- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bilmemki hiç oyle birseyle karsilasmadim beni zorlamadi istemedigim seylere ha eğer zorlasaydi buyuk catismalar yasardik buyuk ihtimalbakın burda evine gelip berabar yaşamak isteyen kaynananlar var, zorla kahvaltıya getilelenler var. seni zorlamıyorlar özgür bırakıyorlar. kocan zorla götürse ne yapacaksın boşananacakmısısn bu sebebeten
Bunada varim cumartesi aksami gitsinler ama bikez olsun annesi aradiginda anne yarin hanimla çocukla gezicegiz birkere yaAbartmıyorsunuz eşiniz desin cumartesi akşamı gelicez diye
Anladım...ilginç yaHic oyle bir firsat yakalayamadimki acaba cagirmasaydida gidermiydi gitmezmiydi.cumartesi aksami o telefon calar oglum yarın ponçikle bize geliyorsunuz der
Haklısıniz ama iki saat kalan esim ona kalsa yatili kalırlar heraldeSen boşuna düşünüp vesvese yapma kendine o onun evladı ve eşini de kaybetmiş biri oğlunu torununu görmek en büyük hakkı çağırmasa bile oğlunun bence gitmesi lazım.sizde anlaşamıyor olabilirsiniz ama görusmuyorsunuz zaten ondan böyle hissediyorsunuz aranız kötü olduğu için onun size inat ettiğini düşünüyorsunuz. Bence nötr bakmaya çalışın. İnat etseydi 2 saat değil tüm gün ve sürekli cagirirdi emin olun o sadece oğlunu torununu görmek istiyor anladığım. Daha anlayışlı olursanız sizde rahat edersiniz içinizde büyütmeyin
Aynen başa gelen cekilir diyip mutlu olmaya bakiyim en iyisi yapacak bisi yokAnladım...ilginç ya
Kv'nin cumartesileri arama gereği duyması
Işini şansa bırakmıyor
Boşver sende 2 saat kafa dinle ohh misss
O zaman eşinize çok daha anlayışlı olun sizi ve annesini bir arada yürütmeye çalışıyor siz anlayışlı olursanız o daha da rahat edecektir en azından sizin tarafınızdan huzurlu olur . Benim bi tanıdığım 12 yıllık evli ve dip dibe oturuyor kv ile daha 12 yıl boyunca 1 pazar başbasa bir yere gidemediler nereye gitseler kv ile ve adam biseu diyemiyor kadın da kabullenmiş ama çok sorun yaşadı kv ile baş edemedi adam da biseu demediği için öyle gidiyor ve adam her gün iş çıkışı önce annesine uğruyor sonra eve geliyor buda 12 yıldır bu şekilde düşün evlendikleri gün cumartesi ve pazar sabahi kv ile gezmeye gitmisler balayı bilr olmamış basbasa hiç bi tatilleri yok sen çok şükret eşine anlayışlı ol o seni düşünüyor bence sana göre de annesine göre de ayarlıyorHaklısıniz ama iki saat kalan esim ona kalsa yatili kalırlar heralde
Yavrum yapsın da bir haftada benim dedigim olsa nolur sankiKız kızım bırak gitsin ne yapıyosa yapsın 1-2 saatinden ne olacak adam zaten hafta içi yoruluyormus hafta sonuda ana keyfi yapıyor.
Üstüne atlayanı zaten yok bari zevklerinden mahrum bırakma adamı.
