Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

eşinizin yanında arayın ve hıcbırsey yok gbı konusun

onlar size aynı sekılde kaba saba davranırsa da hiçbirsey demeyın normal konusun ve telefonu kapatınca da tek kelıme etmeyın

eşiniz kendısı gorsun sıze nasıl davrandıklarını

siz şikayet ederseniz sürekli sizden de ileride uzaklasabılır

siz salaga yatın , hep iyiyi oynayın

benim kv böyle ben deli oluyorum meselaaaa:)))

siz karsı tarafa ii oldukca karsı taraf da hıc mı canını sıkamıyoruz dıye sınır olucaktır:KK45::KK45::KK45:

Her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır, senin konuyu ele almadaki yalınlığını çok seviyorum ben de.
Gerçi bu gidişle ben, elde haydarla "Hadi dalalım" diye geleceğim gibi konulara...
Asabım bozuluyor bazen gerçekten Dost, öyle böyle değil. İnsanların haklı yere bu kadar şeye katlanmasına, çirkef insanların arsızlıkla işlerini yürütmesine dayanamıyorum.
Teşekkür ederim :oops:
Bende haksızlığa gelemiyorum
Bana yapılması şart değil
Mesela görümcemin eşi bile bişey dese, niyeymiş X ( yani görümcem ) de çalışıyo sende ona yardım etmelisin diyorum

vala canım buna benzer bır dertte benım basımda bende memlekete gıtmıorum sırf bu kv yuzunden... ezdırme kendını sen alttan aldıgın ıcın oluyor bunlar bıra dışini göster bakalım ne olacak ? madem kb esıne kızdı sana nıye hakaret edıyo kım oluyo ? hem esın de nıye ısrar edıyo sen ara annemı sımseklerı ustune cekme demeler... işin şimşeği mi kalmıs bunlar neye kızsa senı arayıp bagırabıleceklerını mı sanıyolar ? sen nesın onlar için... bır an once esınle konus bu konuyu.. kv bırak arama... ben konusmuyorum bıle... Unutma sen ne yaparsan yap el kızısın onlarn gözünde... üzme kendını ;)

Her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır, senin konuyu ele almadaki yalınlığını çok seviyorum ben de.
Gerçi bu gidişle ben, elde haydarla "Hadi dalalım" diye geleceğim gibi konulara...
Asabım bozuluyor bazen gerçekten Dost, öyle böyle değil. İnsanların haklı yere bu kadar şeye katlanmasına, çirkef insanların arsızlıkla işlerini yürütmesine dayanamıyorum.

Arama canım benim arama. İnadım inat totom iki kanat de, arama. Tribini de at.
Deveye diken, insana ... İşte anladın sen, öyle ol azıcık da.
Ay hafakanlar bastı beni.
Ne kadar acı ama gerçek deveyi diken..... insanlık ölmüş gerçekten benim gibi hümanist bir insanı yoldan çıkardılar ya ne diyeyim ben daha . Ben de hep sinirlenirim böyle insanlara ama benim başıma gelince yutuyorum susuyorum ne acı ve hep çok çok çok üzülüyorum.

vala canım buna benzer bır dertte benım basımda bende memlekete gıtmıorum sırf bu kv yuzunden... ezdırme kendını sen alttan aldıgın ıcın oluyor bunlar bıra dışini göster bakalım ne olacak ? madem kb esıne kızdı sana nıye hakaret edıyo kım oluyo ? hem esın de nıye ısrar edıyo sen ara annemı sımseklerı ustune cekme demeler... işin şimşeği mi kalmıs bunlar neye kızsa senı arayıp bagırabıleceklerını mı sanıyolar ? sen nesın onlar için... bır an once esınle konus bu konuyu.. kv bırak arama... ben konusmuyorum bıle... Unutma sen ne yaparsan yap el kızısın onlarn gözünde... üzme kendını :KK66:
aynen öyle dün eşime dedim el kızıyım işte ne yapsam yok inandıramıyorum iyi niyetime ve benim hayatta ki felsefem şudur ; üç günlük dünya hepimiz göçüp gideceğiz bu hayattan önemli olan insanlık iyilik kötülükten kim kar etmiş ki. AMA YOK BUNLAR NE İNSANLIK NE İYİLİK BİLİR .

