Bıktım ayni şeylerin yaşanmasından 🤐

Abartmiyorsun haklisin ama tepkini yanlış mı gösteriyirsun eşine söylesen seninle birlikte vakit geçirmek istiyorum diye anlamazmi

Abartmiyorsun haklisin ama tepkini yanlış mı gösteriyirsun eşine söylesen seninle birlikte vakit geçirmek istiyorum diye anlamazmi
O demiyorki seninke vakir geçirmicem konusma ayni bu sekil

Ben -gidicekmisin
O - gidicez ama soz 2 saat hemen gelecegiz geldimizde hazir ol biz cikicaz disari.yada giyin cocugu birakalim biz gezelim.. konuşma bu sekil.bana acik kapı birakmiyor gezmeyelim demiyor herturlu o annesine gidicek bizde gezecegiz sonra

haftaıcı yoruluyordur dogrudur pazar gunu 2 saatlıgıne gıdıyor altı ustu 2 saat cocukla baba dısardayken sızde kendınıze o 2 saatlık zamanı ayırıp ıstedıgınızı yapabılırsınız ? sızı ıhmal etmıyor tum gun oyalanmıyor kı 2 saat daha fazla uyumus gıbı dusunun hatta daha guzel tamamen kendınıze ayıracagınız zamanınız oluyor eger pazar planınız bır ısınız olsa ıhmal edıyor mu

sımdı dogruyu konusalım sırf aranız gergın dıye sırf adı kaynana dıye bu yaklasımınız
sızınde cocugunuz var haftaıcı yorgun sadece haftada 1 gun 2 saat gorusmek ıstesenız de gelın boyle yapsa hosunuza gıder mı ? sızın aılenızle gorusmenıze karısıyor mu esınız ? sız aılenıze 2 saat gıtmek ıstesenız yok dermı ?

Sayin karpuzsizi yorumlarinizdan biliyorum az cok. Asiri ama asiri nahifsiniz. Bu haftasonunu es gecin kisisel bakim vs icin harcayin ama diger pazar icin siz esinize cevap hakki birakmayacak sekilde "plan yaptim pazar icin. buraya gidicez sunu yapicaz diyin" bakalim nolacak. Aslinda esinizin annesiyle girdiginiz de bir ego savasi ama insan arada egosunun oksanmasini da istiyor

Tek tek cevaplayim

Once kendimden baslayim

Anneme.7.24 gidebilirim arkadaslarima gezmeye tozmaya akliniza gelicek herseye ne ben ondan izin alirim nede o bana hesap sorar.

Mevzu ne biliyomusunuz bu olay birkere degil surekli yapıldi bende istiyorumki o bir güncuk dinlesin beni annesi aksam aradığında (annecim yarın gelemiyecegiz kendi ailemle vakit geçireceğim istersen yarin yada bir sonraki hafta gelelim) iste ben bunu istiyorum.ama yapmıyor 2 saatlik diye canima düşüyor

Yaa yerim az önce bir hafta onceden söyledim yarın git ama haftaya pazar gitmek yok dedim tamam dedi ama göreceğiz bakalim dinlicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…