Bıktım ayni şeylerin yaşanmasından 🤐

bakın burda evine gelip berabar yaşamak isteyen kaynananlar var, zorla kahvaltıya getilelenler var. seni zorlamıyorlar özgür bırakıyorlar. kocan zorla götürse ne yapacaksın boşananacakmısısn bu sebebeten
Bilmemki hiç oyle birseyle karsilasmadim beni zorlamadi istemedigim seylere ha eğer zorlasaydi buyuk catismalar yasardik buyuk ihtimal

Sen boşuna düşünüp vesvese yapma kendine o onun evladı ve eşini de kaybetmiş biri oğlunu torununu görmek en büyük hakkı çağırmasa bile oğlunun bence gitmesi lazım.sizde anlaşamıyor olabilirsiniz ama görusmuyorsunuz zaten ondan böyle hissediyorsunuz aranız kötü olduğu için onun size inat ettiğini düşünüyorsunuz. Bence nötr bakmaya çalışın. İnat etseydi 2 saat değil tüm gün ve sürekli cagirirdi emin olun o sadece oğlunu torununu görmek istiyor anladığım. Daha anlayışlı olursanız sizde rahat edersiniz içinizde büyütmeyin

Hic oyle bir firsat yakalayamadimki acaba cagirmasaydida gidermiydi gitmezmiydi.cumartesi aksami o telefon calar oglum yarın ponçikle bize geliyorsunuz der
Anladım...ilginç ya
Kv'nin cumartesileri arama gereği duyması
Işini şansa bırakmıyor

Boşver sende 2 saat kafa dinle ohh misss

Kız kızım bırak gitsin ne yapıyosa yapsın 1-2 saatinden ne olacak adam zaten hafta içi yoruluyormus hafta sonuda ana keyfi yapıyor.
Üstüne atlayanı zaten yok bari zevklerinden mahrum bırakma adamı.

Haklısıniz ama iki saat kalan esim ona kalsa yatili kalırlar heralde

Haklısıniz ama iki saat kalan esim ona kalsa yatili kalırlar heralde
O zaman eşinize çok daha anlayışlı olun sizi ve annesini bir arada yürütmeye çalışıyor siz anlayışlı olursanız o daha da rahat edecektir en azından sizin tarafınızdan huzurlu olur . Benim bi tanıdığım 12 yıllık evli ve dip dibe oturuyor kv ile daha 12 yıl boyunca 1 pazar başbasa bir yere gidemediler nereye gitseler kv ile ve adam biseu diyemiyor kadın da kabullenmiş ama çok sorun yaşadı kv ile baş edemedi adam da biseu demediği için öyle gidiyor ve adam her gün iş çıkışı önce annesine uğruyor sonra eve geliyor buda 12 yıldır bu şekilde düşün evlendikleri gün cumartesi ve pazar sabahi kv ile gezmeye gitmisler balayı bilr olmamış basbasa hiç bi tatilleri yok sen çok şükret eşine anlayışlı ol o seni düşünüyor bence sana göre de annesine göre de ayarlıyor

Hadi ya benden beter durumdaymis uzuldum kadina 12 yıl boyle birsey olsa kafayi yerdim heralde

Bir de ben gitmezdim dedi şaşırdım..Kayinbabam çok kötü gitsem mi diye konu açmıştı belki bir kere gitmiştir inşallah.

Daha bu gün aynı rezillik benim evimdede vardı
Şuan gebeyim ve Hamileliğimi burnumdan getirdi eşim ve ailesi. Her hafta sonuna bir buluşma ayarlanıyor . Sinir krizi geçirdim yine . Ama sonuç değişmeyecek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…