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.

canım vallahi ben senin yerinde olsaydım eğer kb kv nin ağzının payını verirdim anladığım kadarıyla sen eşinin kalbi kırılmasın aman büyüklerim diye sesini çıkarmıyorsun . onlarda bunu görünce seni ezik ,vur ensesine al ekmeğini ağzından zannediyorlar büyük bir ihtimalle. eşinin de bi onlara kükremesi lazım bence onların yanında seni en azından bir kere savunması sana böyle davranmamaları gerektiğini hatırlatması lazım. bu ne ya herkes yerini bilsin arkadaşım bu devirde bırak kaynanayı kayınbaba tavrımı çekmek kaldı.

aynen öyle dün eşime dedim el kızıyım işte ne yapsam yok inandıramıyorum iyi niyetime ve benim hayatta ki felsefem şudur ; üç günlük dünya hepimiz göçüp gideceğiz bu hayattan önemli olan insanlık iyilik kötülükten kim kar etmiş ki. AMA YOK BUNLAR NE İNSANLIK NE İYİLİK BİLİR .
Tabi ki kötülük yapma
Ama hak etmiyorlarsa arama yani
Üç günlük dünya bi sana mı üç günlük
Herkes ona göre yaşasa problem olmaz
Sen iyilik edeyim derken kendini ezdiriyosun

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.
Aramak istemiyorsan arama eşin ailesinin Nasıl insanlar olduğunun farkında değilmi ki sana ara diyor ayrıca ben olsam aramazdım bu ne ya onlar tavır yapsın nazlandın sen ara egoları tatmin olsun havalarından geçilmesin valla kusura bakma ama eşinde de iş yok

Tabi ki kötülük yapma
Ama hak etmiyorlarsa arama yani
Üç günlük dünya bi sana mı üç günlük
Herkes ona göre yaşasa problem olmaz
Sen iyilik edeyim derken kendini ezdiriyosun
Size katılıyorum resmen kendimi ezdiriyorum eşim de çanak tutuyor kayınbiraderim sevgilisine sahip çıktığı kadar belki de bana sahip çıkamıyor ailesi de zaten normal değil eziyorlar da eziyorlar. Ha bu arada ben çok cazgır biriyim onların gözünde geçen yaz bi kavga olmuştu inanılmaz hakaretler yemiştim kp den kendimi savundum (iş ve onların binadan ev alma mevzusu olmuştu bende size ne beyfendi yetti karışmayın dedim bu nasıl olay oldu anlatamam kayınpeder bana karşıdan iki yüzlü nankör köpek demişti artık dayanamamıştım o cümleyi kurmuştum bu arada. Görümcemle kv arayıp bir de onlar saydırmıştı zaten ondan sonra kendime gelemedim ve hiç bir şey yokmuş gibi bayram da gittim sarıldım falan nasıl üzülmüştüm anlatamam.

benim ailem yapsa kıyametler kopar:KK43:
sen de kıyameti kopar bundan sonra. nasıl olsa ne yapsan yaranamıyorsun. eşinin ana babası o katlansın, senin ne mecburiyetin var?
sen bunca zaman fazlasıyla fedakarlık yapmışsın. kocana da ailesine de restini çek. en azından kafan rahat eder. izinde de kendi ailene git kal.

Böyle adamlara şaşırıyorum ..
Anne baba eş kardeş ayrımı yapamıyorsan belirli bir olgunluğa erişmemişsin demektir evlenme yani senin neyine arkadaş?
Kendine haksızlık etme çünkü o insanlar zaten ediyor..
Aynı tripleri senin ailenden görse o alttan alırmıydı onuda bir düşün?
Top sende ..
Eşin arkanda olmazsa sen hep kötü olur çıkarsın.

neden aramak zorundasınız ben onu anlamadım.eşinizde düzenli sizin anne-babanızı arayıp konuşuyor mu ki? Ben yeni evliyim belki o yüzden bilmiyorum ama aramam ki ben hiç kv, o da beni aramaz böyle gül gibi geçiniyoruz :) Eşim gelip annemi ara demez , dememeli.Arkadaşım mı o benim ya arayıp muhabbet fln edeceğim.

Kocanız iyi bir adam mı????
Baya bildiğin pasif karısını ezdiren hayat arkadaşına hakaretler edilmesine göz yuman bir adam kendisi.
Hala gelip kocam iyidir demeniz yazık saf gördüm sizi biraz.
Tüm bunları yaşamanızın nedeni kv kp ve görümce değildir.
Herkes sesini kessin o benim karım birdaha tek kelime saygısızlık ettiğinizi duymayayım kötü olur diyemeyen kocanızdır!!!

