Bıktım ayni şeylerin yaşanmasından 🤐

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.367
548
29
İyi aksamlar öncelikle
Konu kaynanam kocam çocuğum.
İnanilmaz bir gerginlik var şuan üstümde. Yarin gunlerden pazar ve ben surekli ayni seyin olmasından gerçekten inanilmaz sıkıldım.esim pazar gunleri birtek evde.her pazar kaynanam, eşimle çocuğu cagiriyor evlerine ( bizim aramizda ezelden gelen gerginlik var pek gitmem) istisnasiz her cumartesi aksami bu durum yaşanir.ve esim bana bana sormadan yarin gidiyoruz der.( Hata bende ya bende hep acaba buseferde bizim icin kalirmi bir pazarını bize ayirirmi diye beklentide olurum)
Her defasinda hayal kırıklığı ister istemez moralim bozulur sanki bu evde yokmusum gibi davranilmasi canimi sıkar.. bunu yazarkende gelmis canıma düşmüş atlayabilirim konulari kafaya kafam karisti. Tamam diyor cocugu birakalim biz gezelim diyor.

Simdiye kadar kanser babasini bahane ederdi anlayiş gosterirdim tamam gidin derdim.giderlerdi 1.2 saat durup gelirlerdi sonra beni cikarirdi disari.ama benim yine durum canımı sıkardi.kaynanam asiri kiskanc bir insan sirf beni cikaramasin diye özellikle pazar gunlerini sectigini biliyorum. Cunku işten 5 gibi gelir istese o saatte oglum gelin derdi ama yok haftaici asla çağırmaz hep pazar olur bu.esimde 2 saatlik diye cocugu alir gider.

Kizlar benmi abartiyorum siz olsaniz ne düşünürdünüz?

Eşinizin tek bir gün izni var. O zaman zarfına ailesini, kök ailesini, hatta arkadaşlarını görmeyi sığdırması bana anormal gelmedi. Tek bir gün iznini dinlenmeye ayırıp hiç evden çıkmak istemeyebilirdi, bu da anormal gelmezdi. Çok sıkıntılı bir durum tek gün izin. Sizin açınızdan bakınca eşinizle bir günü dolu dolu geçirmek isteyebilirsiniz anlarım ama adam kaça bölünsün, ona bakınca da ona hak veriyorum.

Bir iki saat oraya gidip dönüşte sizinle ilgileniyormuş zaten. Şahsen bu durum beni rahatsız etmezdi.

Yavrum esiminde bahanesi hazirki ben haftaici yorgunum diyor
Sadece bir iki saatte takılmayın siz planınızı yapın o akşam ya da sabah uğrasin bir iki saat ne güzel sizi zorlamiyormus kimse evde olmayınca sizde o saatte kafanizi dinlersiniz

Tamam onada hak veriyorumda benim asil canımı sıkan kaynanam bunu bilerek yapıyor esimde onlara uyuyor gibi hissediyorum.annesi dediğim gibi asiri derecede kıskanır oglunu benden.ogluda ona uyum sagliyor gibi

Sizi biraz önyargılı buldum.Babasi ağır bir hastalık geçirmiş "bahane ederdi" demişsiniz ne bahanesi zaten bu onun vazifesi olmalı adam kansermis.Tum gün kalmıyor bir veya iki saat kaliyorlarmis .Oh ne güzel sizde i vakitte evde kafanızı dinleyin kitap okuyun bakım yapın onlar gelince dışarı yine hep beraber çıkın.Evlenince erkek veya kadın ailesini silemez onlar hep olacak.