Her hafta mı böyleYavrum yapsın da bir haftada benim dedigim olsa nolur sanki
Hadi ya benden beter durumdaymis uzuldum kadina 12 yıl boyle birsey olsa kafayi yerdim heraldeO zaman eşinize çok daha anlayışlı olun sizi ve annesini bir arada yürütmeye çalışıyor siz anlayışlı olursanız o daha da rahat edecektir en azından sizin tarafınızdan huzurlu olur . Benim bi tanıdığım 12 yıllık evli ve dip dibe oturuyor kv ile daha 12 yıl boyunca 1 pazar başbasa bir yere gidemediler nereye gitseler kv ile ve adam biseu diyemiyor kadın da kabullenmiş ama çok sorun yaşadı kv ile baş edemedi adam da biseu demediği için öyle gidiyor ve adam her gün iş çıkışı önce annesine uğruyor sonra eve geliyor buda 12 yıldır bu şekilde düşün evlendikleri gün cumartesi ve pazar sabahi kv ile gezmeye gitmisler balayı bilr olmamış basbasa hiç bi tatilleri yok sen çok şükret eşine anlayışlı ol o seni düşünüyor bence sana göre de annesine göre de ayarlıyor
Bir de ben gitmezdim dedi şaşırdım..Kayinbabam çok kötü gitsem mi diye konu açmıştı belki bir kere gitmiştir inşallah.Sizi biraz önyargılı buldum.Babasi ağır bir hastalık geçirmiş "bahane ederdi" demişsiniz ne bahanesi zaten bu onun vazifesi olmalı adam kansermis.Tum gün kalmıyor bir veya iki saat kaliyorlarmis .Oh ne güzel sizde i vakitte evde kafanızı dinleyin kitap okuyun bakım yapın onlar gelince dışarı yine hep beraber çıkın.Evlenince erkek veya kadın ailesini silemez onlar hep olacak.
Her hafta askim istisnasiz her cumartesi telefon calar pazar gunude gidilirHer hafta mı böyle
Yarın benimlesin deHer hafta askim istisnasiz her cumartesi telefon calar pazar gunude gidilir
Daha bu gün aynı rezillik benim evimdede vardıİyi aksamlar öncelikle
Konu kaynanam kocam çocuğum.
İnanilmaz bir gerginlik var şuan üstümde. Yarin gunlerden pazar ve ben surekli ayni seyin olmasından gerçekten inanilmaz sıkıldım.esim pazar gunleri birtek evde.her pazar kaynanam, eşimle çocuğu cagiriyor evlerine ( bizim aramizda ezelden gelen gerginlik var pek gitmem) istisnasiz her cumartesi aksami bu durum yaşanir.ve esim bana bana sormadan yarin gidiyoruz der.( Hata bende ya bende hep acaba buseferde bizim icin kalirmi bir pazarını bize ayirirmi diye beklentide olurum)
Her defasinda hayal kırıklığı ister istemez moralim bozulur sanki bu evde yokmusum gibi davranilmasi canimi sıkar.. bunu yazarkende gelmis canıma düşmüş atlayabilirim konulari kafaya kafam karisti. Tamam diyor cocugu birakalim biz gezelim diyor.
Simdiye kadar kanser babasini bahane ederdi anlayiş gosterirdim tamam gidin derdim.giderlerdi 1.2 saat durup gelirlerdi sonra beni cikarirdi disari.ama benim yine durum canımı sıkardi.kaynanam asiri kiskanc bir insan sirf beni cikaramasin diye özellikle pazar gunlerini sectigini biliyorum. Cunku işten 5 gibi gelir istese o saatte oglum gelin derdi ama yok haftaici asla çağırmaz hep pazar olur bu.esimde 2 saatlik diye cocugu alir gider.
Kizlar benmi abartiyorum siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Gittim elbette kayinbabam icin gittim yas sureci boyunca da ordaydimBir de ben gitmezdim dedi şaşırdım..Kayinbabam çok kötü gitsem mi diye konu açmıştı belki bir kere gitmiştir inşallah.
Evet oda kafayı yememek için kendini işe verdi çok yoğun iş temposu var öyle kafasını dağıtıyorHadi ya benden beter durumdaymis uzuldum kadina 12 yıl boyle birsey olsa kafayi yerdim heralde
Aman askim ya bu hic degismediki bunuda desem iki saat diye canima düşer hic ugrasasim yok git dedim bende zaten herturlu bildigini yapicaksin dedim.Yarın benimlesin de
Cok güzel keske benim çocuğa bakan olsa bende gitsem biraz düşüncelerden uzaklassam ama maalesef arada bi iş var baskasinin yerine giderim okadarEvet oda kafayı yememek için kendini işe verdi çok yoğun iş temposu var öyle kafasını dağıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?