Bıktım bu hayattan :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ilk zamanlar olur böyle hatalar önemlı olan büyütmemek bu kadar çok sonuçta alt tarafı bana göre bir mutabakat bugün o carıyı düzeltmediysen yarın düzeltirsin bu kadar sorun olupta seni ağlatacak kadar büyütülmemesi gereken birşey laflarda çok çirkin sen eğer burda pes edersen yarın başka bir yerde ilk hatanda yine pes edeceksin ayrıca o işi çok bilen kişiler sor bakalım ilk işe girdiklerinde hiç mi hata yapmamışlar önemlı olan telafisi olmayan hatalar yapmamak geri sende kağıtların üstüne kurşun kalemle not al yarım kalan işleri nedenini yaz öyle ınankı çok rahat edersin geçmişe dönüp baktığın zaman kım ne demiş neden o iş yarım kalmış diye savunmanı yaparsın

iş hayatında olan şeyler bunlar...
demekki seni kıskanıyolar ki ayağını kaydırmaya çalışıyolar...
başka yerlere başvur ama başka bi işi garantilemeden ayrılma derim ben...
bu zamanda millet iş bulamıyo...
ya bulamazsan benim gibi depresyona girersin walla.
devir kötü iş yok...
biraz idare et bence..her yaşadığın senin için deneyim oluyo ve hayata daha donanımlı devam ediyorsun...
mücadele et elbet birgün seni kabullenecekler...,
o insanlar yüzünden işsiz kalmaya değer mi?

böyle iş arkadaşları mı olurmuş...bak bence kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran...ne olursa olsun hakkınıda savun...ne yani senden önce başlamışlarsa ne özellikleri var....bişeyi merak ettim bunlar seninle uğraşmaktan çalışmaya fırsat bulabiliyorlarmı...

ne kadar ayıp bişey ya..

aynı işyerinde insan birbirine böyle yapar mı?

hergün yüzyüze geldiği birine insan nasıl bu kadar saygısız ve acımasız davranabilir?

ayrıca gökyüzünde dans arkadaşımın da dediği gibi bu düzeltilemeyecek bir hata değil ki..

ayrıl yada ayrılma diyemem arkadaşım,sen karar vereceksin ama kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap,kimseye ezdirme kendini...

bir kaç dengesiz için ağlayıp yıpratma kendini değmez...

bence bu vasıfla bu tarz bi iş bulabilirsin kendini başkaları için paralamaya değmez. Bugün böyle yapan insanlar yarın öbrgün seni boş yere kapının önünne koyabilirler, kendini bir hiç için harcatma derim. Ama eğer kariyerin için ii bi yerse eğer mücadele et ve patronlarının sana güvenmesini sağla. Bu yazıları birçok tecrübe yaşadığım için yazıyorum...

cnm inan bana bende çalışıyoken hergün azarı işitiyodum üstüne bide çalışıyodum böle 4 ay çalıştım sonra canıma tak dedi işe gittim kahvaltımı yaptım sonrada çektim geldim eve önce işini bul sonrada çıkarsın ama işini bulmadan çıkma derim ben sana

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :enbuyukkk:biraz önce benden önce bu bölümde çalışan arkadaşların kendi el yazısıyla bana aldığı notları gösterdim onlara bakın dedin ben hiç öğrenmediğim şeyi yapmadım ki haklıyım bunlarda öğrendiklerim hatam varmı yok olsada tek tük onlarda hatasız insan olmaz dedim:jeyyar:kalktı bana sen alınma dedi cok sinirliydim ve herkese her an bağırabiliyorum sakın kızmayalım birbirimize dedi şuan iyiyiz ama dediklerinizi unutmucam her dediğinizi yapıcam saolun gerçektenhihoyyyt

canım iş yerindeki huzursuzluğun giderildiğine çok sevindim inan asla hiç bir zaman yılma dimdik ayakların üzerinde dur hayat acımasız ama sen bi şekilde bu acımasızlığı yeneceksin ben buna inanıyorum bitanem sevgiler

cnm bıraz once actın dığer ama ıcerığı aynı olan konuya tam yorum yapcakken kapandı burdan devam edım bend
oncelıkle iş seçımıde eş seçımı kadr onemlı hayatta vaktımızın çoğu ısyerınde gecer gercekten mutsuzsun bellı ozmn durma cık derım mutsuz calısmaktansa evde otur daha ıyı hem ıcınden gelmeyen bı işi yapmanın kımseye faydası yok:1closedeyes: ayrıca bıde yazmıstınkı avansımı alıp cıkcam resmen kacmak gıbı olmuş bence öle bıseyı sakın yapma bende 80 kışı ıle calısıyorum ve ıdarı ısler sorumlusuyum bızm basımıza bıkac kez gelmstı ınan cok sınır bozucu bıseyy asla yapma sevmıyorsan cık gıt ama kacmak bı cozum deıl sevgılerr

bayanlar bişeyin değiştiği yok yeni konu açmıştımda buraya aktardılar...herşey aynı bugünde bir sürü fırça yedim bıktım artık bıktım...

