- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bende oyle düşünüyorum ama nerdeeHer hafta gitmemeli , madem gidiyor seninde gönlünü yapmalı diye düşünüyorum
Zaten gitmesi değil, seni yok saymalarina kızıyorsunBende oyle düşünüyorum ama nerdeebari hir hafta deseydiki anne bugun hanimla cikicaz haftaya deseydi biguncuk ya birguncuk
Sende kafanı dağıtacak şeyler bul çocuğunla gez toz vakit geçir kafa dagitacak cok şey varCok güzel keske benim çocuğa bakan olsa bende gitsem biraz düşüncelerden uzaklassam ama maalesef arada bi iş var baskasinin yerine giderim okadar
Ooo bizim oglanls cikmadigimiz gun yok zaten. Severim ben gezmeyi yarim saat bile olsa çıkarız.beni bana yoracak hicbirsey dusundurmeyecek kadar yogun isler lazımSende kafanı dağıtacak şeyler bul çocuğunla gez toz vakit geçir kafa dagitacak cok şey var
Abartmiyorsun haklisin ama tepkini yanlış mı gösteriyirsun eşine söylesen seninle birlikte vakit geçirmek istiyorum diye anlamazmiİyi aksamlar öncelikle
Konu kaynanam kocam çocuğum.
İnanilmaz bir gerginlik var şuan üstümde. Yarin gunlerden pazar ve ben surekli ayni seyin olmasından gerçekten inanilmaz sıkıldım.esim pazar gunleri birtek evde.her pazar kaynanam, eşimle çocuğu cagiriyor evlerine ( bizim aramizda ezelden gelen gerginlik var pek gitmem) istisnasiz her cumartesi aksami bu durum yaşanir.ve esim bana bana sormadan yarin gidiyoruz der.( Hata bende ya bende hep acaba buseferde bizim icin kalirmi bir pazarını bize ayirirmi diye beklentide olurum)
Her defasinda hayal kırıklığı ister istemez moralim bozulur sanki bu evde yokmusum gibi davranilmasi canimi sıkar.. bunu yazarkende gelmis canıma düşmüş atlayabilirim konulari kafaya kafam karisti. Tamam diyor cocugu birakalim biz gezelim diyor.
Simdiye kadar kanser babasini bahane ederdi anlayiş gosterirdim tamam gidin derdim.giderlerdi 1.2 saat durup gelirlerdi sonra beni cikarirdi disari.ama benim yine durum canımı sıkardi.kaynanam asiri kiskanc bir insan sirf beni cikaramasin diye özellikle pazar gunlerini sectigini biliyorum. Cunku işten 5 gibi gelir istese o saatte oglum gelin derdi ama yok haftaici asla çağırmaz hep pazar olur bu.esimde 2 saatlik diye cocugu alir gider.
Kizlar benmi abartiyorum siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Valla sen dogru söylüyorsun gidip tekrar ya allahin belasi adam gitme işte diyesim var tekrarZaten gitmesi değil, seni yok saymalarina kızıyorsunama karşı tarafta onu anlayacak zeka nerede ?
O demiyorki seninke vakir geçirmicem konusma ayni bu sekilAbartmiyorsun haklisin ama tepkini yanlış mı gösteriyirsun eşine söylesen seninle birlikte vakit geçirmek istiyorum diye anlamazmi
Jartiyer giy ne bilim sehvetlendirecek bişeyler giy bak bakalım cıkabiliyo muuuuAman askim ya bu hic degismediki bunuda desem iki saat diye canima düşer hic ugrasasim yok git dedim bende zaten herturlu bildigini yapicaksin dedim.
Firsat verme her hafta olacak is değil, başka bi plan yapValla sen dogru söylüyorsun gidip tekrar ya allahin belasi adam gitme işte diyesim var tekrar
Yaa vissssJartiyer giy ne bilim sehvetlendirecek bişeyler giy bak bakalım cıkabiliyo muuuu
Firsat verme her hafta olacak is değil, başka bi plan yap
Simdi bisey demesen de bu birikmişlik en ufak surtusmede patlayacak biliyorsun değil mi
Cok şükurSizin evliliğinizdeki sorunlar düzeldi mi karpuz
Cok şükurbaya oldu suan sorunumuz bu
Sorun birguncuk ya birgun annesi aradiginda.yaa anne bugun hanimla cikicagiz haftaya geliriz dememesiOnlar duzeldiyse kendine yeni sorunlar mi ariyosun cidden merak ettim. Hayat cidden zor böyle işi inada bindirmissin. Gitsin gelsin seninle de çıkıyomus dışarı ee sorun ne anlamadım gerçekten.
Tek tek cevaplayimhaftaıcı yoruluyordur dogrudur pazar gunu 2 saatlıgıne gıdıyor altı ustu 2 saat cocukla baba dısardayken sızde kendınıze o 2 saatlık zamanı ayırıp ıstedıgınızı yapabılırsınız ? sızı ıhmal etmıyor tum gun oyalanmıyor kı 2 saat daha fazla uyumus gıbı dusunun hatta daha guzel tamamen kendınıze ayıracagınız zamanınız oluyor eger pazar planınız bır ısınız olsa ıhmal edıyor mu
sımdı dogruyu konusalım sırf aranız gergın dıye sırf adı kaynana dıye bu yaklasımınız
sızınde cocugunuz var haftaıcı yorgun sadece haftada 1 gun 2 saat gorusmek ıstesenız de gelın boyle yapsa hosunuza gıder mı ? sızın aılenızle gorusmenıze karısıyor mu esınız ? sız aılenıze 2 saat gıtmek ıstesenız yok dermı ?
Yaa yerimSayin karpuzsizi yorumlarinizdan biliyorum az cok. Asiri ama asiri nahifsiniz. Bu haftasonunu es gecin kisisel bakim vs icin harcayin ama diger pazar icin siz esinize cevap hakki birakmayacak sekilde "plan yaptim pazar icin. buraya gidicez sunu yapicaz diyin" bakalim nolacak. Aslinda esinizin annesiyle girdiginiz de bir ego savasi ama insan arada egosunun oksanmasini da istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?