Bıktım bu hayattan :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba bayanlar ya biliyorum cok fazla konu açıyorum bugünlerde kusura bakmayın sıkıyorum sizisenağlamaiş yerimde muhasebede çalışıyorum demiştim bu şirkette ben daha 4 aydır çalışıyorum.daha yeniyim yani inanın bana cok çaba verdim.halada veriyorum inanırmısınız tuvalete gitmeye vaktim yok yemin ederim..ama arkadaşlar beni hiç istemiyo birbirleriyle cok sıkı fıkılar beni dışladılar iyi bişey yapınca görünmüyo hata yapıncada duymayan kalmıyo ağlamaktan bıktım artık.son olaya patladım artık.ben şirketlerle mütabakatı bilmiyordum yerine girdiğim kişide göstermedi.bi şirkette hata yapılmış bende iki gün önce gelen evrakları gösterdim bunlar nolcak diye diğer muhasebeci bunun seninle alakası yok dedi diğer arkadaşla alakalıymış ona verdim.neyse herşey normal bugün kıyamet koptu neymiş efendim mutabakat tutmuyormuş ben onları girmemişim diye...ben dedim siz öyle dediniz diye bana ner derse beğenirsiniz yalan söylüyorsun dedi.patronlarda o eski eleman diye ona inanıyor...şimdi yapacağım iş yarın maaş alacağız alınca daha işe gelmemek onları yüz üstü bırakmak ne dersiniz bana akıl verinsenağlamasenağlama

LÜTFEN CEVAP VERİN ARKADAŞLAR YA:1no2:

iş hayatında ögrendigim en önemli şey şudur;
işlerini asla sözlü olarak halletme!
hele ki unutkan bir patronun varsa....
bi çok sorun yaşadım ben de senin gibi işe ilk girdigimde
sinirden oturur ağlardim
ama sonra çareyi attıgım her adımı yazıya dökme yoluna giderek buldum
yazıyorum ne yapılacaksa yada ne yapıldıysa patrona imzalatıyorum
dosyaya koyuyorum
yada mail olarak yolluyor okundu onayı alıyorum
ne aylar sonra geçmişte yapilmiş işlerin tartışması çıktıgında üste çıkabiliyo ne de ben kötü hissediyorum sengözlerimebaksanab

işten falan ayrılma
hayat başlıbaşına mücadele demektir
kolay olanla herkes başa çıkar
zor olanı yap ki hem kendine güvenin gelsin hem de birilerine kapak olsun :smiley-cool:

her attığım adımı yazıya dökememki çünkü sorumluluk bana ait ama en küçük konuda tepeme çıkıyorlar ya birde maaş konusunda da cok kötü akşama kadar kendimi paralıyorum aldığım asgari ücret gördüğüm kötü davranışta cabası millet oturduğu yerden kazanıyo bu parayı zaten yol parası falan derken bana bişey kalmıyo

Şu zamanda asgari ücretle bile iş bulunamazken bence bırakma işini
İş yerinde hep bu tarz sorunlar olabilir diğerlerinin yıldırma politikasıdır bu
Yıldırırlar çekergidersin ve mutlu olurlar.Amaçlarına ulaşmış olurlar.
Niye bu fırsatı onlara vereceksin ki
Duyma görme sen kendinden eminsen boşver 3. kişileri
Emeklemeden yürümeyi öğrenemezsin.
Ama bana biraz da sanki sen az para alıyorsunda çalışmak istemiyorsun gibi geldi.
İşteki sorunda yanına ballı ekmek oluyor.
Sevgiler

canım ya ıs hayatında herkes bırbırının ayagını kaydırmaya bakar bu her ıs yerınde vardır mutlaka.
oyuzden pes etme bence ısı ogrenmeye bak gosteren olmasa bıle sor zaten ısı bıldıkten sonra ısınıde yaptıktan sonra sana karısan olmaz bıde arkadas konusuna gelınce onlar kendılerıne gore bır ortam kurmuslar senıde tanıdıkca ıclerıne alırlar dıye dusunuyorm.egerkı zamanla alısamazsan ozaman ıs ararsın ama ınan evde bos oturmaktan ıyıdır bı yerde calısmak kımseyı takma sen kendı ısıne bak bosveeerr

ya parasını cok dert ettiğim yok sadece hem bu kadar emek hem kötülük karşılığındada bu kadar maaş doğrumu hiç bir iyi yön bulamıyorum bu iş yerinde:a015:

işi bırakmak yerine durup kendini kanıtlaman gerekir gurba çok doğru söylemiş herşeyi yazıya dök başın kesinlikle ağrımaz

ise yeni baslamisin bence normal biraz daha gayret et ama zamanla onlarda sana alisacak bakta gör artik cok kolay is bulunmuyo ki

ya bayanlar her gün bir posta ağlamaktan bıktım amasenağlama

işyerinde işi bilip başarmak kadar çalışma ortamının huzurlu olup olmamasıda çok önemli.zaten şartlar zor.işe isteyerek severek gitmek başka.istemeyerek gitmek başka.bu sizin performansınızıda etkiler.birde dönüp kendinize bir özeleştiri yapın.arkadaşlarınıza davranışlarınızda bir sorun varmı.hayır ben oldukça iyiyimdir diyebiliyorsanız o zaman iş ortamınızda bir gariplik var.sizi niye dışlıyorlar.ana okulumu orası.mümkünse başka bir iş arayın.ama bu zamanda ne kadar zor olduğunuda biliyorum.allah kolaylık versin cnm:teselli:

Sakin is yerinden cikma ...

