasının hak olmadıgını söyle . inanmasan da söyle. zamanla
bilinçaltın buna inanacak. Senin düşüncen değişince karsındaki de ona göre şekillenecek. Bunu lütfen uygula. 21 gün
diyor psikologlar. Kendin için bunu yap.

Canım bence cok yanlış düşünüyorsun. sürekli ailem yok o yüzden böyle diye diye eşine de bunu yüklemişsin.
Adam başta öyle düşünmese de sen şimdi kendini ailem yok adam istediğin der yapar düşüncesin de oldugun
için ister istemez o da bu duyguya kapılıyordur. Durumun zordur anlıyorum ama bu düşünceden cık. Kendine
sesli bi şekilde arkanda bir ailen olmasa da bunları yapmasının hak olmadıgını söyle . inanmasan da söyle. zamanla
bilinçaltın buna inanacak. Senin düşüncen değişince karsındaki de ona göre şekillenecek. Bunu lütfen uygula. 21 gün
diyor psikologlar. Kendin için bunu yap.
ney için 21 gün?

ben seni anliyorum art niyetli olmadiginin da farkindayim yasadigin aile eksikliginden dolayi bir cok seyi daha farkli algilamanda normal ama arkanda bir ailen olsaydi hersey cokdaha farklimi olurdu bunu bilemezsin senin kocanla arandaki iliski ikinizin bir aile oldugunu kabullenmeniz herseyden onemli o zaman kimseye bu kadar ihtiyac duymazsin erkeklerin bir kismi bunu hemen kabullenemiyor zaman istiyor ortada gercek bir ask varsa kocan piskolojik felan v.s sorunlari yoksa asilamayacak sorunlar degil bunlar emin ol

Back
X