- Konu Sahibi withoutyou
-
Evet maalesef Turk aile yapisi cok korumaci, cok mudahaleci. Halbuki siz artik genc de olsa bir bireysiniz, anne babanizdan ayri bir kisiliksiniz. Fikirlerini soyler, yonlendirir, destek olur veya karsi cikarlar, ama nihai karari size birakmalilar. Ne yazik ki bu cok gecerli bir duzen degil.İşte aradığım yorum buydu. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay artık burun deldirmekten çıktı bir birey olduğunu kabullendirmeye geldi. Gerçekten diyorum, babamın bana davranışı küçücük çocuğa davranır gibi. Sanki ben kendi kararlarımı veremiyormuşum gibi. Alttan alttan yapıyor. Bırak diyorum hatamı yapayım, bir sıkıntı çıkarsa acısını çekeyim ama ben yapayım. Bunu kabullendiremiyorum.
Arkadaslariniz bakimini duzgun yapmamistir muhtemelen. Diger piercingleri bilemem ama duzgun delinip dogru bakim yapilirsa burun normalde sorunsuzdur. Benim burnum 12 yildir delik, bircok da arkadasim var burnu delik olan.Sakın deldirme. Heves anliyorum bende dudagimi deldirmistim 6-7 ay kullandim asiri seviyordum ama vucut o metali kabullenmiyor. Arkadaslarim burunlarini deldirdi sisti hep sivilce gibi benim dudagimin icinde 6 ay sonra kocaman su toplamis gibi semsert bi et cikti. Eczaneye gittim hemen cikar kansere kadar gider dedi o derece riskli. Bidaha kulak deldirmeye bile tovbeliyim cevremde de herkese diyorum yapma diye vucut biyerden sonra atiyor cunku. Burun icin cok gerceksi duran yapistirma hizmalar var kullananlari gercek saniyorum hep
Arkadaslariniz bakimini duzgun yapmamistir muhtemelen. Diger piercingleri bilemem ama duzgun delinip dogru bakim yapilirsa burun normalde sorunsuzdur. Benim burnum 12 yildir delik, bircok da arkadasim var burnu delik olan.
Hizma icin mi bu cile :)
Kulak kikirdagimi deldirmistim liseye gitmiyodum daha aksam yandi sisti ertesi gun on taraftan gozukmuyodu kulak icine almis cikartamadik deldirdigim yere gittim adam 1 saat ugrasti ortaligi ayaga kaldirdim cigligimla ah ne aciydi :) Deger mi degmez ?
Miknatisli hizma al tak hevesini al. Biraz grc olur ama isin gucun oldugunda ayaklarinin ustunde kendin durdugunda ne istiyosan yaparsin .
Baban bu malesef uzgunum demekki kendisi makyajli dar giyinen kadinlara farkli bakiyo ki seni oyle istemiyo
Hayır babam öyle biri değil buna emin olabilirsiniz. Mesela saçlarımı sarı yaptım buna karışmaz, kızıl yapsam da tepki vermezdi. Babamın olayı piercing ve dar kıyafet. Belki oturduğum semtten dolayıdır fakat bunlara epey kızıyor
Oturdugunuz semt makyaji kaldirmiyo hizmayi kaldirmiyo dar kiyafeti kaldirmiyo sari saci mi kaldiriyo ?
Valla bana göre kaldırıyor, bana göre her yer her şeyi kaldırır. Saçım ombre bu arada altları sarı yani. Bunlara tepki vermez. Hızmayı çevre kaldırmıyor gibi bir durum olamaz o babamın takıntısı, piercinge takıntılı. Dar kıyafeti sanırım çevreden dolayı izin vermiyor dün gece ağlarken açmıştım bu konuyu şimdi daha sakince düşünebiliyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?