Sen neden meydani onlara bos birakiyorsun kötükedihüso...Seni kabul etmek istemiyorsalar, kendileri gitsinler ... onlarin amaci o zaten, seni bunaltip bir an önce gitmeni saglamak istiyorlar ....a.s

Sen simdi cooook sakin bir sekilde, sakin kavga gürültü etmeden patronunla bu konuyu konusacaksin, ha patron sana inanmiyormu, tamam bundan sonra her seyi yazili yapacaksin, en ufak noktayi yazili yap ....

Ve bunden sonrada is arkadaslarina pek pas vermeden güzelliklen patronlarinla arani düzeltmeye calis, yani onlarla iyi ol, gerisini bos ver ...

Ben her ne pahasina olursa olsun illaki bir is yerinde sabir etmem gerektigni düsünmüyorum!!!

Tabiki kendimi bir limit koyarim, yok surasi hosuma gitmedi cik, yok arkadaslar böyle yapti cik, yok patronun burnu egri cik yani bunu demek istemiyorum, sabir ederim belirli bir süre fakat eger sabah kalktigimda ise gidecegimi düsündügüm zaman karnim agrimaya basliyorsa, is yerine vardigim zaman allahim ne isim var benim burda diye düsünüyorsam, her gün ise gitmek bir iskence oluyorsa, o zaman mutlaka baska bir is bulmak icin ugrasir o isten cikarim...:1closedeyes:

Benim sagligim önemli, benim ic huzurum önemli, iki üc kurus daha az kazanirim belki ama isime seve seve giderim..

Isinden cik demiyorum kesinlikle zaten bu senin tercihindir....lakin ne pahasina olursa olsun cekmek ve katlanmak zorunda degilsin....

Segiyle:teselli:

Şuan çalıştığım iş yerimde ilk günler yeter ya diyordum bıktım artık ayrılıcam..İnanırmısın sabah işe gelirken ağlayasım geliyordu.Pazar günleri tatilim zehir olurdu yarın işe gidecem diye..
Ama ayrılmadım işte...
Ne yaptım biliyormusun..Herkes nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladım..Çok rahatım burdaa şimdi.2,5 yıl oldu..
Sanada tavsiyem çalışanları gözlemle nasıl iş yapıyorlarsa hangi tavırları sergiliyorlarsa sende aynısını yapp

haklısın bitanem,işyerinde huzursuz olmak kadar kötü bişi yok, ben de çeşitli işyerlerinde bu deneyimi yaşadığım için biliyorum. ama iş hayatında malesef insanlar böle, en güvendiğin, konuşup dertleştiğin kişi bile yeri geliyo ufacık bişiyden seni hemen satabiliyo. iş hayatı işte hiçbizaman gerçek ilişkiler kurulamıyo, ama yeni bi iş bulmadan bunu bırakma derim ben, huzursuzsan elbette verimli de olamazsın,ayrılmak istemeni haklı buluyorum kendi açımdan, ama önce yeni bir iş bul öyle ayrıl ayrılcaksan derim.

aynılarını bende yaşadım.6 ay sabrettim ama bir baktım ki saçım dökülmüş bir tutam yüzüstü bıraktım intikamımı aldım bence sende al.mutlu olmadığın bir işte çalışma.tmm iş bulmak kolay değil ama bir daha bu dünyaya gelmiyceksin.ya savaşacak onlar gibi basit olacaksın ya da onları hayatından çıkaracaksın ben 2. yapabildim çünki yapım bu kimseye kötülük yapamıyorum.işten çıktığımda sanki üstümden yük kalkmıştı.patronlar zaten genelde 2 yüzlü oluyor onlar işlerini yaptırsınlar tek dertleri o.onlar bizim kadar duygusal değiller iş hayatında öle olsalardı patron olamazlardı zaten.

arkadaşlar napsam boş ne etsem boş sanki kendileri cok iyi iş yapıyolarmış gibi şimdi diğer odadan bana laf atıyolar herkes işini doğru dürüst yapsın yoksa çeksin gitsin gibilerinden laf atıyolar bişeyi beceremiyorsunuz falan filan:1no2:

Durum böyleyse ve haklı olduğunu düşünüyorsan git söylemek istediğin herşeyi söyle onlara...
Gerekirse alır çantanı çıkarsın..
Bu kadar bencil olabileceklerini düşünmemiştim

Bu işten çiksan başka bi işyerinde olmayacakmi sanki sakin işten çikmayi düşünme....

aglayıpta neden üzüyosun kendini yanındaki arkadaşlarına inat işyerinde hedeflerin olsun daha iyi yerlere gelmek için çaba ver bana göre. neden çıkasınki birkaç dengesiz yüzünden işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…