Bıktım boşanıcam artık

2 yaşında çocugum var

o zaman çocuğu babaya bırakıcaksınız
arkadaşlarımla program yaptım, çocuğa bu akşam sen bakacaksın diyeceksiniz.
kem küm edebilir, yakıştıramayabilir
(bu tarz adamlar kendileri dışarda sabahlayabilirler ama hanımları evde olmalı modunda olduklarından genelde istemezler)
ama sizde aynen şunu diyin lütfen. bende insanım, benimde arkadaşlarımla gezmeye tozmaya eğlenmeye kafa dağıtmaya ihtiyacım var. kaldı ki bu çocuğu ben tek başıma yapmadım, neden tek ben bakayım. babasısın bakacaksın. bu kadar.

evin hizmetçisi ve çocuk bakıcısı olarak görüyorsa sizi işiniz zor.
bunu denenekte fayda var. belki insan olası gelir nemelazım

evet ani patlamalarımız ve sonrasında uzatmalarımız çok fazla

çok teşekkür ederim yargılamadan cevap verdiğiniz için deneyeceğim bakalım inşallah insan olur

siz boşanamazsınız minvalinde bilemiyorum falan dediniz ben salak değilim ki
Bilemiyorum demek siz bosanamazsiniz demek degil, biraz daha normal konusursaniz. Kararsiz olabilirsiniz,baska sorunlariniz da olabilir esinizle zaten ben o sebeple sordum baska sorununuz var mi su anda dedim. Gecen seneki sorunlarinizi bertaraf etmis olabilirsiniz neticede ben sizinle ysamadigim icin bunu bilemem oyle degil mi?
Bence gece cikma konusu ise tek sorun,esinize cifte standart yapmamasini soyleyebilirsiniz. Sizin arkadasiniz yok mu mesela bazen cocugunuzu esinize emanet edip arkadaslarinizla cikabilmelisiniz. Benim oglum 28 aylik bazen sadece babasiyla vakit geciriyor ki bu da gerekli zaten cocuk psikolojisi icin. Bence esinizle sakince konusun,ama sakince,benimle konustugunuz gibi konusursaniz bir yere varamazsiniz

eski konularına baktım. iddia oynuyor, annen şikayet ediyor, devamlı boşanıcam diyor, ev işlerine yardımcı olmuyor, hakaret de var... bilemedim yani sizin derdiniz de eve geç gelmesi mi? adamla günlük kavga ederek bi eyre varamazsınız. ya kalıcı olarak çözün ya da görmezden gelin.

ayrıca bu konu özelinde bakarsak adam bişey yapmamış siz direkt saldırı moduna geçmişsiniz. kahveyi ters sormuşsunuz, o da ters cevap vermiş. bundan daha doğal ne var? siz ondan saygı beklerken kendiniz saygı gösteriyor musunuz düşünün bi. ha bu durum tüm olayların birikmesi sonucu olmuş olabilir ama çözüm ters davranıp trip atmak değil.

ama nasıll çok bunaldım ben

geç gelemem ki eve
Siz hep suçlayarak konuşursanız karşı taraf kendini korumaya alacaktır suçlu bile olsa
Bu bir savunma mekanizmasıdır
Böyle değilde siz duygularızdan olayı sizin pencerenizden değerlendirmeyi anlatabilirseniz sizi anlayacaktır. Mesela gecikti diyelim "sen nerdeydin? Neden geç kaldın? Bu gelme saati mi?" Tarzı yorumlar yerine "geç kaldığında ben üzülüyorum, seninle vakit geçirmek istiyorum, seni özliyorum." derseniz daha yapıcı olursunuz böylece hem kendinizi hem de eşinizi yıpratmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…