Böyle adamlara şaşırıyorum ..
Anne baba eş kardeş ayrımı yapamıyorsan belirli bir olgunluğa erişmemişsin demektir evlenme yani senin neyine arkadaş?
Kendine haksızlık etme çünkü o insanlar zaten ediyor..
Aynı tripleri senin ailenden görse o alttan alırmıydı onuda bir düşün?
Top sende ..
Eşin arkanda olmazsa sen hep kötü olur çıkarsın.
almazdı kesinlikle

Size katılıyorum resmen kendimi ezdiriyorum eşim de çanak tutuyor kayınbiraderim sevgilisine sahip çıktığı kadar belki de bana sahip çıkamıyor ailesi de zaten normal değil eziyorlar da eziyorlar. Ha bu arada ben çok cazgır biriyim onların gözünde geçen yaz bi kavga olmuştu inanılmaz hakaretler yemiştim kp den kendimi savundum (iş ve onların binadan ev alma mevzusu olmuştu bende size ne beyfendi yetti karışmayın dedim bu nasıl olay oldu anlatamam kayınpeder bana karşıdan iki yüzlü nankör köpek demişti artık dayanamamıştım o cümleyi kurmuştum bu arada. Görümcemle kv arayıp bir de onlar saydırmıştı zaten ondan sonra kendime gelemedim ve hiç bir şey yokmuş gibi bayram da gittim sarıldım falan nasıl üzülmüştüm anlatamam.
Ay sarılma valla bana bile burdan yettiler

Kocanız iyi bir adam mı????
Baya bildiğin pasif karısını ezdiren hayat arkadaşına hakaretler edilmesine göz yuman bir adam kendisi.
Hala gelip kocam iyidir demeniz yazık saf gördüm sizi biraz.
Tüm bunları yaşamanızın nedeni kv kp ve görümce değildir.
Herkes sesini kessin o benim karım birdaha tek kelime saygısızlık ettiğinizi duymayayım kötü olur diyemeyen kocanızdır!!!
Evet diyemediği için onu hep suçluyorum ama öyle olmadığını söylüyor fakat şunu da görüyorum biliyor musunuz söylese de pek bir şey fark etmez çünkü insanlık yokkk yokkk onu anlayacak kapasite yokkkk hep onlar haklı hep onlar . Ben de diyorum eşime senin ailen evliya mı diye bu kadar iyi mükemmeller hiç bir hatayı almıyorlar üstlerine.Peygamberler tarihinde şu vardır bütün peygamberler günahsızdır fakat hatasız değillerdir onlar da hata yaparlar. Ama kardeş bunlar melek mi evliya mı artık bilemeyeceğim hiç bir zaman hata yapmıyorlar. Hiç öz eleştiri yokkk.

Nemi yaparim, asla aramam ne ne aricam kendilerini iyice birsey sanmislar iyice yüz vermissin...

Ama tüm suc esinde seni bile bile ezdiriyor

Evet diyemediği için onu hep suçluyorum ama öyle olmadığını söylüyor fakat şunu da görüyorum biliyor musunuz söylese de pek bir şey fark etmez çünkü insanlık yokkk yokkk onu anlayacak kapasite yokkkk hep onlar haklı hep onlar . Ben de diyorum eşime senin ailen evliya mı diye bu kadar iyi mükemmeller hiç bir hatayı almıyorlar üstlerine.Peygamberler tarihinde şu vardır bütün peygamberler günahsızdır fakat hatasız değillerdir onlar da hata yaparlar. Ama kardeş bunlar melek mi evliya mı artık bilemeyeceğim hiç bir zaman hata yapmıyorlar. Hiç öz eleştiri yokkk.
Ama işte söyleyiş biçimi de çok önemli demek ki sert bi üslup gerekli anlamıyorlar iyilikten.
Tabi sende de hata var baştan koymalısın tavrını.
Peki bişey sormam sen çalışıyor musun?
Eşin de çalışıyordur herhalde yani ekmeğinizi aşınızı onlar mı veriyor?
Sizden istedikleri ne ki bu kadar sizi hatalı görüyorlar?

Bence ara eşinin yanında ara muhtemelen yine sana hakaret edecekler sen de aç ağzını yum gözünü buyuksunuz diye alttan aldım hep yettiniz artik de başla hakarete içinde ne varsa dök bir güzel hem rahatlarsin. Kapat telefonu eşine de bir daha asla ne ararim ne giderim de.esin de korkar bi daha bisey diyemez.

Back
X