biktim bu irkciliktan

Evet evet o poşularını takıp ağzından salyalar akıtarak gezsinler herşey bitti poşu takma şalvar giyme özgürlüğü eksik kaldı zaten başımıza ne geldiyse o krolar yüzünden geldi gayette medeniyeti kro kisvesi altındaki o yaratıklarla ölçüyorum nesillerinin tükenmesi dileğiyle :)
Sen ne dediğinin farkında mısın?? Sitede ırkçılık yapmak yasak. Nesilleri niye tükensin ?????? O kastettigin terör olmasın sakın???? 30 milyon insanı yani bu ülkenin yarısını zan altında bırakmak çok edepsizce

Sen ne dediğinin farkında mısın?? Sitede ırkçılık yapmak yasak. Nesilleri niye tükensin ?????? O kastettigin terör olmasın sakın???? 30 milyon insanı yani bu ülkenin yarısını zan altında bırakmak çok edepsizce

teröristleri kastediyorum evet neden zorunuza gitti bu kadar :)

teröristleri kastediyorum evet neden zorunuza gitti bu kadar :)
Zoruma giden 30 milyon şalvar giyen vatandaşımızı terör yaftası vurmaniz. Bu sizin haddiniz değil. Benim eşim Diyarbakırlı. Ben bir Türküm. Sen ise kardeşlik istemeyen ırkçı birisin. Bu çok yanlış

Yahu zaten genelleme yapmadım ki her şalvar giyeni terörist sanmıyorum tabi ki arkadaş ta bunu anladı ama işine gelmeyen kısımdan yürüyor bana yok çoluk çocuk demeden öldürelim mi köyleri yakıp yıkalım mı :) biz onlar kadar gaddar olabilseydik soyları kurumuş olurdu zaten ama onlar ki kendi ırklarından insanları bile öldüren minicik bebeğe kurşun sıkan :) birde diyorki tabi ki seni sevmezler :) yahu bu kadar mı rezil olur bir insan burda bana laf sokacak diye teröristleri savunacak hale gelmiş nasıl bir ezikse artık :)

valla o konu çok farklı asıl doğu da ırkçılık almış başını gidiyor. 1,5 yıl çok doğuda bir yerde görev yaptım. tabi ben de güneydoğuluyum ama acayip fark var. ben hiç ayrım yapmamıştım daha doğrusu ayrımın ne olduğunu o yaşıma kadar bilmiyordu düşün. dillerini bilmiyorum diye git öğren deyip, aralarında konuşup gülüp aaa senin hakkında değil diyen, polisle nişanlıyım diye kaldığım misafirhanenin basılması, arabayla taciz etmeler... ooo yani... adı Türkiye ama orda farklı bir hayat var malesef. yani ben seni anladım zaten de sadece kıyafet konusuna takılmıştım. onu da anladım şimdi açıklayınca ;)

Almanların ırkçı olduğunu bilmeyen yok bence.
Aslında bu bizim ülkemizde de var bizde de var.

Yaşadığın zorluklar cidden çok üzücü,umarım kısa sürede kurtulursun emeğini çöp etme dayan.

Sanırım çok bir şey kalmadı değil mi?

Zoruma giden 30 milyon şalvar giyen vatandaşımızı terör yaftası vurmaniz. Bu sizin haddiniz değil. Benim eşim Diyarbakırlı. Ben bir Türküm. Sen ise kardeşlik istemeyen ırkçı birisin. Bu çok yanlış

sen haddini bil neyin yandaşı olduğun çok belli türkmüş kanı bozuk sende konu şalvarla bitiyor yani sana göre öylemi :)kardeşmiş :) ırkçıyım evet ve gurur duyuyorum bunla senin canından can gitmedi tabi ne kadar güzel değil mi bizim evlatlarımız kardeşlerimiz abilerimiz şehit olsun sen gel bana yaz kardeş olmayı çekil git karşımdan yanlışı doğruyu senin gibi birinden öğrenmek :D iki gram beyninle akıl verme git kocanın elini öp yalakalık yap :) türkmüş

Şalvar konusuna nerden gelindi bilmiyorum ama hiç birimiz geldiğimiz yeri unutmayalım anadoluda çoğu kadın basma şalvarı ayağından çıkarmazdı.

Medeniyiz desekte hala çevremizde,annemiz,ninelerimiz basma şalvarını giyip penyesiyle kara lastikleriyle dolaşıyor.

Keza sadece kadınlarımız değil,güneydoğuda ve doğunun bazı illerinde de giyiliyor.

Şimdi Adana,Urfa,Mardin,Erzurum bazı köylerinde çok yoğunlukta bu şalvarlar.Oranın erkekleri terörist mi şimdi?

valla o konu çok farklı asıl doğu da ırkçılık almış başını gidiyor. 1,5 yıl çok doğuda bir yerde görev yaptım. tabi ben de güneydoğuluyum ama acayip fark var. ben hiç ayrım yapmamıştım daha doğrusu ayrımın ne olduğunu o yaşıma kadar bilmiyordu düşün. dillerini bilmiyorum diye git öğren deyip, aralarında konuşup gülüp aaa senin hakkında değil diyen, polisle nişanlıyım diye kaldığım misafirhanenin basılması, arabayla taciz etmeler... ooo yani... adı Türkiye ama orda farklı bir hayat var malesef. yani ben seni anladım zaten de sadece kıyafet konusuna takılmıştım. onu da anladım şimdi açıklayınca :KK66:

Arkadaşım senin gibiler var çok şükür ve asla lafım yok sana ama o kadar azınlıktasınız ki sende bana hak ver benim abim şehit olmadan önce ben de bilmezdim en yakın arkadaşım da doğuluydu ve abim için başsağlığına bile gelmeyince ben anladım ki bizden kardeş olmaz oluyor ve bunun gibi aslında gerçek yüzlerini abim şehit olduktan sonra gördüğüm insanlar ben de boşuna konuşmuyorum ama laflarım senin gibi vatanını sevenler için değil lütfen üstüne alınma kırdıysam da özür dilerim

Back
X