Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

Oylede iste onlar icin birborinizi kirmaya değmez bence ben olsam esimin gönlü kirilmasin diye ararim ama onlar anlamax o başka
Oylede iste onlar icin birborinizi kirmaya değmez bence ben olsam esimin gönlü kirilmasin diye ararim ama onlar anlamax o başka
Zaten hep eşim üzülmesin diye aradım özür diledim üzüldüm ama sustum gittim oturdum evlerine peki sonuç? Hep aynı noktadayız bir çözüm yok. Dejavu yaşar gibi hep aynı şeyler

sakın yorumlara kanıp geri adım atma. eşini seviyorsun diye her türlü hakarete saygısızlığa göz yummak zorunda değilsin. bugüne kadar sustun özür diledin de ne oldu? kıymetli mi oldun? oh ne ala gelen giden sana saydırsın, rahatlasın, sen kendi kendini ye ağla.
eşinin hatrı da bir yere kadar yani. ki eşinin sözleri de saçma. sen ne suç işlemişsin ki, aramazsan kabahatli olacakmışsın? aradın gittin boynunu eğdin de hakaretler bitiyor mu? eşin koca olsaydı kaynın gibi resti çeker sustururdu ailesini.
eşin de en az ailesi kadar bencil canım. hepsi seni şamaroğlanına çevirmiş.
Psikolojim allak bullak oldu onlar yüzünden bıktım inanın 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç yok

eşim gerçekten iyidir ona bir şey diyemem . AMA ailesine gelince şunu söyliyeyim babası babamın çocukluk arkadaşı ve babam bile diyor ki bunlar ne biçim insanlarmış tanıyamamışız . Halam da kv arkadaşı ve söylediği cümle şu bana bir daha kimseye iyi demeyeceğim insan içine girmeyince bilemiyormuş kızım. İnsan içine girmeyince bilemiyor kardeş:KK43:
aileniz yani anneniz babaniz size kp nizin size hakaret ettigini biliyormu

Psikolojim allak bullak oldu onlar yüzünden bıktım inanın 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç yok
o psikolojisi bozuk insanlar yüzünden neden senin de psikolojin bozulsun ki? canına yazık. bu kadar stres insanı hastalık sahibi yapar Allah korusun. gencecik yaşında dert sahibi olmak istemiyorsan bundan sonra kendi istediğini yap. eşin zamanla anlar da geç anlarsa olan sana olur yine.
bak taviz tavizi doğurdu, elinde koskoca bir hiç var. önemli olan önce sensin.

KESİNLİKLE İŞTE BU KELİMELER PASİF EDİLGEN. ben de böyle olduğunu söylüyorum ama kabul etmiyor. Eşimin kardeşi var onun sevgilisi bütün bu tartışmaları biliyor gözü korktu bu yüzden 5 senelik ilişkilerini bitirdi kayınbiraderim yalvar yakar sözlerle kızı döndürdü geri bu arada kayınbiraderim eşimin tam tersi alnını karışlar ana baba dinlemez ama onlar bir kıymetli anlatamam size. Ama bana bize gelince çok fevriler çünkü hep yuttuk ana baba hakkı büyükler aman üç günlük dünya diye diye zehir ettik kendimize o seti eşim kursa kardeşinin yaptığını yapsa o koca çeneleri belki kapanır belki psikolojim bu kadar bozulmaz ağlama krizlerine girmezdim. haftasonu parmağımı salladım inanın ama yok dün yine arayıver diyor şaka gibi...
esin cok yuzsuz kusura bakma o yuzu nasil tutuyor anlamiyorum ozur dilerim biraz agir konustum

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.

sevgili poncik,

esimin annesi ile cok ciddi problemlerim oldu evlenmeden. evlilik kararini aldigimiz gunden itibaren de hic gorusup, konusmadim. esim de hicbir gun bana annemi ara-git demez; buna karsilik ben de hicbir gun "senin annen..." diye baslayan bir cumle kurmadim.

sizde durum soyle farkli ki, ailedeki tum aksiliklere ragmen kor ve topal bir iletisim seklini secmissiniz en basindan. bu durumda yapmaniz gereken, bu kor topal iliskini "saygi" cercevesinde sinirli tutarak devam ettirmek.

inanin cok daha saglikli bir iletisim olacaktir aranizda.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

