- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
merhabalar 3 yıllık ewliyim eşimin annesi babası yok teyzesi ve diğer teyzesinin kızları var yani sık görüştüğümüz onlar ama en çok teyzesinin kızıyla görüşürüz eşim onları ailesi benimsemiş hatta beni istemeyede onlar geldi yani bi nevi dünürler ben evlenirken hatta nişanımda başladı olaylar halada dewam eder tamam bende çok kırıldım ama uzatmıyorum sineye çekiyorum koskoca insanlarla inatlaşcak değilim tabikide annemlede eşimin teyzesinin kızının arasında bazı tatsız olaylar oldu ama annem bunlara sünger çekmeyi bir türlü bilemedi en azından benim hatrım için ablamda öyle gördükleri yerde kadına laf sokuyorlar mesela geçen düğüne gittik annemler eşimin tarafıda ordaydı 11 aylık kızım var ablam gitti eşimin teyzesinden aldı kızımı hem bizden çok görüyorsunuz hemde sürekli sizde çocuk dedi yeter birazda biz sewelim dedi yerin dibine girdim beni hiç umursamyorlar düşünün 3 yıllık ewliyim annem sadece 1 kere yemeğe çağırdı dünürünü yani asla tenezzül etmiyor kadın ona bişey yapmadı aslında mesela eşimin tarafı bize gelir yemeğe annemide ararım sizde gelin diye gelmez en azından bizde görüşsünler istiyorum onada hayır diyor annem ameliyat oldu geçen sene işte eşimin teyzeleri dedi geçmiş olsuna gidelim diye evde yokum diye yalan söylettirdi yemin ediyorum bıktım artık banada pek gelmezler evim küçükmüş bide o olay ver ewim birincci kat 2+1 ama onlara küçük geliyo her geldiklerinde annem evin çok basık hawasız diyor eşimle aram açılcak sonunda ve asıl sorun şu kızımın ocakta doğum günü var ve çok hevesliyim yapmak istiyorum yani iki ailede bulunsun istiyorum ama annem yine gelmem diyo ewin çok küçük çok kalabalık olur diyor aslında o eşimin ailesini istemiyor bazen ağlıyorum sinirden torununun hatrı için gelebilir ama istemiyo kızıma 15 günlükten beri ben baktım bi kere bile demedi yemeğini temizliğini yapabiliyomusun diye nasıl anne nasıl sorumsuzluk anlamıyorum bıktım artık