- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
-
Ben aldatmaktansa aldatılmayı tercih ederdim. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Karakter meselesi çünkü aldatmakAynısını birebir ben yaşamıştım. Kocama deli gibi aşıkken lisede hoşlandığım kişiyi sürekli rüyamda görüyordum.
Sonra faceden bir şarkı paylaştım. Lisede bana onu hatırlatan bir şarkıydı. Çok alakasız onun haberi bile yoktu o şarkıdan. Hemen beğendi.
Sonra da o bana ithafen olduğuna kesinlikle eminim bir şarkı paylaştı.
Ben inanılmaz tırstım kocamı kaybetme korkusuyla ve facemi sonsuza kadar kapattım. Inanılmaz bir vicdan azabı eşimi aldattım mi acaba diye.
Sonra noldu biliyor musunuz? Kocam beni aldatıp terketti :) bunun konumuzla ilgisi yok ama
Evet aldatılmak daha iyi kesinlikle. Allah korusunBen aldatmaktansa aldatılmayı tercih ederdim. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Karakter meselesi çünkü aldatmak
Bazılarınıza dert olarak gelmeyebilir. Cok mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum aşığım çok şükür . Ama eski sevgilimi sürekli rüyamda görüyorum nedenn nedenn? İçimde ona karşı hiçbirşey yok ama en çok onla ayrılınca travma yaşamıştım ondan mı diyorum ama bilemiyorum mutluyum aklıma gelmesini istemiyorum. Cidden kafayı yicek durumdayım sosyal medyada bile merak edip bakmıyorum profiline falan. Varmı benzer durum yaşayan. Nasıl gecer bu durum? Gerçekten evliliğime odaklanmak istiyorum böyle saçma rüyalar neden görüyorum ben?
Sağ gösterip sol vurdun hemşire. Çok sürpriz sonlu oldu...Aynısını birebir ben yaşamıştım. Kocama deli gibi aşıkken lisede hoşlandığım kişiyi sürekli rüyamda görüyordum.
Sonra faceden bir şarkı paylaştım. Lisede bana onu hatırlatan bir şarkıydı. Çok alakasız onun haberi bile yoktu o şarkıdan. Hemen beğendi.
Ben inanılmaz tırstım kocamı kaybetme korkusuyla ve facemi sonsuza kadar kapattım. Inanılmaz bir vicdan azabı eşimi aldattım mi acaba diye.
Sonra noldu biliyor musunuz? Kocam beni aldatıp terketti :) bunun konumuzla ilgisi yok ama
Evet yarım kalmıştı ama sonradan tamamen unuttum yaniEski sevgilinizle birşeyler yarim mi kaldı acaba? En ufacık bir keşke bile (kesinlikle suan seviyorsunuz demiyorum yanlış anlamayin) bilinçalti onu tamamlamaya calisirmis. Belki oyle birşeydir, ama çok takılmayın
Hayatımın aşkını bulduğuma inanıyorum.Her açıdan,her şey tam hayal ettiğimiz gibi ama ben de bazen rüyamda görüyorum.Benim eşim ilk sevgilim.Rüyamda 11 yaşında platonik aşık olduğum bir çocuğu görürüm bazen.İnsan kendini suçlu hissediyor.Fakat sonuçta elimde olan bir şey değil.Hiç düşünmedim halbuki nasıl görüyorum diyorsun ama bilinçaltı işte.Zamanında seni ne derinden etkilediyse(olumlu ya da olumsuz bir etki olabilir farketmez)onu yıllarca bile görebilirsin rüyanda.Örneğin ilkokulda çok yakın bir kız arkadaşım vardı,lise sonda aniden görüşmemeye başladık.Şimdi nerde ne yapıyor bilmiyorum.Aklıma bile gelmez ama hala rüyalarımda onunla çeşitli maceralara atılırken,gezerken falan görürüm kendimi.Ayrıca Sigmund Freud Rüyaların Yorumu kitabında der ki,yarım kalan şeyleri zihin rüya yaşantısında tamamlamaya çalışırmış.Hatta sağlıklı kalabilmek adına yaparmış bunu zihin.Yani doğal bir süreç.Sebepsiz biten bir arkadaşlık,hiç itiraf edilememiş bir aşk gibi.Ya da sizin durumunuzda eski bir sevgili,yarım kalmış sözler,duygular...Gayet normal bir durum,bunu kafanıza takmayın.Bilinçli olarak,yaşamınız içerisinde,sürekli aklınıza geliyor olsaydı mesela.O zaman sıkıntılı olurdu.Bilinçaltı bize fikrimizi sormaz ve kontrol edemezsiniz.Bazılarınıza dert olarak gelmeyebilir. Cok mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum aşığım çok şükür . Ama eski sevgilimi sürekli rüyamda görüyorum nedenn nedenn? İçimde ona karşı hiçbirşey yok ama en çok onla ayrılınca travma yaşamıştım ondan mı diyorum ama bilemiyorum mutluyum aklıma gelmesini istemiyorum. Cidden kafayı yicek durumdayım sosyal medyada bile merak edip bakmıyorum profiline falan. Varmı benzer durum yaşayan. Nasıl gecer bu durum? Gerçekten evliliğime odaklanmak istiyorum böyle saçma rüyalar neden görüyorum ben?
Evet benim de aklıma ilk bu geldi.Bir çok kaynakta geçen psikolojik bir gerçek.Bilinçaltı ile bilinç o kadar farklı ki birbirinden,hassas biriysen bazen bilinçaltından dolayı kendini suçlu hissediyorsun.Eski sevgilinizle birşeyler yarim mi kaldı acaba? En ufacık bir keşke bile (kesinlikle suan seviyorsunuz demiyorum yanlış anlamayin) bilinçalti onu tamamlamaya calisirmis. Belki oyle birşeydir, ama çok takılmayın
Yalnız siz gerçek hayatta bilinçli olarak eyleme geçmişsiniz farklı bir durum.Aklınız biraz karışıkmış demek ki.Neyse zaten değmezmiş o adama.Aynısını birebir ben yaşamıştım. Kocama deli gibi aşıkken lisede hoşlandığım kişiyi sürekli rüyamda görüyordum.
Bu hikayede yanan sen olmuşsun kuzmAynısını birebir ben yaşamıştım. Kocama deli gibi aşıkken lisede hoşlandığım kişiyi sürekli rüyamda görüyordum.
Yalnız siz gerçek hayatta bilinçli olarak eyleme geçmişsiniz farklı bir durum.Aklınız biraz karışıkmış demek ki.Neyse zaten değmezmiş o adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?