- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhahah varvaravara gulusu nasil yaagiyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
anlayamıyosun da konuşmalarını kim bilir neler diyolarHhahah varvaravara gulusu nasil yaa
:)))))))) aynen canımVaravaravara ben anladım seniii bende yaz geliyor ya çok görürüm artık onları.
bekarım biliyorum :))))
verirsen hergün ister
sen dilekçeyle mi ilişkiye giriyosun....günlük hayatta da böyle konuşuyorsan normaldir
Canım benim, ben de geçen gün işyerinden çıktım 2 durak sonraya yürüyorum biraz yürüyüş yapayım diye sırf. Caddeye geldim 20_25 yaşlarında biri ağzında bişeyler geveliyerek bişey dedi ama anlamadım bir bakışı vardı Afedersiniz o bakışla beni soydu geri giydirdi resmen öyle pis bi bakış .bişey diyemedim hızlı hızlı uzaklastim ordan .gözü dönmüştü resmen ALLAH ıslah etsin ama biz en azindan ben çok savunmasiziz gücümüz yetmezki öyle okuzleregiyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
sen dilekçeyle mi ilişkiye giriyosun....
antalyanerde yasiyorsun