Bıktım bu barzolardan kıroladan.. nasıl kurtulacağız

neslim07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
130
104
36
giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin

giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
Hhahah varvaravara gulusu nasil yaa:KK48:

Canım benim, ben de geçen gün işyerinden çıktım 2 durak sonraya yürüyorum biraz yürüyüş yapayım diye sırf. Caddeye geldim 20_25 yaşlarında biri ağzında bişeyler geveliyerek bişey dedi ama anlamadım bir bakışı vardı Afedersiniz o bakışla beni soydu geri giydirdi resmen öyle pis bi bakış .bişey diyemedim hızlı hızlı uzaklastim ordan .gözü dönmüştü resmen ALLAH ıslah etsin ama biz en azindan ben çok savunmasiziz :KK43: gücümüz yetmezki öyle okuzlere :KK43:

Karnım burnumdayken bile o bakışlardan laf atanlardan arabayla duranlardan selektör yapanlardan korna çalanlardan peşime takılıp takip edenlerden kurtulamadıysam daha da kurtulamam bakalım belki çocuk olunca dışarıda rahatlıkla gezebilirim kimbilir :emir_bebek: :KK12: :63:

X