Bıktım bu hayattan :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nasıl huzurlu olacagına inanıyorsan öyle yap
mutsuz ve huzursuz bir ortamda çalışmak çok zordur bilirim
evinden daha çok orda vakıt geçirdigi için insan orda huzur bulamayınca bütün hayatı kabusa dönüyo.....

arkadaşlar dün biraz patronla konuştuk bugünde dayanamayıp yine geldim işe ama onları değil kendimi düşündüğüm için evde güzel bir cv hazırladım şimdi burdan heryere başvurcam ve gelen güzel bir teklifte bırakıp gitçem şuanlık burdayım ama:1closedeyes:

süpersin canım ya...
bencede bu kriz döneminde iş bulmadan bırakma burayı....
inşallah hakkında hayırlısı olsun....:teselli:

sen işine bak valla ebn çalıştığım yerde daha kötülerini yaşadım 4.5 senedir burdayım ama şuan iyi olmasa bile güzel bi maaşım var heşyin başı sabır bende başlarda çıkmayı çok istedim ama iyiki çıkmamışım işine sarıl bazı şeyleri görmezden gel kimseyle arkadaş olamk zorunda dğeilsin sen kendi işine bak diğer arkadaşların dediği gibi işlerini mail üzerinden haletmeye çalış elinde belge olarak kalır sabır canım sabır

aslına bakarsan sana hakvermiyor değilim bende istifa etmeyi düşünüyorum ama biraz borçlandık 1 yaşında oğlum var onun için sabrediyorum dediğin gibi bende çalışmak istemiyorum herkesden bıktım nefret ediyorum herkes çok çıkarcı olmuş dost diye bişey yok

Maaşını almadıysan devam et, maaşını aldıysan aklına ne gelirse söyle. Sizin gibi iş ahlakını bilmeyenlerle çalışamayacağım de.

Bende yeni işe başladım daha 1 ay olmadı.Beni de dışladılar herkesten bi azar işittim en sonunda usta var o benim dedikodumu yaparken ben duydum sonra ustaya hiç yakıştıramadım yaşınıza ve size dedim bana bir de sert çıktı.Bende gittim patrona işten ayrılmak istediğimi söyledim.Patronda sebebini sordu bende sebebini söyledim.Patron tüm personeli odaya çağırdı ve uyardı şimdilik kimse birşey demiyo hiç kimmseylede muhatap olmuyorum.Dışlıyolar beni.Aman dışlasınlar çokta umrumdalardı.:icecream:
Benim burada kendimi geliştirmem lazım onlara meydan bırakamam:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…