- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Çekiç sesini çocukların yapacak hali yok bence,çıkıp konuşun ev sahibi diye çekinmenize gerek yok.Kızlar yemin ederim canıma tak etti buraya taşındığımızdan beri güm güm güm pat pat pat tak tak tak yeter ya. nedir bu çektiğim üst komşudan ev sahibimiz olduğu için birşey de yapamıyoruz bakın, biz buraya 2 yıl önce taşındık ama taşındığımza bin pişman olduk evde tam 3 çocuk var biri evde topuklu ayakkabı giyer tık tık tık öbürü güm güm ama öyle böyle değil en ufağı bağıra bağıra ağlar her gece şimdi biri sabahtan beri çekiçle oradan oraya vuruyor. biz çocukları hep uyarıyoruz canım yapma bak rahatsız oluyoruz diye onlar tamam abla birdaha yapmayız, sonra akşam oldu mu lafımı sözümü unutup güm güm güm koşma sesleri evde top oynama ağlama bağırma sesleri bende aldım sopayı tavana bir vurdum ama öyle bir vuruş olamaz onun yüzünden tavan zedelendi herneyse bir vurdum ses mes kesildi en ufak tık yok ama yarım saat geçtikten sonra yine devam, bakın bugün hafta sonu değil mi o kadar koşuşturduk şunu bunu yaptık şöyle bir sessiz ortamda yatıp uyumak benimde hakkım değil mi bıktım artık ya kızlar ne yapayım ben bu çocuklara yaaa ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için bir şey söyleyin ya annesi bile uyarmıyor onları ya bu nasıl insan ya ? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çekiç sesi olmayabilir de benim üstten de geliyor arada öyle bi ses, çocuk biberonunu vuruyormuşÇekiç sesini çocukların yapacak hali yok bence,çıkıp konuşun ev sahibi diye çekinmenize gerek yok.
Eski oturduğumuz yerde yapıyorlardı tak tuk çekiç sesleri balkonda ki giderin yerini değiştirmeye çalışmış kadın neymiş diğer yer tıkalıymış su gitmiyormuş tıklalı falan değil gıcıklığına yapıyordu balkonun diğer köşesinden su deliği açmış bütün sular hop bizim balkona doluyordu,annemler şikayet edeceğini söyledi edeceklerdir hatta kadının kocası araya girdi kadının kocası bile karısının hareketlerinden şikayetçiydi.Çekiç sesi olmayabilir de benim üstten de geliyor arada öyle bi ses, çocuk biberonunu vuruyormuş
evet 3. sınıf 2 si diğeri 5 yaşında
Bizim de yan komşumuz çok gürültü yapıyorlar gece gündüz demeden sürekli kavga ediyorlar kaynanasını dovuyo kadın artık bıktıkKızlar yemin ederim canıma tak etti buraya taşındığımızdan beri güm güm güm pat pat pat tak tak tak yeter ya. nedir bu çektiğim üst komşudan ev sahibimiz olduğu için birşey de yapamıyoruz bakın, biz buraya 2 yıl önce taşındık ama taşındığımza bin pişman olduk evde tam 3 çocuk var biri evde topuklu ayakkabı giyer tık tık tık öbürü güm güm ama öyle böyle değil en ufağı bağıra bağıra ağlar her gece şimdi biri sabahtan beri çekiçle oradan oraya vuruyor. biz çocukları hep uyarıyoruz canım yapma bak rahatsız oluyoruz diye onlar tamam abla birdaha yapmayız, sonra akşam oldu mu lafımı sözümü unutup güm güm güm koşma sesleri evde top oynama ağlama bağırma sesleri bende aldım sopayı tavana bir vurdum ama öyle bir vuruş olamaz onun yüzünden tavan zedelendi herneyse bir vurdum ses mes kesildi en ufak tık yok ama yarım saat geçtikten sonra yine devam, bakın bugün hafta sonu değil mi o kadar koşuşturduk şunu bunu yaptık şöyle bir sessiz ortamda yatıp uyumak benimde hakkım değil mi bıktım artık ya kızlar ne yapayım ben bu çocuklara yaaa ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için bir şey söyleyin ya annesi bile uyarmıyor onları ya bu nasıl insan ya ? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Evet şikayet etme hakları var aşırı gürültüden,kanunda değişti artık ev sahibi -kiracı fark etmiyor,konu sahibinin bahsettiği çocuklarda küçük değil ki 9-10 yaş arası 3. Sınıfmış evin içinde eğer top oynuyorlarsa mesela oynanmayacağını bilirler bence.İnsanları kendi evlerinde polisemi şikayet edeceksiniz gidin başka ev tutun siz biraz fazla takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana yakında zaten siz şikayet etmeden onlar git başka ev bul derler canım
Şikayet edin canım,kaynanası da kurtulur en azından.Bizim de yan komşumuz çok gürültü yapıyorlar gece gündüz demeden sürekli kavga ediyorlar kaynanasını dovuyo kadın artık bıktık
kızım uyaniyo hep gürültüden
Top konusunda sana katılıyorum canım ama konu sahibi çocukların ağlamasına kadar takıntı haline getirmiş ayrıca polise şikayet ederse yenibir ev bulmak zorunda kalır benceEvet şikayet etme hakları var aşırı gürültüden,kanunda değişti artık ev sahibi -kiracı fark etmiyor,konu sahibinin bahsettiği çocuklarda küçük değil ki 9-10 yaş arası 3. Sınıfmış evin içinde eğer top oynuyorlarsa mesela oynanmayacağını bilirler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?