• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIM BU ESKI EŞTEN

Sende aynısını yap
Konuşma
Olgun bir davranış değil o ayrı
Ama senle konuşmak istemeyen adama ne konuşuyorsun

Bir de su var. Zaten konusulacak kadar medeni bir insan olsaydiniz bu duruma gelmezdiniz. Bu adama taviz vermeye gerek var mi? O nasil sadece kendini dusunuyorsa, sen de artik sadece kendini dusunup ona gore isine nasil geliyorsa o sekilde cocugu alabilirsin ya da alamazzin demelisin.
Adamin degismesini beklemek hata olur. Adamla medeni bir sekilde cocuk var diye konusabilmeyi umit etmek de hata. Konusulmuyor. Gorduk. Konusulacak seviyede olsalardi boyle olmazdi zaten.

Valla aslında bu süreçte çok işime gelen bir taraf yok.Cocuk bu hafta sonu zaten babasına gidecekti.Bu sene de kurban bayramında babasıyla olacak.Yani babası hafta sonu alıp bir hafta kalmadı için benden izin isteyecekmiş.Eger izin verirsem ben de ailemin yanına gidebilirim.Yalniz kalmam yani.Ama adamın bu tavrından ötürü pazar çocuğu getirmesini pazartesi tekrar almasını isteyeceğim.O adam iyilikten anlamıyor çünkü.Varsin yalnız kalayım be yapayım.Ailem uzak bu arada 5 saat yasadigim yere.Cocuk arife günü saat 13.00 da gidip bayramın 4.günü 18.00 da geleceği için onların yanına gidemiyorum.

Kızıma telefonu babası aldı benim telefonumla konuşmak istemediği için.Bu yaşta malesef herkesin telefonu da var.Bazen evde yalniz bırakıyorum iyi oluyor bir yerde.Evet anne yokmuş gibi davranılıyor olması beni rahatsız ediyor.Bir de bu cocuk aracılık yapmak zorunda değil ki psikolojik olarak çok yıpratıcı bisey bu.Kizima da bunu söyledim haklisin anne dedi.Ama adam anlamıyor.Hayatinda da kimse yok.Ailesi var ve onlarla yaşıyor.Bekar 4 kardeş anne ve baba olarak.

Bu daha büyük bir sorun. Eski eşiniz sizi be otoritenizi yok sayıyor. Telefon gibi bir kararı tek başına veremez. Ayrıca bu yaşta herkesin telefonu olduğuna katılmıyorum, ev telefonu kullanabilirdiniz evde tek kaldığında ulaşmak için. Zaten eşiniz telefonu sizinle muhatap olmamak için almış şimdi de sizinle muhatap olmuyor işte. En başta kabul etmişsiniz bu durumu. Çocuğunuzun aracı olmasına izin vermeyin. Kendisinin sormadığı sorulara cevap vermeyin. Kurallar belli, o zaman zarfında görüşüp getirsin çocuğunuzu, ek görüşme istiyorsa sizi aramak zorunda. Siz karşılıklı iletişimde olmazsanız çocuğunuz büyüdüğünde birinize annemleyim birinize babamlayım der nerde ne yapıyor ruhunuz duymaz.

Eski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
Ben 4 çocuklu eski eşi engelledim..konuşma verimli ve sağlıklı olmadığı sürece konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Benim evimde yaşadıkları için çocuklarla alakalı kararları ben alırım..onun dışında görüşmekmi istiyor çocuklarla görüşsün..herkezin cebi var.

Adam zaten beni evliyken de adam yerine koymuyordu.Her kararı kendisi vermek istiyordu.Yeni bir durum değil yani bu durum.Baktim yine aynı şekilde davranıyor ve çocuk arada kalıyor bende artık tavrımı tamamen değiştireceğim.Benim için de zor olacak ama ıyilik hak edene yapılır.Beni adam yerine koymayani ben de adam yerine koymayacağım.

Eski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
Yasal sürenin dışında bir kalma söz konusu ise gönderme. Seni insan yerine koyup muhatap almayı öğrensin en azından çocuk konusunda.

Adam zaten beni evliyken de adam yerine koymuyordu.Her kararı kendisi vermek istiyordu.Yeni bir durum değil yani bu durum.Baktim yine aynı şekilde davranıyor ve çocuk arada kalıyor bende artık tavrımı tamamen değiştireceğim.Benim için de zor olacak ama ıyilik hak edene yapılır.Beni adam yerine koymayani ben de adam yerine koymayacağım.
aynen çok doğru söylüyorsunuz..çocukların en az negatif etki alması için sağlıklı bir diyalog olabilseydi iyi olurdu ama bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. Çocuk arada kalmaz...derdinizki ben bakıyorum ben ilgileniyorum herşeyiyle benim yanımda yaşıyor burası dingonun ahırı değil🤣🤣🤣🤣heaayyyyttttt💪💪💪💪💪😁

Back
X