Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iki aile anlaşamıyorsa bir araya getirmek için hiç uğraşma canım.anneni konuşmalarına dikkat etmesi için uyarabilirsin ama tavırları değişmiyorsa çok da umursama.bu durumun evliliğini kötü etkilemesine izin verme
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de intihar eğilimli olmuştum bir ara kendi çocuğunu rezil ettiklerinin farkında değiller. azıcık huzuru çok görüyorlar.[/QU
umarım artık atlatmışsındır kesinlikle rezil oluyoruz insanlar kimbilir neler düşünüyor ama umrunda değil sanki dünyaları istiyorum ondan
hayır canım atlatamadım ne yazık ki... kaynanam ile annem 2 ay sırayla çocuğa bakmak için geliyorlar ve 2 ay kalıyorlar. annem uyumsuz bir insan sabah günaydın gece iyi geceler deme alışkanlığı bile yoktur ve kendini hep haklı ve mükemmel görür eşimin en ufak bir davranışına bile surat asar ve beni çenesiyle yer bitirir ben de böyle yaşamaya çalışırım huzursuz mutsuz. ama çocuk için çekiyoruz işte.
hayır canım atlatamadım ne yazık ki... kaynanam ile annem 2 ay sırayla çocuğa bakmak için geliyorlar ve 2 ay kalıyorlar. annem uyumsuz bir insan sabah günaydın gece iyi geceler deme alışkanlığı bile yoktur ve kendini hep haklı ve mükemmel görür eşimin en ufak bir davranışına bile surat asar ve beni çenesiyle yer bitirir ben de böyle yaşamaya çalışırım huzursuz mutsuz. ama çocuk için çekiyoruz işte.
cnm söyliceklerimi yanlış anlama ama eğer huzurunu annen bile olsa bozuyorsa hiç takılma boşver. çağırma tavrını koy anlasın hatasını cocuk gibi tavır yapmanın uzatmanın anlamı yok .
cnm söyliceklerimi yanlış anlama ama eğer huzurunu annen bile olsa bozuyorsa hiç takılma boşver. çağırma tavrını koy anlasın hatasını cocuk gibi tavır yapmanın uzatmanın anlamı yok .
annen hep ben olayım, ben tek olayım, ipler hep benim elimde olsun diyen biri gibi.
malesef onu değiştiremezsin.
yerinde olsam, davetimi yapar gelme ve gelmeme tercihlerine saygı gösterirdim. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin. hem dünürler çok sıkı dost olmak zorunda değiller. çok önemli durumlarda bir araya geldiklerinde küs olmasınlar bence yeter. önemsememeyi öğrendikçe mutsuzluğun azalır
annen hep ben olayım, ben tek olayım, ipler hep benim elimde olsun diyen biri gibi.
malesef onu değiştiremezsin.
yerinde olsam, davetimi yapar gelme ve gelmeme tercihlerine saygı gösterirdim. isteyen gelsin, istemeyen gelmesin. hem dünürler çok sıkı dost olmak zorunda değiller. çok önemli durumlarda bir araya geldiklerinde küs olmasınlar bence yeter. önemsememeyi öğrendikçe mutsuzluğun azalır
bence eşinin kendi anne babası olmadığı için onları dünürü olarak görmüyor olabilir. yani ablanınkilere gidip seninkilerle muhattap olmamasının nedeni bence bu. sonuçta annesi değil teyzesi ve kuzenleri senin dünür dediklerin. yine de tabii daha yapıcı davranabilir ama içinden gelmiyor ve dünür olarak görmediğindende kendisini görüşmeye mecbur hissetmiyor sanırım. üsteleme derim ben. sen istiyorsan samimi olursun ama annen olmak zorunda değilki şekerim.
Bir anne kızının mutluluğu için çok değil 2 saatçik numaradan yüze gülmeyi kabul edemiyorsa hiç üzme kendini. Daha sen demeden annen demeliydi "kızım d.günü bahanesiyle toplayalım herkesi, bir kek bir kısır da olsa ağzımız tatlanır, ele güne karşı dünürler birbirine pek saygılı dedirtelim" diye.
Bir anne kızının mutluluğu için çok değil 2 saatçik numaradan yüze gülmeyi kabul edemiyorsa hiç üzme kendini. Daha sen demeden annen demeliydi "kızım d.günü bahanesiyle toplayalım herkesi, bir kek bir kısır da olsa ağzımız tatlanır, ele güne karşı dünürler birbirine pek saygılı dedirtelim" diye.