ben görücü usulü evlendim ama eşimi seviyorum... tek anlaşamadığımız noktada aileme gidip kalma noktası oluyor.neyse bayramdan bir hafta önce göndermek istedi gideceğim diye sevinçliydim ki AİLEM sağolsun tüm moralimi alt üst etti
şimdi geliyormuşum eşim haftaya gelecek kaynanaya gidecez 1 gün kaynanada olacağım işte neymiş bayramda 2. gün gidip 3. gün geri kaynanaya döneceğim diye söylenmeye başladılar bile... eşime ezdiriyormuşum onları. ailemde kalcam diyemiyormusum adam erken gönderio ona bile sevinmiyorlar kaynanaya hizmet etcekmişi diğer gelin 1. gün gelip dönüyor sen niye bekliyorsun orayı diyorlar eltimin kendi evi yakın bayramlaşıp dönüyo ben 8 saatlik yoldan gitcem ailemde senin de evin var diyorlar.eşime ben desem birbirimize giriyoruz 2 senedir aynı konular bıktım ben.daha eşim askere gidecek ve bu sorunlar devam edecek ben ailemde kalmak isticem eşim ailemde kal dicek bunaldım herkesten herşeyden...kimse bana karşı anlayışlı değil benden anlayış bekliyorlar yarın gidecektim gelme diyor ailem şimdi
laf geciremiyormusum eşime. ben ailem için eşimle yuvamı yıkayazdım ama halen aynılar...