- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
bayagı bi sinirlenir...siz gece çıksanız ne tepki verır ona göre konuşcam ?
hafta sonunu siznle gecrmemesi dışarda olması evlilkte bence olmaz ne kadardır evlisinz çoluk çocuk varmı bunlarda önemli etken ama çeklmezMerhaba K.K üyeleri;
Benim sıkıntım yine ve yine eşimle ;
Hemen konuya giriyorum.Pazar günü arkadaşlarıyla dışarı çıktı.Saat gece 24 civarı geldi.Benimde uykum gelmişti ama geneden onun gelmesini bekledim.Neyse eve geldi naptınız falan dedim geç kaldın dedim.Biliyorum bi daha olmaz dedi sonra konuşmadı pek benimle.
Bende geziyorsun geliyorsun gene mutsuzsun dedim.Bu lafı çok sinirlendi bana dünyayı mı bağışladın sanki diye çıldırdı.Bana hakaret etmeye başladı tabi bende ona.
Ben ağlamaya başladım her zaman ki gibi.Çok sinirleniyorum bu huyuma ama böyleyim...
2 gün konuşmadık..
Daha sonra kahve yaptıracaktım ters bi şekilde içecek misin dedim bu sefer de sona sinirlendi.Uslubunu düzelt dedi bende saygı istiyorsan saygı ver dedim.
Ve yine konuşmuyoruz.Gene hakaret gene bilmem ne çok bunalıyorum artık...
Tutumum nasıl olmalı sizce artık veya ben mi hatalıyım ki.
Ozman aynen böyle devaö ya senle çıkıcak ya da senınde arkadaşlarında çıkmana izin verıcek .bayagı bi sinirlenir...
bilmem gezip geldiği için keyifli olur sandım evde çocuk bakan taraf bendimadam yorgun gelmiş olabilir laf sokmussunuz eşinizin hakeret etmeside cok yanlıs.Kahve icer misin diye ters soylemende olmamıs ya düzgünce sorucaktın ya da susucaktın.
2 yaşında çocugum varSizde kendi arkadaş gurubunuzla eğlenin,
hatta eşinizden daha geç bir saatte gelin evinize ki o da rahatsız olsun.
belki bir nebze ne hissettiğinizi anlar.
şu koca müsfetteleri yüzünden hayatınızı kısıtlamayın kendinize zehretmeyin
biraz elinizi çekin üstünden ilgilenmeyin boş bırakın.
ya çok iyi olur yada berbat... ona göre çizersiniz yolunuzu sonrasında.
ama nasıll çok bunaldım benHa dendiğindiğinde boşanılsaydı evli çift kalmazdı emin olabilirsiniz
İkinizinde kendinizi düzeltmenize ihtiyacınız var
geç gelemem ki eve2 yaşında çocugum var
ben her sene düzenli olarak boşanıyorumTek sorununuz esinizin gece cikmasi ve geldikten sonra surat yapmasi mi? Siz disari ciksaniz neden sinirleniyor? Madem gece cikmak sinirlenilecek bir sey kendisi neden cikiyor? Evlilikte bu tarz seyleri asamadiktan sonra surdurmenin anlami yok bence ama siz en son gecen sene de bosanacagim demistiniz. Bilemiyorum o yuzden.
o zaman da adam kendini hep haklı görüyorrrrrAy yerim ben seni.
Uzulme canim olur boyle seyler.
Hiiiiic uzatmayin.
Git yanina simariklik yap
Barisin
Anlamadim? Fikir istememis miydiniz?ben her sene düzenli olarak boşanıyorum
geçen senede boşanıcam demişsiniz lafınıza istinaden yazdımAnlamadim? Fikir istememis miydiniz?
E dememis miydiniz? Ki dediyseniz de sebebini sormadim,yargilamadim. Neden tersleniyorsunuz ki bana?geçen senede boşanıcam demişsiniz lafınıza istinaden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?