• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım böyle akrabalarımdan!

29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
Kime ne arkadaşım baba parasi yediginden yiyorum cokta iyi yapiyorum kime ne? De!

40 yaşındayım hala baba parası yiyorum hem de kızımla beraber
oooh sefam olsun baba benim para benim kime ne

40 yaşındayım hala baba parası yiyorum hem de kızımla beraber
oooh sefam olsun baba benim para benim kime ne
daha da gel kızım yanımıza istersen ev alayım diyor
o milletlere inat gitsem mi acaba:KK14:

Pardonda kimin parasını yiyeceksin,millete ne,,,anlamıyorum insanları, demekki evlensen bu seferde koca parası yiyor diyecekler...ne diyim Allâh gönlüne göre versin,herşeyin hayırlısı

O akrabalar genelde nedense akşama kadar evde seda sayan izleyen, ya da çocuk iş ev arasında aklını sıyırmış ekonomici hatunlardan çıkıyor. Evet kadınlar, nedense onlar daha acımasız oluyorlar!

Ülkenin kanayan yarası bu, binbir emek verip bir okul kazan gene binbir emek verip bitir ama sonuç ne? HİÇ... sonra da ardından toplum ve mahalle baskısı gelir... İşte o baskıyı göstereni baskılayın, pişman edin sözlerine susmayın bence... iş bulamadın mı dedi, hadi sen bul gireyim de...

Akraba değil, akbaba onlar. Hiç aldırma. Hatta onların kim olduğunu biliyorsan ağızlarının payını ver. Bir daha konuşamasınlar. Sen bir öğretmen olarak atanamıyorsan, iş bulamıyorsan bu senin ayıbın değil.

Benim esimde atanamYanlardan her gittigim yerde ne o bu senede mi atanamadi vs... diyorlar.. cokta tinn ... herhalde baba rarafin laf ediyor genelde onlar kenfinde hak görūr... ben anne nizin yerinde olsam akrabalari sustururum . Kiz bizim para bizim kimin icin kazaniyoruz derim sonucta sizin etkilenmemeniz lazim.. annenizle konusun sizi muhattap etmesim..

ne mezunusun ? ya millet konuşur durur, bu kadar takma kafana ki rahat rahat ders çalışabilirsin.

Onlara neeeeee ya.
Herkes calismak zorundami yada evlenmek zorunda mi ben anlamiyorum bu psikopat insanlari.
Pis dedikoducular..

malesef bizdede var su akraba derdi! Yoksa akrep mi demeliydim ... Akrep bile az kaldı suan :)) ben de yaklaşık sekiz ay işssiz kaldım ve aynı senin gördüüğün muameleleri gördüm! Şimdi öyle bir işe girdim ki, hepsi tek tek arayıp iş istiyorlar yada iş aradklarını suan calıstıkları işten memnun olmadklarnı soyluorlar! Yani canım etme bulma dunyası, bırak onlarda bulacaklar zamanla :)))

29 yaşındayım herkes dedikodumu yapıyor evde kaldı kocalmış baba parası yiyor . en yakın akrabalarım dedikodumu yapıyor. zamanında atansam bunlar olmazdı. çok üzgünüm çok. çalışıodum 600 tl ordanda sözleşmem doldu. şimdi evde kpss ye hazırlanıyorum evde dersaneye gitmiyorum aileme yük olmamak için. eski kitaplarla video izleyerek hazırlanıyorum. ama artık çöktüm ben hiç birşey yolunda gitmiyor iş arıyorum bi yandan bulamıyorum benden torpillisi önüme geçiyor hemde hiç bir mezuniyeti vasfı olmadığı halde. ama insanlar bunu bilmiyor işte sanki iş buldumda bilerek çalışmıyormuşum gibi. bana bide baba parası yiyor damgası vurdular ben bunu nasıl hazmedeyim bunu diyen yakınım biri ben bu insan eve geldiğinde hoşgeldin bile diyemem içimden. dışardan yargılamak basit bende isterdim bi yuvam işim olsun kahretsin olmuyor işte.
Bazı insanlar kendilerinde olmayıp da başkalarında olan şeyleri saygısızca eleştirmeyi çok seviyorlar. Ağızları torba değil ki büzesin. Boşa doluya konuşuyorlar işte. Şimdi burda seni eleştiriyorsa gidip başka bir yerde, başka birini eleştiriyordur. Ağzını toplayamaz ki. Agiz ağız değil, dedikodu kazanı maşaALLAH. Boşver gitsin. RABBİM öyle bir mutluluk nasip eder ki milletin ağzı açık kalır. Elbet zamanı vardır. ALLAH'IN kararının tecelli etmesini bekle...:KK52:

Verin ağızlarinın payını. Kime ne sizin naaptığınızdan. Herkes kendi işine baksın.
Sanki baba parasıyla o bar senin,bu klup benim geziyorsunuz ki öyle dahi olsa akrabalarınızı ilgilendirmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun

4 yıllık okul mezunuyum işim var eşimle iyiyiz idare ediyoruz benim akrabalarımın tek sorunu benim kilolarım.ben bile dert etmiyorum onlar kadar onlar benden dertli bu konuda:KK53:

Ailenin o kişileri konuşturmaması lazım canım. Benim kuzenim var 28 yaşında. Oda evde ders çalışıyo tüm akrabalar kıza sürekli şakayla karışık evlende git diyo kendi babası bile evlende git artık diyo yazık üzülüyorum kızın haline

siz kız cocugusunuz tabi babanız size bakacak 40 yasında olsanız da...diyelim ki evlendiniz ve bosandınız. yine aileniz sizin yanınızda olacak... teallahm yaa..

Kıme be bu kadar takma mıllet her zaman laf yapıcak bısr bulur işe gırsen evlensen onada bulurlar laf bellıkı sen sessızsın o yzuden sallıyolardır

Takılmayın milletin ağzına laf lazım,
Belli ki ortalık sakin, sanırım alevlendirip huzursuz etmek isteyen insanlar var,
Aldanmayın,kime ne !!

Baba parası yiyor'dan daha güzel bir iltifat düşünemiyorum kendim için. Evet babamın parasını yiyorum ve ölene kadar çatır çutur yemeye devam edeceğim, her bir kuruşunu harcayacağım. ;)

Back
X