canım herşeyde hepsi beni üzüyor onlar beni düşünüyormuki bende düşüneyim allah aşkına intikamımı alcambenneyaptımki

Her İşin Kendine Göre Zorlukları Var..Kimse Anasından Doğduğunda Bir İşi Çok Profesyonel Olarak Yapıyo Değildi..Bence Ayrılma Ve Kendini Kanıtla.!sengözlerimebaksanab

Canım hayatının her döneminde olduğu gibi iş hayatında da güçlü olmalısın.
Onlar sen üzüldükçe yıprandıkça daha çok üstüne gelirler
Hem başka bir işe girdiğinde Allah korusun daha beter bi durumla karşılaşmayacağın ne malum
Özel sektör böyle güzelim.
Ezilmeye meyilli olanları ezerler.
Sen dik duracaksın. İşine gereken önemi verip yapacaksın. Onları da takma.
Hanımefendiliğini bozma..
Ve yıkılma. Kaçma
Allah yardımcın olsun.

kızlar hergün bağırıyolar çağırıyolar burda ayakçı gibi oldum...hadi oldum diyelim ama bana hiçbir bok(afedersiniz)yapmıyorsun boş gelip boş gidiyorsun diyolar ve bugün patronumm dedi bu lafı oysa dediğim gibi wc ye gidecek vakit bulamıyorum bazenn nasıl kalayım söyleyin bana:1no2:

canım herşeyde hepsi beni üzüyor onlar beni düşünüyormuki bende düşüneyim allah aşkına intikamımı alcambenneyaptımki

anladım kadrıylan kıncı bı ınsansın ama ne demısler öfkeylen kalkan zararla oturur oyuzden mantıklı duşunmelısın ve bu kadr nefret ettığın bı yerde hala neden calısıyorsun hemen cık

sabah gelmeyince beni arayacaklar zor duruma düşecekler eminimhihoyyytne diyeyim telefonda sizce:jeyyar:

sabah gelmeyince beni arayacaklar zor duruma düşecekler eminimhihoyyytne diyeyim telefonda sizce:jeyyar:

patronuna acıkla ısyerındekı sorunlardan ve cıkmayı dusunduğunden bence vee ole telde yalan solemek hıc hoş deıl durust olmak en guzelı bence :1closedeyes:

eğer çıkmayı düşünüyorsan ve nediyeceğini düşünüyorsan deki zaten ben sizin işinize pek yaramıyordum ,daha verimli eleman bulursunuz diye istifa ediyorum(işten ayrılıyorum ) dersin....

sana iş hayatımda yaşadığım bir şeyi anlatayım ben de senin gibi bir işe başlamıştım orda 3 tane kız arkadaş vardı birbirleriyle sıkı fıkı,her neyse hep beni ayakçı gibi kullanırlardı bende oraya hergün 3 vasıta ile gidr 3 vasıta ile gelirdim,aç kaldığım günler çok oldu,evden ekmek getirirdim,yerdim bazen yetmezdi açım,param yok,dayanırdım,kızlar meğer ben açlıkla mücadele ederken işyerinin mutfağında yemek pişirip yerlermiş,ve beni bir kere bile davet etmediler,ama banada yemek yiyoruz demiyorlar,yanımdaki kız sık sık işim var gelcem deyip kaytarırdı,meğer sigara içermiş,benim hergün ayaklarıma kara ssular inerdi ,aç takat...neyse bir gün yine kız işim var gelcem diye gitti öbür dükkanda diğer kızla oturmuş muhabbet ediyor bende onu bekliyorum ,iş oldu sıkıştık ,ben yeniyim napcağımı bilmiyorum ,neyse patronmuydu beni diğer şubeye gönderdi bende kızı oturuken gördüm ve bastım fırçayı...o ooo dedim biz yukarda napcağımızı şaşırdık sen burda oturup muhabbet edip sigara içiyorsun...o da anladı hatasını,zamanla benide aralarına almaya başladılar..sanki düşman gelmiş başlarına ...bende çok ağladım onlar yüzünden sonra herşey değişti,kızlardan biri işten çıktı onun yerine beni verdiler,yine işim ağırdı ama en azından başımda buyrukçu yoktu..sonrada benim olduğum yeri devrettiler bende içinde dahil,patron beni isteemdi..ondan sonra ben yeni patronumla çok iyi anlaştım adama bnaa kızı gibi davrandı ,hiç aç kalmadım,onlar ne yiyorsa bende yedim...bana yardım ettiler,temizliğe bile,satışa bile..beni çok sevdiler,sonra diğer patron kızlarla anlaşamadı,bir kısmını işten çıkardı,beni tekrar çağırdılar ,patronla beni paylaşamaz oldular ,bende tabiki canım patronum Allah razı olsun onu seçtim nihayetinde ,bana emek harcayan,beni adam yerine koyan,beni kızından ayırt etmeyen...sabredersen senin sonunda ben gibi olabilir..rabbim mazlumun ahını yerde koymaz merak etme...bende sıkıntı çektim ama sonum ferahtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…