Sadece bir iki saatte takılmayın siz planınızı yapın o akşam ya da sabah uğrasin bir iki saat ne güzel sizi zorlamiyormus kimse evde olmayınca sizde o saatte kafanizi dinlersiniz
Bilemedim ki aksam aksam biraz canim sıkıldı ya sanki bir inat oluştu gibi bende o pazar gitmesin istiyorum ama o beni dinlemiyor.2 saat hemen gelicez diye beni ikna etmeye calisiyor

İnan babasini sevmesem cok sorun çıkarırdim o kesin. Sirf babasi mutlu olsun adam hasta diye bugune kadar anlayiş gosterdim.sanirim kayınbabamda vefat edince kaynanamla bir düello olustu gibi aramizda

Her pazar sabahtan akşama kadar orda vakit geçirse tamam derim ama 2 saat için bu kadar stres yapılacak bir mevzu yok ortada. Siz sevmeseniz de eşinizin annesi ve 2 saat görmekte hakkı olsun artık kadının. Abartmayın.
Görsün elbette o sıkıntı degilde bana inatmis gibi geliyor yaniliyormuyum

Tamam onada hak veriyorumda benim asil canımı sıkan kaynanam bunu bilerek yapıyor esimde onlara uyuyor gibi hissediyorum.annesi dediğim gibi asiri derecede kıskanır oglunu benden.ogluda ona uyum sagliyor gibi

Bence kayınvalidenizle aranızdaki gerilimden dolayı böyle düşünüyorsunuz. Kayınvalideniz nasıl bilerek yapsın tek boş gün oymuş zaten. Hafta içi de eşim yorgun oluyor demişsiniz ki haklı. Eski işim çok yorucuydu halim kalmıyordu işten gelince kim çağırırsa çağırsın gidecek enerjim olmazdı. Bence sizin bu kıskançlık durumu karşılıklı. Günde 2 saat çok takılınacak bir şey değil

o halde siz de daha önümüzdeki hafta pazar günü için şimdiden plan yapıp eşinizle anlaşın. haftaya cumartesi annesi çağırdığında yarın sizinle planı olduğunu söylesin.
hafta içi 5 te çıkıyor olabilir bu çok geç bir saat değil. yorgunsa annesinde yarım saat oturur ama yine görmüş olur. ben anlamıyorum bu anneci kocaları ya. hayır demek bu kadar mı zor.

İnan babasini sevmesem cok sorun çıkarırdim o kesin. Sirf babasi mutlu olsun adam hasta diye bugune kadar anlayiş gosterdim.sanirim kayınbabamda vefat edince kaynanamla bir düello olustu gibi aramizda
Kanser olan babasını ziyaret etmesi demek sizin insafiniza sevip sevmemenize kalmis.Ben şok oldum.

Görsün elbette o sıkıntı degilde bana inatmis gibi geliyor yaniliyormuyum

Bence inat olsun diye değil de, hafta içi çalışıp yorulduğu için kıyamıyordur oğluna belki o yüzden izin gününde çağırıyordur olamaz mı ? Sonuçta 2 saat bu kadar inat yapılıp, nispet olarak algılanacak bir zaman dilimi değil. Biraz iyi gözle bakın bence.

Kanser olan babasını ziyaret etmesi demek sizin insafiniza sevip sevmemenize kalmis.Ben şok oldum.
Yanliş anladiniz.benim.insafimda birseyler olsa simdide olurdu.bak gitme diyorum bir pazar ya dinlemeyip gidiyor
Babasina ben zaten kendimde isterdim gitmesini mevzu babasi degil annesi

Belkide oyuzdendir bilemedim sanırım bizim gelin kaynana duellomuz simdi basladi gibi

Yanliş anladiniz.benim.insafimda birseyler olsa simdide olurdu.bak gitme diyorum bir pazar ya dinlemeyip gidiyor
Babasina ben zaten kendimde isterdim gitmesini mevzu babasi degil annesi
Yanlis anlamadım siz yazdiginiza isterseniz tekrar bakın.

Annesine pek duskun oldugu soylenemez babasina asiri düşkündü.babasini kaybedince annesini sık aramaya basladi kıyamıyor sanırım artık. Onu denedim aslinda gitmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…