• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık!

ben seni anliyorum art niyetli olmadiginin da farkindayim yasadigin aile eksikliginden dolayi bir cok seyi daha farkli algilamanda normal ama arkanda bir ailen olsaydi hersey cokdaha farklimi olurdu bunu bilemezsin senin kocanla arandaki iliski ikinizin bir aile oldugunu kabullenmeniz herseyden onemli o zaman kimseye bu kadar ihtiyac duymazsin erkeklerin bir kismi bunu hemen kabullenemiyor zaman istiyor ortada gercek bir ask varsa kocan piskolojik felan v.s sorunlari yoksa asilamayacak sorunlar degil bunlar emin ol
o zaman suan il işim ne yapmak olmalı?

Fitneyi veren kv siz yılan garip doğrusu erkekler neden her fırsatta esleriyle başbasa kalmak yerine aileleriyle plan yapmaya çalısiyo ve eslerinin kalbini kıriyo anlamıyorum siz lütfen iyi bir ders verin bu saygısizlıgı tekrarliyamasin

Plan yaptık diye söylemeseydiniz keşke zaten işinden dolayı gidemiyormuşsunuz neden öyle dedini ki. Ama yinede öyle davranmamalıydı eşiniz.

Kesinlikle siz haklısınız..her özel günde beraber olma isteklerini kimse çözmüş değil zaten.. kv çok kurnaz.. Keşke araya girmeseydiniz neden biliyormusunuz; konusunca kötü olursunuz da ondan.. sessiz savaşın inanın bana sessiz savaşan kazanıyor! Ne hali varsa görsun, giderse de gitsin

Bu küçük olaydanmi boşanmak istiyormuş kapı orda deseydin ya bu lafı seni korkutmak için söylemiştir de .. o yılan seni sokar inşallah deseydin ....

sayet varsa evvelki konularinizi bilmiyorum ancak bu konunun 'bosanacagim senden' noktasina gelmesi icin birikim olmasi gerektigi kanisindayim.

Allah yar ve yardimcinoiz olsun. belki de ani sinirle istemeyerek soylenen sozlerdir, uzmeyin kendinizi. allys allys

bir "yaşa ve gör" durumu daha.

ben esler arasindaki konulara karismaktan cok korkarim cunku herkezin aile iliskisi farklidir kocani taniyan sensin burda yazdigin iki kelimeyle biz ne kadar taniyabiliriz ki ilk once bir dusun bu adamin hic mi iyi yani yok sen neyini seviyorsun bu adamin mesela normal zamanda sana karsi cok iyiyse sadece annesi felan konu olunca hircinlasiyorsa sendede vardir demektir esinle birbirinizi seviyorsaniz ve ailesi disinda bir sorununuz yoksa senin fedakar olman lazim bir sure zitlasarak hic biryere varamazsin ki anlasma taraftarisin hersey senin beyninde basliyor bitiyor rahatla ve kafandaki butun yargilari at ailesine karsi farzetki onlar senin ailen evet hatalari var ama napacan atamazsin pozitif dusunmeye calis dedikleri herseyi kotu algilama iyi niyetli yaklas sadece kocanada bunu goster bunu gercekten basarirsan emin ol bir sure sonra sende bir cok seye bos yere uzuldugunu farkedeceksin bu bir surec sadece yonetmeyi bilirsen sen kazanirsin ama dedigim gibi baska buyuk sorunlar yoksa piskolojik v.s nacizane tavsiyem umarim bu sorunlari asarsinz zamnla mutlu bir yuvaniz olur

Bu ne Allah aşkına ya. Bu adamlar evlenmeden önce ailelerinin yüzüne bakmazlar, aynı şekilde aileleri de oğullarının yüzüne bakmaz amaaa her ne oluyorsa oğulları evlenince kıymete biniyor.
Ben böyle adamları hiç anlamıyorum ama bu adamların ailelerini daha çok anlamıyorum.
Bırakın kardeşim yaaa bırakın da karı koca bir vakit geçirsinler.

Bilmiyorum.
Evet bişeyleri düzeltmekten yanayım bende ancak olmuyorsa da yapacak pek bişey yok.
Sadece bıktım.
Aynı başlıktaki gibi bıktım. Türkiyede bu tarz sorunlar cok ailelerin ellerini cocuklarının üzerinden çekmedikçe bu sorunlar var olmaya dvam edecek. Kimi boşanacak kimi devam edicek ama nasıl?
Bilmiyorum.
Memleketimde de değilim. Bomboş bi şehirdeyim,yasıyorum. Burayı bana sevdiren oydu. Onun için buraya geldim ama gördümki hiç bi anlamı yok. Eve geldi şimdi konusmuyor,etmiyor yemek de yemedi
Bombok bi yılbası daha.
Gecen yıl ailesi ile girmiştim,görümcemle kavga etmiştim bu yılda böyle somurtarak gecicek sanırım.
Neyse.

Bilmiyorum.
Evet bişeyleri düzeltmekten yanayım bende ancak olmuyorsa da yapacak pek bişey yok.
Sadece bıktım.
Aynı başlıktaki gibi bıktım. Türkiyede bu tarz sorunlar cok ailelerin ellerini cocuklarının üzerinden çekmedikçe bu sorunlar var olmaya dvam edecek. Kimi boşanacak kimi devam edicek ama nasıl?
Bilmiyorum.
Memleketimde de değilim. Bomboş bi şehirdeyim,yasıyorum. Burayı bana sevdiren oydu. Onun için buraya geldim ama gördümki hiç bi anlamı yok. Eve geldi şimdi konusmuyor,etmiyor yemek de yemedi
Bombok bi yılbası daha.
Gecen yıl ailesi ile girmiştim,görümcemle kavga etmiştim bu yılda böyle somurtarak gecicek sanırım.
Neyse.
madem boşanmak istemiyorsun, öfke problemi için doktora gitsin. adam düzelmeden çocuk düşünmezsin inşallah.

Allah allah yaa!! Arkadas insanlar yeni evli belki iki kadeh bisey icecekler! Belki kirmizi don giyip sevisecekler sonucta yilbasi yani! Benim ne isim var orda demez mi insan ya! Kocca kadin!!!
Bi de gidemiyom diye icerleyip son gun fitne sokuyorlar ki ben gidemedim onlarin da tadi tuzu kacsin hesabi! Allah sorsun bu kaynanalarin hesabini!
Hadsiz insanlar!

benden boşanacakmış da yılbasına oraya gidicekmiş. sen evde kutla dedi, senden de boşanıcam dedi.

Yılbaşı kutlamak için karı boşandığını da duydum ya, daha ölsem gam yemem. Ne önemli şeymiş bu yılbaşı! Bırakın boşasın, hiç mani olmayın. Eşi dostu sorunca da yılbaşı kutlamaya anamın yanına gitmek için boşadım karıyı desin. Yılan lafı için de yılanlar ağzına dolsun deyin :sinirli:

Ailem yok demişsiniz, gerçekten mi yok yoksa var da mı görüşmüyorsunuz bilemiyorum ama çok üzüldüm bu cümlenize. Kendinizi sakın ezdirmeyin. Her Allah'ın günü boşanma lafı eden adamın hiç paçasına yapışmayın. Kendi dönsün çöplüğüne! Terbiyesiz ahlaksız!!!!

Back
X