Konu sahibi bence kocanı tehdit et Walla ciddiyim hep erkeklermi tehdit edecek ?
Anneni falan aramıyordum de eğer uzatırsan bu ewlilik biter de ! Bence de.
Eşin neyin ne olduğunun farkındaymış zaten
Kararlı ol we arayıp sorma kocanda seni sewiyorsa tm bitsin bu ewlilik demez zaten.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.
Git konu aç

konu sahibi. tamamen yanlış hareket etmişsin. kv telefonu sen alcağın zaman kapatmış ya o zaman geri arayıp eşinin yanında kavga çıkartman gerekirdi. çirkef ol biraz. neyse geç değil. bundan sonra arama. şimdi telefonuna ismini tam hatırlamıyorum "call recorder" sanırım indir. her aramayı otomatik kaydeder. kv ile konutuğun zaman güzel konuş annecim niye böyle yapıyon ben ne yaptım beni sevmiyo musunuz falan diye kışkırt evde tek olduğunu da belirt .gelen cevapla sinirlerini bozma o kötü konuşur zaten. sonra da konuşmayı eşine dinlet. intikamcı gördüm kendimi :)

konu sahibi. tamamen yanlış hareket etmişsin. kv telefonu sen alcağın zaman kapatmış ya o zaman geri arayıp eşinin yanında kavga çıkartman gerekirdi. çirkef ol biraz. neyse geç değil. bundan sonra arama. şimdi telefonuna ismini tam hatırlamıyorum "call recorder" sanırım indir. her aramayı otomatik kaydeder. kv ile konutuğun zaman güzel konuş annecim niye böyle yapıyon ben ne yaptım beni sevmiyo musunuz falan diye kışkırt evde tek olduğunu da belirt .gelen cevapla sinirlerini bozma o kötü konuşur zaten. sonra da konuşmayı eşine dinlet. intikamcı gördüm kendimi :)
Bence çok mantıklı ama eşinin yanında konuşsun derim ben tezgah mı kurdun annemede diyebilir

yaşın çok genç o yüzden bir şey demek istemiyorum. ama eşinin ve senin korunma konusunda ihmalkar davranmasında bebeğin suçu yok. benim için kürtaj cinayettir. o yüzden başka yol bulmalısın.

yazın karşılık verdim ama nasıl hakaretler etmişti sonra ben babayım yok sinirle çıktı falan kv aramış atayız biz muahbbeti falan lafları bir duyun. Ben anne hiç kendi ailemden ayırmadım sizi dedim onlara hediye aldıysam size de aldım onlara gittiysem size daha çok geldim dedim bana karşıdan ne dedi size yemin ediyorum hiç ekleme yapmıyorum ALDIYSAN OĞLUMUN PARASIYLA ALDIN HEDİYEYİ DEDİ:) ne dersiniz bunlara diyecek laf çok ama ailem o şekilde yetiştirmedi beni

onlar hiç bir zaman senin ailen olamazlar görmen gerekn kadar gör konuşman gerektiği kadar konuş ,
benimde kv hiç bir zaman kesenize bereket demez kesene bereket OĞLUMMM der sanki sadece oğlu çalışıyor ,
oğluda kesene bereket karıcım der ,o lafını tekrar eder.
ben hiç bir zaman onlara benim ailem olarak bakmadım bakamıyorum zaten,

aileniz yani anneniz babaniz size kp nizin size hakaret ettigini biliyormu
Evet belli bir bölümünü hepsini anlatmadım üzülmesinler diye babam zaten kp arkadaşı ama arkadaşlığı kesti onu arayıp haklayacakti ama ben müsade etmedim.

bizi gunaha sokma canım yaaa

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.
Ben 26 yasina kadar yasadiklarimdan şunu cok net anladim ki, biz hakli ve masumken alttan aldikca, karsidaki hic yoktan sorun cikaranlar uslanmiyorlar, her seferinde baska bi sorun cikariyolar, hem de dozaj artıyor.. En guzeli, gerektiginde seviyeli sekilde tavrini koymak.. Ay her sey daha kotu olur diye korkmak anlamsiz, bu tiplere ne kadar alttan alirsan al, ortami berbat etmek icin bisey bulurlar..
Esinle aran nasil? O ne diyor ailesinin yaptiklarina_

Acilen çalışın ya ezdirmeyin kendinizi erkeğin eline vakmazsaniz bu kadar yapamazlar.
Benim kiler de senijkinden halliceler.calismasaydim aynısı olurdu.

sevgili poncik,

esimin annesi ile cok ciddi problemlerim oldu evlenmeden. evlilik kararini aldigimiz gunden itibaren de hic gorusup, konusmadim. esim de hicbir gun bana annemi ara-git demez; buna karsilik ben de hicbir gun "senin annen..." diye baslayan bir cumle kurmadim.

sizde durum soyle farkli ki, ailedeki tum aksiliklere ragmen kor ve topal bir iletisim seklini secmissiniz en basindan. bu durumda yapmaniz gereken, bu kor topal iliskini "saygi" cercevesinde sinirli tutarak devam ettirmek.

inanin cok daha saglikli bir iletisim olacaktir aranizda.
Ama saygı karşılıklı olur biz de bende var saygı başka kimse de yok. Ve o kadar yorgunum ki anlatamam.

Back
X